Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6
Raspunsuri - Pagina 4
Danuta1979 spune:
Prezenta prin zona, la program prelungit cu fetita (sotul are putina febra si e scutit, stand in dormitor la repaos)...
Ioanna81 spune:
mady eu nu pot sa vad fotografiile cu baietii tai. zice ca Google
Error
Not Found
The requested URL /_3JDvL7CfdCE/SwCJd8yZI/AAAAAAAAAY8/q8NmRvqr2XA/S240/P1010344.JPG was not found on this server.
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Prezenta prin zona, la program prelungit cu fetita (sotul are putina febra si e scutit, stand in dormitor la repaos)... Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
al meu sot e la serviciu si eu imi exersez talentele cabaline. adica eu stau si Carol ma calareste si chiuie fericit.
Danuta1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
al meu sot e la serviciu si eu imi exersez talentele cabaline. adica eu stau si Carol ma calareste si chiuie fericit. ****************************************************************** Uite o idee excelenta pt. maine:)))))))) Ce sa-i urez...calarit usor? :))))))) Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Uite o idee excelenta pt. maine:))))))))
Ce sa-i urez...calarit usor? :)))))))
madyrizi spune:
http://picasaweb.google.com/madyrizi/Diverse?authkey=Gv1sRgCKCH1Z-DoqTFeA#
acum merge?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui madyrizi http://picasaweb.google.com/madyrizi/Diverse?authkey=Gv1sRgCKCH1Z-DoqTFeA# acum merge? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Super baietii! Si ce seamnana!!!!
:))))))))
madyrizi spune:
dap, seamana ca doi frati gemeni . am zis ca daca mai facem si o fata roscata cu okii verzi, avem toata gama de culori.
multumesc de aprecieri .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui madyrizi dap, seamana ca doi frati gemeni . am zis ca daca mai facem si o fata roscata cu okii verzi, avem toata gama de culori. multumesc de aprecieri . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Poate intrebarea pare deplasata, asa ca ma ierti in avans dar nu stiu prea multe despre tine. Baietii sunt facuti cu acelasi tatic? Sau ii ai din 2 relatii diferite (ca sa inteleg de ce seamana asa de tare)? Sau seamana cu bunicii?
madyrizi spune:
au aceeasi parinti. alex (cel mare) a luat cate un pic de la fiecare, nu seamana cu cineva in mod deosebit. mihai (cel mic) seamana cu socrul meu. el e mai blondut si cu ochii albastri. noi suntem amandoi sateni cu ochii caprui. semanam, nu?
garantat, la obraznicie seamana perfect.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui madyrizi http://picasaweb.google.com/madyrizi/Diverse?authkey=Gv1sRgCKCH1Z-DoqTFeA# acum merge? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
mai ce ochi au copiii tai