Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Mai, ati vazut-o pe Andra_iulia in reclama la Cocor??

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Dap , si am zis mandra ca o stiu,si pe fetita ei dragalasa

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ioanna ai fost tare cu cortul
azi am facut reteta ta de ficatei si i-am dat cu quinoa! yummy!!

Lali, ca mi-am adus aminte de maioneza...zic bine fetele, fa-i doar cu galbenus fiert si n-o sa fie probleme...se poate face si doar cu fiert...

Danuta si eu vroiam sa-ti zic sa-i dai lapte cu canuta...am incercat si eu de doua zile, in canuta din care bea apa....in prima zi i-am pus si putina miere si l-a baut...a doua zi am incercat fara si a baut doar jumate...bine, i-am pus ctae putin 50-60 ml....reactii nu are, deci pot sa mai incerc, dar vreau sa iau o canuta cu antiscurgere, ca apa mai sta cum mai sta pe parchet/covor, dar laptele....

Mai, ati vazut-o pe Andra_iulia in reclama la Cocor??

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Buna Selen

O sa mai incerc maine cu canuta cu scurgere. Eu i-am luat din Carrefour canuta cu cioc antiscurgere Disney cu 15 lei/buc (galben cu verde). Acum cred ca am vazut-o la 18 lei. E f buna PRET/CALITATE. Ti-o recomand. Eu am mai avut de la Nuby, ceva mai scumpa, dar care s-a stricat f repede (s-a stricat sistemul antiscurgere). Nuk sau altele nu mai iau caci sunt si mai mici ca si capacitate si mai scumpe si cum le schimb des, nu merita. Parerea mea.

Nu am vazut-o. Inca:P

Mergi la inceput

Eu canita anticurgere am de la primii pasi,una mai mica,cu manere,una sport,cu forma de sticla,ceva mai maricica,dar Paul s-a indragosit de cateva luni de canita cu pai a nepoatei mele,i-am luat si eu,si de 3 luni bea numai cu paiul,canitele cu cioc stau cumintele in dulap. Nici suzica nu mai folosim de mai bine de o luna.

Merci de ponturile cu maioneza, noi facem destul de des ,cand avem oua de la mama-soacra,cam o data pe saptamana.

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Lali acum stiu eu de ce te-ai apucat tu de sport in fiecare dimineata. Vrei sa fii supla si in sarcina asta.

Mady ai doi baieti minunati care nu te lasa sa te plictisesti. Spui ca la primul nu ai avut rabdare, pai eu incep sa mi-o pierd desi sunt viteaza cum spui tu.

Ioana si zici ca lui Carol i-a placut ceapa. Pai zi asa: el a refuzat vreo mancare vreodata?

Ioana moralul ca moralul dar rezistenta fizica si "pisihica" ca sa zic asa scad vazand cu ochii. Inca sper ca se va indrepta. Nu stiu ce se va intampla cand imi voi pierde speranta.

Lali sa dea Dzeu sa fie bine pt voi odata cu plecarea asta. In acelasi timp sper sa te poti descurca singura cu Paul acum ca esti .

Ioana eu il dau pe Rares in fiecare seara cu lapte de corp senzitive de la nivea dupa baita. Totusi, nu il dau decat pe picioare si pe manute pt ca nu are rabdare sa il intorc pe toate partile dar si pt ca el are foarte multe pliuri la bulanase si mi-a recomandat dr sa-i fac masaj in fiecare seara macar pe picioare pt ca altfel le va avea cracanele.

Lali, eu nu i-am dat maioneza in mod expres. Totusi, i-am dat cate o boaba de mazare sau o bucatica de morcov sau de cartof din salata de boeuf facuta pt noi. Drept urmare sigur a ajuns si maioneza un pic si nici nu era facuta in casa. Nu cred ca are ce sa-i faca asa rau. Asta e.

Catalina Rares are deja 12 kg? Foarte tare. Inseamna ca e mancau. Condoleante pt pirdere. Cat despre Raresica tunsulica l-am admirat pe FB. Noi inca nu avem curaj sa trecm la 1 dar la 2 l-am tuns deja o data. Urmeaza weekendul asta tura a doua.

Lali am vazut poze in zapada minunate. Si cu Rares al Cataline am vazut. Super.

Danuta eu am incercat sa ii dau lapte de vaca pe la 10 luni cand imi refuza laptele praf. Nu a vrut. Intre timp am schimbat laptele praf, pe care tot nu l-a vrut momentan si nu am mai incercat cu laptele de vaca.

Referitor la laptele de vaca, eu am intrebat n dr cand sa il bag in alimentatia lui Rares. Toti mi-au zis asa: ii dai lp pana la 2 ani daca nu mananca bine, fructe, legume, iaurt; daca mananca toate astea si are de unde sa isi ia fier, calciu, vitamine si minerale in general poti trece pe lapte de vaca de la 1 an.
Desi Rares mananca din toate fara probleme, are anumite carente de fier si calciu conform analizelor asa ca am decis ca pana la 1 an jumate sa continui cu lapte praf apoi voi trece pe lapte de vaca daca il va accepta.

Hai ca v-am inebunit.

Selen cum fac sa o vad si eu pe Andra_iulia? Tre sa ma duc la cocor?

In legatura cu canuta cu cioc, noi avem de la Avent cu dispozitiv anti-scurgere si de la primii pasi fara dispozitiv. Rares e reticent si la aia de la Avent asa ca pe cea de la primii pasi nici nu am incercat-o inca.

Si acum sa ma laud. Ei bine aseara cand am fost afara copilasul meu a urcat singurel 3 trepte, tinandu-se de bara. Am ramas muta cand am vazut cum se zbatea ca sa ajunga la mine. Si mai am ceva, foarte important pt mine, pt voi sigur nu dar tre sa spun , azi si ieri in sfarsit a mancat si Rares la pranz mancare doar pasata foarte bine cu furculita fara sa o mai dau prin blender. Ieri a mancat tocanita de cartofi cu piept de pui si azi supa de rosii cu multi taitei si cu putin piept de pui. Hai ca suntem tari.

Acum ca mi-am facut lectiile ma duc langa fi-miu ca la noapte iar am show asa ca sper sa prin jum de ora de somn langa el acum.

Pupici.

PS. Selen multumesc din inima pt carti.

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput

Lali, scuze ca insist, dar ai luat acid folic si elevit? Ajuta mult la formarea bebe-ului si reduce riscul de spida bifida daca se iau inca din primele saptamani. Te rog eu ia-le ca sa dorm eu bine (sunt cu capul, stiu :))

Mergi la inceput

Wow, Monikus, singur scarile? Mi se pare super super tare!
Felicitari pt. mesele nepasate la blender. Sa fie numai asa de acum incolo! Bravo!

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Felicitari pt. mesele nepasate la blender. Sa fie numai asa de acum incolo! Bravo!

Somn usor!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Hai ca m-a intors ca mi-am facut mustrari de constiinta ca am uitat sa iti raspund in legatura cu albumul de poze. Sa stii ca cei din Real fac niste albume cu pozele tale. Iti pun la dispozitie un soft pe site-ul lor si apoi totul se poate face online. Incearca sa suni la ei sa intrebi pt ca nu stiu sa existe albume cu 500 de poze.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)

Mergi la inceput

Da Danuta,am luat azi cate o cutie din fiecare,am sunat medicul de familie care e o dulceata de femeie ,si mi-a spus sa iau acid folic si natalvit,care cred ca-i aceeasi Marie cu alta palarie ca elevitul,un comprimat cu un comprimat pe zi. In plus,mi-a recomandat cat mai pot,sa mananc ficat,rinichi, soia, fasole alba boabe, linte, spanac gatit, asparagus, salata verde, sus de portocale, suc de ananas, seminte de floarea soarelui. La ultimele mai ales am experienta,multa dobandita aici,pe forum . merci pentru grija,imi place mult cand am oameni care se gandesc la mine si la sanatatea mea,ma simt rasfatata .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Da Danuta,am luat azi cate o cutie din fiecare,am sunat medicul de familie care e o dulceata de femeie ,si mi-a spus sa iau acid folic si natalvit,care cred ca-i aceeasi Marie cu alta palarie ca elevitul,un comprimat cu un comprimat pe zi. In plus,mi-a recomandat cat mai pot,sa mananc ficat,rinichi, soia, fasole alba boabe, linte, spanac gatit, asparagus, salata verde, sus de portocale, suc de ananas, seminte de floarea soarelui. La ultimele mai ales am experienta,multa dobandita aici,pe forum . merci pentru grija,imi place mult cand am oameni care se gandesc la mine si la sanatatea mea,ma simt rasfatata .

SEMINTE DE FLOAREA SORELUI....HMMM..:)))

Bravo, esti cuminte. Totusi, ai grija pe ai cui ficati si rinichi ii mananci, ca sa merite efortul:))
Sa ai grija de bebelusi (de amandoi). Acum m-am gandit...daca ai gemeni? Ai in neam cazuri?

Pupici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Somn usor!

Hai ca m-a intors ca mi-am facut mustrari de constiinta ca am uitat sa iti raspund in legatura cu albumul de poze. Sa stii ca cei din Real fac niste albume cu pozele tale. Iti pun la dispozitie un soft pe site-ul lor si apoi totul se poate face online. Incearca sa suni la ei sa intrebi pt ca nu stiu sa existe albume cu 500 de poze.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)

Monikus, merci de informatie. O sa investighez:)Daca gasesc sub pretul carrefour, ma bag:)

Pupici

Mergi la inceput