Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzica spune:
No, Flavia sa nu imi spui ca te-am luat prin surprindere si nu ai stiut pana acum ca esti capra
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
adablackcat spune:
Flavia, doua ore maxim facem pana la Deva...mie mi-e atat de cunoscut drumul asta...ca nu mi se pare chiar aproape!
Gabi, eu stiu ca sunt oaie (capra) depinde probabil de zodiacul in care te uiti (tot chinezesc adica). Oricum..care-i diferenta intre una si alta..nimica toata! Si mi se potrivesc multe.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Na..am citit si eu acum: Flavia, cica anul asta ne intalnim jumatatea! Si Clau tot capra parca e. Deci tineti-va bine! Acum m-am uitat: si Ioana e din 79.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Gabi, stiam io ca uneori is capra, da nu tot timpul .
Ada, da si mie sa citesc sa stiu ce ma loveste anul asta. Deci e anul meu, da? Na sa va tineti bine .
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
adablackcat spune:
Beyy..nu doar al tau..al nostru...Bine, hai, fie...tu prima!!!
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Flavia, da un search pe Google cu zodiac chinezesc capra 2011 si gasesti.
Bazar umanitar DC
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Na..am citit si eu acum: Flavia, cica anul asta ne intalnim jumatatea! Si Clau tot capra parca e. Deci tineti-va bine! Acum m-am uitat: si Ioana e din 79. Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
mersi si care te credeam prietena
Claudia si Raul-Andrei
Impreuna pentru maria_rubi!
alinamoro spune:
Da' io ce-s? Din care turma fac parte?
La capre sigur nu mai am loc de voi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ILDI25 spune:
Buna "capritelor" si nu numai
Inteleg ca e anul vostru ,asa ca profitati din plin .
Oricum anul 2011 e anul iepurelui si se anunta unul bun pentru toti ,la sfarsit o sa tragem concluziile ,pana atunci optimism cu carul .
Eu is maimuta din cate stiu ( la zodiac ma refer ) dar am un tap(capra) acasa si fur de la el o parte din noroc .
Flavia vad ca ti-a revenit vocea dar si cheful de scris.
Cristina r sunt mai bine fetele?
Miha cum le gasesti tu pe toate, super arata ,astept sa vi cu impresii. Azi ati mers parca ,de fapt acum sunteti acolo .
Alina m cum a fost prima zi la gradi? Daca e cu Matia si Vic sigur o sa-i placa .
o zi faina
adablackcat spune:
A zis Alina ca doar din 10 o duce pe Ade la gradi..
Bazar umanitar DC