Ghiocei de Martie-Aprilie**288**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hahaaa, Anamariame, si io o luasem ad literam "greu de citit"- ma gandeam la postari lungi si prolixe, sau prea alambicate, sau fara punctuatie...si nu-mi venea nici un astfel de exemplu in cap!:)))) Acum m-am luminat ce vrei sa zici! "Greu de citit"- care nu se dezvaluie, mai "opaca", pe care nu reusesti "s-o citesti", s-o dibuiesti... Asta e altceva!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Io am tot auzit-o pe maica-mea baraind ceva de eclipsa, dar nu m-a interesat, sa spun drept. Nu prea-s atrasa de fenomene de-astea...desi noi avem in oras "Planetariu", cred ca Sophiphi se va distra s-o duc, mai la primavara-vara...
Gianina, va doresc si eu din suflet un 2011 plin de sanatate; nu zice ca nu se poate, o sa se poata, Micsunica merita sa se bucure si ea pe de-a-ntregul de copilarie si tu la fel!

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hellooooooooo!!!!

In primul rand va multumesc pt ca ati foat aproape de mine deoarece chiar ca aveam nevoie !!!

..............................................................

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Of!

Bine ca ai intrat sa ne spui vesti, si slava Domnului ca Ada e bine!
Intrasem ieri sa raspund la chestionare, dar cand am vazut vestea cu Alexandra, mi-a pierit cheful. Vroiam sa te sun, insa n-am gasit puterea necesara
Sigur ca e de la raceala, asteapta rezultatele analizelor si sa ne spui si noua!!!

Chiscutza cum se mai simte? I-au trecut vomitaturile?

Gazulina e bine, nu mai are febra?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Floric
Anaan acum am inteles de ce ma simt uneori pe din'afara.Sincer la asa ceva nu ma gandisem...

PS:La eclipsa ne-am uitat ,cu exceptia Isabellei printr-un "geam" prin care se sudeaza.Si tare i-a placut lui Bogdi care acum a vazut prima eclipsa din viata lui

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

LIST No. 1

1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)

In general, da, ca ma caracterizeaza (si) aruncatul cu capul inainte si actionat apoi din mers, in fct de imprejurari. Acum poate sunt un pic mai "linistita/potolita" si in jumatate de situatii gandesc inainte si actionez ulterior (in restul, gandesc in timp ce).

2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)

Nu am avut nici un prof preferat (la modul la care sa ma marcheze si sa-mi influenteze drumul in viata, mai degraba un doctor.. voi povesti la urma, ce si cum).

3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)

E greu de numit unul singur... sunt multi rau, insa, ca tot ati pomenit de Rhett, aici ma inscriu cu brio.

4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?

NU. A fost placut mult la prima vedere dar nu dragoste de-adevaratelea

Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)

da, e tot ce-i mai bun pentru mine in viata si sper sa ramana asa; cand spun bun ma gandesc la iubire, liniste, siguranta, incredere, entuziasm...

5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)

Sunt o "baba", de traditia asta am aflat de curand si nu am respectat-o.

6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
Nu.

7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)

Pentru ca am avut atat de multe probleme, categoria mamicilor relaxate e exclusa in totalitate. Foarte multa vreme m-am simtit una cu mamica-pisik pentru ca regaseam exact gandurile si actiunile mele.
Un mare regret al meu este ca nu am reusit sa ne vedem (decat odata) si nu am reusit sa cunosc mai mult celelalte mamici, sa le cunosc (,) ca oameni.

8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)

E greu de spus...De-a lungul timpului la fiecare am gasit macar o asemanare cat de mica.

9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)

Este numele meu si varsta care o aveam cand m-am inregistrat aici.

10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)

pentru ca nu am mai facut de atat timp decat mamiceala si servici in alergare usoara nici nu mai stiu ce mi-ar place cel mai mult sa fac.
Dar, pentru ca tot am jumulit la greu zilele astea pozele de prin calatorii, tare mult mi-ar place sa mergem cu bebelakele peste tot prin lume.

11. Care ce faceam la 12? ( by andiaroro)
Disciplinata cu paharul in mana si pupicurile aferente. Insa inainte cu 10 minute culegeam/imparteam legumele gatite la steamer si puneam galustele la fiert in supa iar dupa 12.10 opream focul la supa si ma apucam de spalat vasele prin bucatatie si tati de sistematizat campul de lupta.

12.Chestii de care mi-e rusine:
Ca ma blochez toata cand trebuie sa vorbesc engleza si la intalnirile importante trebuie sa am pe cineva cu mine sa traduca exact ce spun.

13.Ce tatic din Odisee mi s-a lipit de suflet:
pisi de novus si pisik de pisik

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Gianina, la multi ani, tufata, si nu te mai gandi la spitale si boli, ci la Micsunica frumoasa care va fi bine, nici nu se poate altfel cu o mama atenta si iubitoare ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

fetelor vad ca vorbiti de bebe2...foarte bine! dupa cum se vede la noi s-a materializat repede..ce-i drept ni l-am si dorit...si desii multi ne intreaba cum ne descurcam..noi suntem tare curajosi si increzatori..si unde mananca si se joaca un copil...mai este loc de unul:D

abia astept sa se nasca flurica mea si sa ii vad reactia lui Tudor...de asta imi este cel mai frica..
poate mamicile de 2 sau 3 copii ma ajuta cu ceva sfaturi..

si intreb si eu de cineva..de care nu am ami auzit de mult, dar ce-i drept m-am facut activa mai de curand...aris ce face?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

intr-adevar unde creste un copil, mai poate creste unul. vei vedea cand bb2 va avea 1 an ce bine va fi.

pot sa-ti spun cum am abordat eu problema integrarii ioanei in familie, poate iti va folosi.
- cand eram insarcinata cu ioana, andrei avea o papusa bebelus cu care ne jucam. astfel am incercat sa-l familiarizam pe andrei cu aparitia noului membru al familiei.
- inainte cu o zi sa merg la maternitate a vazut andrei intr-un magazin o betoniera (ii spunea bitinera) si care i-a placut foarte mult. dupa ce m-am internat in spital sotul a fugit sa cumpere betoniera. cand am venit cu ioana acasa, i-am dat betoniera lui andrei, si i-am spus ca este cadou din partea ioanei.
- la toate activitatile ioanei il implicam si pe andrei. il lasam sa asiste la alaptat, imi aducea scutece si servetele pt ioana; la baie il spalam intai pe andrei, ii puneam capotelul pe el si apoi il cooptam la spalatul ioanei in cadita
- cand ieseam la plimbare soacra o plimba pe ioana in carucior, iar eu ma ocupam de andrei

ar mai fi si altele, dar trebuie sa fug ca ioana iar s-a catarat pe undeva.
daca te intereseaza si altele scrie-mi pe privat

Mergi la inceput

Mai, acum alta intrebare mi-a traznit prin minte: nu lipseste cam demult mama lui Albastrelu' Dragos?...Ea care era mai tot timpul pe faza, cu un link, cu o informatie...nici nu stiu de cand nu a mai dat pe-aici...Stie cineva ceva de ea?
Acum referitor la Ayla, mi-ar placea si mie sa mai vina pe la noi. Nu sa se "justifice", Doamne fereste, nimeni n-are de ce sa se justifice pentru ceva pe forum, fiecare are stilul ei, fiecare poate fi luat cu bune si cu rele. Mai vreau sa punctez doar atat: daca Ayla "a dezamagit" nu e vina ei, caci ea s-a aratat de la inceput asa cum e ea, sau ma rog, cum vroia sa para, ceea ce aproape ca e totuna. Datorita imprejurarilor reactiile noastre au fost diferite: de la punerea ei pe un piedestal, adulare, preamarire, idolatrizare la auto-cenzura impusa, uneori cu greu, fiindca ti se pare delicat sa te comporti altfel cu o fiintza care a trecut prin multe suferinta. De ultima atitudine ma fac vinovata si eu si acum pot sa spun ca am mustrari de constiinta; cele care am procedat asa am discriminat-o pe Ayla, nu ne-am purtat intotdeauna firesc cu ea, dintr-o intentie buna de "menajare" eu spun ca am nedreptatit-o si fiindca nu am purtat un dialog real, firesc cu ea, de multe ori, am rabufnit unele acum, in lipsa ei. Sper ca s-a inteles cat de cat ce am vrut sa spun

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pt fetele ai caror copiii sufera de rahitism

am 5 fiole de vitamina d3 injectabil, de 300.000 de unitati.
sunt aduse din turcia si expira in 09.2012.

cine e interesata, sa-mi trimita un mesaj pe privat, ca azi nu stiu daca mai apuc sa intru, ca sotul are multa treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Mai, acum alta intrebare mi-a traznit prin minte: nu lipseste cam demult mama lui Albastrelu' Dragos?...Ea care era mai tot timpul pe faza, cu un link, cu o informatie...nici nu stiu de cand nu a mai dat pe-aici...Stie cineva ceva de ea?
Acum referitor la Ayla, mi-ar placea si mie sa mai vina pe la noi. Nu sa se "justifice", Doamne fereste, nimeni n-are de ce sa se justifice pentru ceva pe forum, fiecare are stilul ei, fiecare poate fi luat cu bune si cu rele. Mai vreau sa punctez doar atat: daca Ayla "a dezamagit" nu e vina ei, caci ea s-a aratat de la inceput asa cum e ea, sau ma rog, cum vroia sa para, ceea ce aproape ca e totuna. Datorita imprejurarilor reactiile noastre au fost diferite: de la punerea ei pe un piedestal, adulare, preamarire, idolatrizare la auto-cenzura impusa, uneori cu greu, fiindca ti se pare delicat sa te comporti altfel cu o fiintza care a trecut prin multe suferinta. De ultima atitudine ma fac vinovata si eu si acum pot sa spun ca am mustrari de constiinta; cele care am procedat asa am discriminat-o pe Ayla, nu ne-am purtat intotdeauna firesc cu ea, dintr-o intentie buna de "menajare" eu spun ca am nedreptatit-o si fiindca nu am purtat un dialog real, firesc cu ea, de multe ori, am rabufnit unele acum, in lipsa ei. Sper ca s-a inteles cat de cat ce am vrut sa spun

18 luni
19 luni
Manole forever

AAAhhhh, cat de bine ai zis!!!Si io tot invarteam in minte asta cu suferinta! Mai ales acum tocmai ce isi deschisese si dodo un pic sufletul in privinta asta, iar aici s-a exprimat superb ANAAN!
Imi mai ramne pe creieri aia cu "nevasta prietenului" care s-a purtat aiurea cu Keutu - mizerabl as zice eu - si la care s-a propus ca scuza tot treba cu suferinta suferita, si tot asa, mi s-a parut ca o cam anuleaza....

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput