Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 2
alinamoro spune:
Tot io!
Haideti la o cafea cu frisca!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
LA MULTI ANI CU SANATATEnoul an sa va aduca tot ce e mai bun.
Noi suntem acasa cu totii. Eu nu i-am dus la scoala pe pruncuti, ca avem si noi in concediu. Mai stam pe acasa sa ne giugiulim ca doamne bine-i. Ieri am fost cu ei la patinoar , numa mi-am mancat nervii, gheata e ca drumurile noastre plina de gropi, nu fac astia nimic si iau o gramada de bani.
Maine as vrea sa mergem pana la Deva la aqualand-ul ala sa vedem ce-i si pe acolo, poate ma enervez iar.
In rest cu spalat cate 6 ture pe zi, curatenie incercand sa sterg cat de cat urmele dezastrului.
La munte a fost super, Daria si Alex au schiat, Matia a fost o zi la monitor si nu a mai vrut sub pretext ca-i plictisitor. N-am nici eu chef de prea multe povesti ca-s cu mintea la relanti de atata relaxare.
Le-am zis la ai mei ca o sa fie Adelina colega cu ei de grupa. Matia a zis "Waw cwe fai, vine si Dragos?""
PS : Carmen chiar ai de gand sa le dai vineri test?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
monica70 spune:
Buna dimineata vin si io la o cafea.
Noa ALINA ai pus-o, trebuie sa il duci si pe Dragos inapoi la gradi acum
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
adablackcat spune:
Ioi, pana cand am citit ce-ai scris, Miha, eu n-am stiu de vreun Aqualand la Deva, n-am auzit macar vreun zvon... Am dat sarci pe Gugal si ma minunez...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Wow cat de fain arata! Ma gandesc ca in week end e multa lume...dar in vacanta ce incepe in 29 ian sigur merg cu copiii... Numai bine seara mergem la Alba la neamuri, ca facem o ora doar. No Miha, faina descoperire!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Nu mai sunt femeia ideala fara voce .
Mi-a revenit vocea incetisor, incepand de ieri, nu cu totul, dar destul de bine.
Ada si io vreau la balaceala, poate o punem de-o balaceala mai multe fete cu copii. Cat e pana la Deva? Nu e mult oricum.
Carmen, ce suntem noi in zodiacul ala? Nu ma pricep. Ia da un link sa citesc si io daca ai. Daca e anul nostru e bine, a inceput bine.
Cristiana, ma poti suna oricand. Ma gandesc cu groaza cum e sa te usture talpile .
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
flavia ramona spune:
Alina, cred ca Ade se va obisnui usor la noua gradinita, e sociabila ea din fire.
Melania 14 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia ramona Carmen, ce suntem noi in zodiacul ala? Nu ma pricep. Ia da un link sa citesc si io daca ai. Daca e anul nostru e bine, a inceput bine. de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006) Alaturi de Cristina (maria_rubi) |
Flavia nici eu nu stiu dar credeam ca sti tu.
Ada si Miha am vazut si eu reclama la Aqualand Deva cand ne-am intors din vacanta,dar e cam departe .
Da Miha le dau test,daca le-am promis nu pot sa nu ma tin de promisiune .
Fetelor mi-am luat Gynozol ovule ,sper sa-mi treaca in 3 zile.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
gabitzica spune:
Carmen si Flavia, voi nu aveti cum sa fiti aceeasi zodie dupa zodiacul chinezesc, pentru ca nu sunteti nascute in acelasi an si nici diferenta de 12 ani nu e intre voi. Carmen tu esti iepure iar Flavia e capra( m-am documentat intre timp)
Carmen pentru gat tinctura de propolis e foarte buna. 15 pic de 3 ori pe zi. Am auzit de la o fosta colega de ovule cu propolis preparate in farmacie. A zis ca sunt foarte bune.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
flavia ramona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Carmen si Flavia, voi nu aveti cum sa fiti aceeasi zodie dupa zodiacul chinezesc, pentru ca nu sunteti nascute in acelasi an si nici diferenta de 12 ani nu e intre voi. Carmen tu esti iepure iar Flavia e capra( m-am documentat intre timp) Carmen pentru gat tinctura de propolis e foarte buna. 15 pic de 3 ori pe zi. Am auzit de la o fosta colega de ovule cu propolis preparate in farmacie. A zis ca sunt foarte bune. www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2 |
Asa ceva Gabi, sa ma faci tu pe mine capra?! Da io ce ti-am facut?