Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6
Raspunsuri - Pagina 7
monikus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Danuta1979
Ce haioasa esti Ioana! Monikus, multumim mult! Dar ne urezi si maine, da? :)) Pupici! Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Radeti voi radeti dar eu chiar eram sigura ca e azi. Asta pana m-am intalnit afara cu o Ioana si m-a adus la realitate.
Dar lasa ca va urez si maine. Mai bine mai des decat niciodata.
Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
Danuta1979 spune:
Monikus, si eu am patit-o acum cativa ani tot cu sf. Ion. Ma deruta Boboteaza:)
Oricum, esti prima urtatoare pe anul asta:) Multumim:)
La mine in casa si sotul si fetita sunt sarbatoriti maine:)
Selen, avem nopti mai bune si mai rele. Aseara tati n-a mai dormit cu noi caci e racit, asa ca am dormit doar noi fetele:) Oricum, parca parca doarme ceva mai bine in ultima vreme. dar se trezeste si mai devreme si ma asteapta sa fac si eu ochi, ma calareste, trage de mine:)
Dar ce e mai frumos decat sa te trezesti avand in fata ochilor zambetul satisfacut al copilului tau gen "in sfarsit mami...hai trezirea...uraaa"
Lali_mete spune:
Proba de semnatura
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Proba de semnatura Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
ARATA SUPER!!!!!!!!!!!!1
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Proba de semnatura Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
moaaaaa... 4+ ce tare esti
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
monikus spune:
LIKE
pupam
monikus spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 intrebarea este cand au mintit www.realitatea.net/studiul-despre-vaccinul-ror-care-provoaca-autism-a-fost-un-trucaj_788737.html" target="_blank"> despre ROR ? acum sau atunci ? ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Sunt niste nenorociti. Eu nu as face copilului nici un vaccin. E o tampenie sa introduci virusi in organismul unui bebelus ca sa il inveti sa lupte cu ei. O aberatie totala. Daca nu ar fi probleme la inscrierea la gradi sau la scoala, nu i le-as fi facut.
monikus spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 buna dimineataaaa feciorul meu doarme deja ca azi s-a trezit la 7 jumate . l-am dat jos din patutul lui si l-am lasat sa misune si eu am mai stat un pic cuibarita. cand m-am dat jos am gasit in pat masinute, absorbante, papuci, cuburi, sticle, ciocolatele, fructe si pe fii-miu varf... magazin cu vanzare si desfacere si carol se trage de ciucurel il invarte pe deget, trage de el mai ales cand e pe olita... apoi tre sa asteptam un pic inainte sa punem scutecul pentru ca in forma de cort inca nu se gasesc in comert ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Mai, ti-a adus micul dejun la pat si tu nici macar nu apreciezi.
monikus spune:
citat din mesajul lui x_ggg Neata! La noi e un frig de crapa pietrele (minus 16 gr), asa ca stam tot in casa....desi mi-am promis ca il voi scoate zilnic, uite ca se intampla sa il tin si cate 4-5 zile in casa, un frig de nu e adevarat. Oricum, nu ne plictisim,incepem sa "vorbim", si cum leaga un cuvant in limba lui, toata ziua numai aia zice. Ieri a fost coco-cocosul, cucul, azi e ooouuuu--oul cred, ca a gasit un ou kinder din ala mic de plastic.Se uita in carticele, arata animalele cu degetul, ma rog, le mai incurca, dar intentia conteaza. De vreo 3 zile, de cate ori il schimb de pampers e tot cu mainile pe la putzulica. Si trage frate, si framanta si se distreaza. Acu, eu ce sa cred? Ii place sau il deranjeaza ceva pe acolo? Ce dileme am si eu. Voi patiti asa ceva? La mamele de baieti ma refer. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
La noi se joaca Rares cu putulica cand ii fac baie. Dar nu ma deranjeaza deloc. Consider ca se descopera singur.
Si Bine ai revenit.
Acum nu mai am timp sa citesc din urma ca tre sa adorm copilul. Revin mai tarziu cu restul recuperarii. AAA si cu vesti despre Rares ca am si eu cu il lauda acum.
selen80 spune:
Ioanna ai fost tare cu cortul
azi am facut reteta ta de ficatei si i-am dat cu quinoa! yummy!!
Lali, ca mi-am adus aminte de maioneza...zic bine fetele, fa-i doar cu galbenus fiert si n-o sa fie probleme...se poate face si doar cu fiert...
Danuta si eu vroiam sa-ti zic sa-i dai lapte cu canuta...am incercat si eu de doua zile, in canuta din care bea apa....in prima zi i-am pus si putina miere si l-a baut...a doua zi am incercat fara si a baut doar jumate...bine, i-am pus ctae putin 50-60 ml....reactii nu are, deci pot sa mai incerc, dar vreau sa iau o canuta cu antiscurgere, ca apa mai sta cum mai sta pe parchet/covor, dar laptele....
Mai, ati vazut-o pe Andra_iulia in reclama la Cocor??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!