Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6
Raspunsuri - Pagina 5
madyrizi spune:
si ca fire sunt foarte diferiti. alex a fost intotdeauna un copil extraordinar de cuminte, spre deosebire de mihaita care face trasnaie dupa trasnaie. pana acum mi-a ros toate gentile pentru care m-am la bazar in asemenea hal ca nu mai pot fi folosite, a stricat o galerie de perdea, a mancat pamant, cenusa si cacat... astea in afara de cele zilnice: se uda cu apa de sus pana jos de trebuie schimbat de cel putin 3-4 ori pe zi, ne inchide TV-urile cand ne e lumea mai draga, baga orice gaseste in video, ne ascunde telefoanele si telecomenzile de cautam ca gainile bete... etc.
eu la alex n-am vazut asa ceva. sunt total diferiti.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi si ca fire sunt foarte diferiti. alex a fost intotdeauna un copil extraordinar de cuminte, spre deosebire de mihaita care face trasnaie dupa trasnaie. pana acum mi-a ros toate gentile pentru care m-am la bazar in asemenea hal ca nu mai pot fi folosite, a stricat o galerie de perdea, a mancat pamant, cenusa si cacat... astea in afara de cele zilnice: se uda cu apa de sus pana jos de trebuie schimbat de cel putin 3-4 ori pe zi, ne inchide TV-urile cand ne e lumea mai draga, baga orice gaseste in video, ne ascunde telefoanele si telecomenzile de cautam ca gainile bete... etc. eu la alex n-am vazut asa ceva. sunt total diferiti. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
in mod cert nu te plictisesti
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
Lali_mete spune:
SURPRIZA
Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
citat din mesajul lui Lali_mete SURPRIZA Lali si de Paul ( 01.10.2009)! Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Sa fie intr-un ceas bun. Sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara. BRAVO FATO!
Te sun maine ca vreau detalii.
Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete SURPRIZA Lali si de Paul ( 01.10.2009)! Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
sa fie intr-un ceas bun
deeeeeci esti in odiseea sept-oct 2011
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
madyrizi spune:
LALI, SA FITI SANATOSI.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaaa !!!
Fetelor,multzam fain de urari, nici nu va inchipuiti cum am dormit azi-noapte ! Am visat cum spuneam la toata lumea ca sunt insarcinata ,si cum ma intalneam cu o colega de la munca,colega insarcinata si ea,in 2-3 luni .Abea astept sa le spun si socrilor azi,sunt sigura ca se vor bucura,ca soarca-mea din vara ma tot intreaba cand vine si al doiea.
Va las si cafea :
Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
selen80 spune:
WOOOOW, LALI, FELICITARI!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si voios!
eu am vazut poza din linkul pe care il dadusei special pt Ioanna....si nu intelegeam de ce nu reactioneaza nimeni am zis ca n-au vazut poza...sau ca e testul vechi, de la Paulica
Catalina bine ai revenit! condoleante...eu l-am vazut pe Rares cheliuta si e la fel de scump...mie-mi plac bebeii tunsi asa scurt
Ioanna, eu nu mai folosesc crema de corp, mi se pare ca nu are nevoie....iar de masaj nu mai poate fi vorba, ca de-abia reusesc s-o imbrac dupa baie, d-apai sa mai stea si la masaj dar pe vremuri eu foloseam crema de la Topfer sau ulei de migdale (de la plafar)...
Danuta, cum ati mai dormit?
Mady, mi se pare normal sa fii mai relaxata la al doilea copil....bine, eu sunt destul de relaxata si acum, oare la al doilea cum o sa fiu ?
Monikus, tot asa o tine Rares?
si mie imi place cum arata acum totul, cu chiciura...iar azi au anuntat chiar 3 grade afara, deci e taman bine de iesit...mucii ne-au mai trecut...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
x_ggg spune:
Neata!
La noi e un frig de crapa pietrele (minus 16 gr), asa ca stam tot in casa....desi mi-am promis ca il voi scoate zilnic, uite ca se intampla sa il tin si cate 4-5 zile in casa, un frig de nu e adevarat.
Oricum, nu ne plictisim,incepem sa "vorbim", si cum leaga un cuvant in limba lui, toata ziua numai aia zice. Ieri a fost coco-cocosul, cucul, azi e ooouuuu--oul cred, ca a gasit un ou kinder din ala mic de plastic.Se uita in carticele, arata animalele cu degetul, ma rog, le mai incurca, dar intentia conteaza.
De vreo 3 zile, de cate ori il schimb de pampers e tot cu mainile pe la putzulica. Si trage frate, si framanta si se distreaza. Acu, eu ce sa cred? Ii place sau il deranjeaza ceva pe acolo? Ce dileme am si eu. Voi patiti asa ceva? La mamele de baieti ma refer.