Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Catalina,cica o sa isi rasuceasca mosorelul si pe deget ,si lui o sa ii placa ! A descoperit ca are putulica ,e baiat mare . Al meu incearca sa se spele,pana acum l-am invatat sa dea cu apa pe fata,acum si la cuculet.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si baietii mei se joaca (s-au jucat) cu viermisorul . il trag, il ruleaza, il gadila... joaca in toata regula. e cea mai frumoasa jucarie pentru ei. uneori trebuie sa astept ceva timp ca sa pot pune pampersul .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

La multi ani Ioanna si Ioan. La multi ani Ioana de Doris si Danuta. La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi.

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimi fetele,

Acum iesim un pic afara dar sper sa reusesc azi sa citesc un pic din urma si sa revin si eu cu raspunsuri ca asa e frumos.

Am apucat doar sa vad ca ma intreba Selen de Rares. Ei bine, e mai rau ca inainte. Si e mai rau pt ca acum, vrea sa se joace noaptea vreo 2 ore asa. Nu doarme mai mult de 10 ore/24. Nu stiu cum sa mai fac. Ziua parca s-a mai potolit un pic. Adica mai pot face una alta. Doarme cam 1,5 ore la pranz dar noaptea....mai bine nu va zic. Doamne ajuta la mai bine.

Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineataaaa

feciorul meu doarme deja ca azi s-a trezit la 7 jumate . l-am dat jos din patutul lui si l-am lasat sa misune si eu am mai stat un pic cuibarita. cand m-am dat jos am gasit in pat masinute, absorbante, papuci, cuburi, sticle, ciocolatele, fructe si pe fii-miu varf... magazin cu vanzare si desfacere

si carol se trage de ciucurel il invarte pe deget, trage de el mai ales cand e pe olita... apoi tre sa asteptam un pic inainte sa punem scutecul pentru ca in forma de cort inca nu se gasesc in comert

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

La multi ani Ioanna si Ioan. La multi ani Ioana de Doris si Danuta. La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi.

multumesc ne mai urezi si maine, de sf Ion, da?

Mergi la inceput

intrebarea este cand au mintit www.realitatea.net/studiul-despre-vaccinul-ror-care-provoaca-autism-a-fost-un-trucaj_788737.html" target="_blank"> despre ROR ? acum sau atunci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Lali....WOW...FELICITARI!

sARCINA usoara, nastere usoara, bebe sanatos si extrem de sanatos!!!!!!!!!!1

Ce surpriza!!!!!!!

O sa te citesc si aici si la odiseea de sept.-oct. Fiecare cu farmecul ei:)

Bravo voua! Toata stima!

Noi am amanat proiectul bebe 2 deocamdata

Sa bem si sa petrecem:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui monikus

multumesc ne mai urezi si maine, de sf Ion, da?

Ce haioasa esti Ioana!

Monikus, multumim mult!

Dar ne urezi si maine, da?
:))

Pupici!

Mergi la inceput

Lali, te-am citit la dovlecei de sept-oct. 2011 si felicitari pt. ca vei fi AMICA pentru a doua oare:)))))))) M-am spart de ras! Cred ca esti terminata de emotie de ai putut sa spui Amica in loc de Mamica:)))))))))
Pupici!

Azi e clar ziua incurcaturilor. Monikus cu urarile cu o zi inainte, tu cu Amica ta, cine mai urmeaza?

Acum serios Lali, cand ai DNP-ul? Du-te azi la farmacie daca poti si ia acid folic si elevit. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Vedeti ca n-am uitat? :) Ajuta mult. Apoi o sa vezi daca iti mai da ginecologul ceva, asta cand te vei vedea cu el.
Si fa-ti o poza cu testul, ca sa o ai pt. albumul bebelusului :)

Pupici

Mergi la inceput