Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
Lali, asa, fii fata cuminte si asculta dr la ce dr gineco te duci? nu mai tin minte cu cine ai nascut prima data...
am avut si noi o canuta cu anti-scurgere de la primii pasi, dar nu i-a placut...are ciocul ala tare, nu e din silicon sau latex, ci din plastic...cred eu ca de aia nu i-a placut...adevarul e ca era si in vremurile cand nu-i prea placea apa....am mai verificat-o zilele astea si am vazut ca s-a innegrit pe la gauricile alea pe unde curge apa si nu reusesc s-o curat, asa ca la gunoi cu ea!
multumim de info, la urmatoarea piata ma uit ce gasesc...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Lali_mete spune:
Am uitat sa felicit Rareselul ! Bravo pui mic,ce spunea mami asta a ta ca nu prea faci multe!! Pai cum nu,ce e usor sa urci trei trepte la cate hainute avem acum pe noi? Eeee!
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Selen pe Paul l-am nascut cu o moasa si doctorul de garda,Dr Cucu . Bine,mai mult cu moasa,dr nu m-a vazut decat in travaliu,si foarte putin in timpul nasterii . La controale am fost la policlinica 1 ,fara programare,mereu la aceeasi dr-ita . Mi-a placut de ea cum explica,cum s-a purtat la control, si pentru ca nu avea cabinet particular am mers acolo in fiecare luna. Acum sa vad la cine merg ,as vrea pe cineva care activeaza la spitalul judetean ,pentru ca as vrea sa discut mai multe despre nasterea prin cezariana si legarea trompelor ,sau sterilet dupa nastere. As pune sterilet ,dar am cazuri in familie de cancer la colul uterin,mama era si ea suspecta de cancer la col uterin,asa ca trb sa fac ceva analize inainte. De clinica particulara nu am bani acum.
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Foarte tare. Eu am recunoscut-o mai mult dupa voce ca doar am fost in parc impreuna. Super. Bravo Andra. Sophie oare ce mai face?
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
monikus spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Am uitat sa felicit Rareselul ! Bravo pui mic,ce spunea mami asta a ta ca nu prea faci multe!! Pai cum nu,ce e usor sa urci trei trepte la cate hainute avem acum pe noi? Eeee! Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Ai si tu dreptate. Nu face el... dar si cand face.....
Mai ramane sa doarma.
Pupici pe burtici.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Lali_mete spune:
Mi-e foame ,cine papa cu mine?
Danuta1979 spune:
Tocmai am mancat ciulama de pui cu mamaliguta. Delicios.
Sper ca nu ti-am facut pofta. Oricum, in curand - 1,2 sapt.o sa apara si poftele si atunci nu-ti mai spun ce gatesc
Somn usor!
monikus spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Mi-e foame ,cine papa cu mine? Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
La ora asta? Numai gravidutele si fotomodelele mai au voie. Eu nu ma incadrez in niciuna din categorii asa ca... zic pas. Dar iti spun tie pofta mare.
Si noapte buna tuturor.