Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 4
adablackcat spune:
Capro (Clau adica), cum pisi? Asa usor te indoiesti de mine? Doar ca te-am facut capra si gata, no more love?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Melania 14 spune:
No hai ca am animat subiectul cu zodiacum meu chinezesc.
Gabi sunt curioasa de ovulele alea cu propolis.Oricum nu mai pot face tratamentul,mi-au venit rusii mai repede.Ovi v-a avea surpriza dubla la intoarcere
Miha daca ne citesti,aman extemporalul,sau il dau singura .
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
gabitzica spune:
Carmen uie am gasit si pe forum o reteta
"Alt trat.pt.cervicite,eroziuni de col,infectii cu candida si trichomonas/ Postat de Livia
Trat.dureaza 20 zile(intre menstruatii).
Seara se fac spalaturi vaginale cu infuzie concentrata de galbenele apoi se maseaza colul cu unguent din propolis;apoi se introduce un ovul de propolis(Microsept-se gaseste la Plafar)-atentie pateaza lenjeria!Dimineata se fac spalaturi vaginale cu antiseptice(Septovag).
Intern:se inghit(sau sug)3 tablete Proposept de 3 ori/zi."
Am mai gasit o reteta interesanta data de o tipa ce a scapat de rana pe col si anexita cu urmatorul tratament:
Primul pas:
Intern, adica sa beti
In parti egale: ceai de cretisoara, urzica si trei frati patati.Din astea faceti cam 1 litru jumate sau 2 de ceai, pe care o sa-l beti in cursul zilei, cate putin , rece si fara zahar. Eu nu am putut cald ca are un gust mai ciudat. Dupa ce faceti ceaiul si-l strecurati adaugati in cana de ceai, dimineata la pranz si seara cate 15 picaturi de tinctura de propolis si 15 de tinctura de coada soricelului si beti ceaiul inainte de masa. Restul il beti in cursul zilei in loc de apa.
Apoi:
Irigatii in fiecare seara ( cu irigatorul de la farmacie) cu ceai facut amestec din parti egale de : marul lupului (este o planta miracol), galbenele, pelin, coada soricelului, scoarta de stejar si sunatoare (sunt plante cicatrizante) Apoi introduceti un ovul miprosept, eu am gasit supozitoare dar compozitia este aceeasi si puteti folosi. Nu sunt scumpe, se gasesc tot la plafar. Atentie ca pateaza, folositi tampoane. Eu am facut tratamentul o luna si apoi am facut pauza la ciclu si am reluat luna urmatoare. Regimul alimentar in perioada asta trebuie sa fie alcatuit pe cat posibil din fructe si legume. "
Alina tu esti bivol in zodiacul chinezesc.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
gabitzica spune:
Am gasit si o reteta de ovule:
"Ovule cu propolis si candidoza dispare
Necesita putina indemanare dar efectele sunt garantate: se achizitioneaza unt de cacao de la farmacie (100 g) si se amesteca cu cinci lingurite de polen, propolis liofilizat si laptisor de matca (un flacon de la Apicola). Se toarna amestecul incalzit in capacele de plastic si se introduc in frigider.
Dupa 24 de ore se scoate o tableta care se imparte in doua: jumatate se introduce in vagin iar cealalta jumatete in rect (acest tratament este foarte bun si pentru hemoroizii din exterior). La acest tratament se recomanda si spalaturile vaginale cu ceai de galbenele (doua linguri de planta la 1 l de apa clocotita). "
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
alinamoro spune:
Ildi, de luni o duc pe Ade la gradi.
Gabi, deci bivol...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Buna seara.De-o catea aveti nevoie? Sa mai faca ordine printre atatea caprine
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
diana11 spune:
Cu un iepure si ala de lemn nu cred ca aveti ce face
Eu am tot vazut discutii despre numerologie. Cica acum suntem intr-un an 4 iar eu am cifra destinului 8, deci sunt intr-o forma extraordinara. Deocamdata nu simt nimic in afara de o pofta nebuna a manca ciocolata.
Duckyeu nu am vazut ca la bluzita ta pusa la bazar se incheiase licitatia si eu am tot haladuit pe acolo si mi-a placut tare mult, asa ca am apasat pe cumpara si am cumparat-o. Poate tu ai vrut sa se liciteze, daca doresti asta sa-mi spui si nu stiu cum facem o pui din nou sau cum vrei tu. Nu stiu daca procedez corect.
Noi suntem bine, de luni la gradi si eu astept varaaaa. Nu mai pot de frig.
ILDI25 spune:
Na, vad c-avem tot soiul de animale p-aci ,cat de-o ferma
Alina m n-am fost pe faza ca doar de luni mergeti la gradi.Si pe David tot de luni i-l duc,deja numara zilele ,ca bine o mai fost acasa ,dar eu sincer am obosit de cata galagie au facut .Acum e liniste ca i-a luat mami la ea pana maine .
Diana 11 si eu am auzit pe la tv ,ca anul asta e anul sub cifra 4 si cica aia care au cifra destinului 4 ,vor avea un an spectaculos cu rasturnari de situatii,ceva inimaginabil.... A mea e chiar 4 asa ca anul asta tot rasturnata o sa fiu ,dar nu se stie de cine
o seara linistita
flavia ramona spune:
A scris un ditamai mesajul si s-a dus ...
Carmen, Tantum rosa pt spalturi pe exterior daca esti la CM si ceva pastila ce se ia la 2 zile, 2 am luat eu, nu mai stiu cum ii zice.
Io de unde stiu ce nr am?
Gata, mai scriu si maine ca amu m-am suparat ca s-a dus mesajul ala.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
cristiana70 spune:
Buna seara dragi capre si ce mai avem pe aici, prin ograda. Eu sunt cocos sau pur si simplu gaina, depinde in ce stare ma aflu, azi una foarte foarte proasta fiindca ni s-a adus la cunostinta ca ni se taie bonurile de masa pana ce situatia economica se va redresa.
Am vorbit azi cu DUCKY, are ceva probleme cu calculatorul dar deindata ce reuseste sa-si repare placa de baza intra sa ne povesteasca ce si cum noutati de pe la ea.
Unde se socoteste chestia aia cu numerele? Sa stiu daca o dau in bara si anul asta...