Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 6
VALENTINA C spune:
Stela, nu-ti zic nimic, doar va doresc sa se aseze cumva lucrurile, ca nu poti rezista prea mult in stresul asta
gecko spune:
Stela, plecand de la tine discutam si noi discuitii. Caci fiecare dintre noi este/a fost/a auzit de o situatie asemanatoare. Exemplele fetelor trebuie sa iti arate ca nu esti singura, nu esti tu cea cu cusur, nu este cu nimic anormala relatia voastra fata de a altor familii. E tare greu sa mixezi cateva generatii sub acelasi acoperis. E tare greu sa mixezi sub acelasi acoperis familii cu statut diferit (unii proprietari, altii chiriasi).
Ca parca prea am dat-o cu bata'n balta dimineata, mi-ar place tare mult sa am parintii sau socrii in acelasi oras cu mine, sau chiar vecini de gard. Dar la mine in casa vreau ca ei sa aiba statut de musafir, sa bata la usa cand intra, "sa nu imi cotrobaie in dulapuri si viata", si ca orice musafir sa mai mearga si la el acasa.
Pentru parinti noi vom fi vesnic copii, indiferent ce varsta avem, indiferent ce am realizat in viata si indiferent ca suntem si noi parinti la randul nostru.
Stela, eu nu zic muta-te maine si du-o pe Tea la gradi poimaine...ci zic fa-ti din asta prioritatea no 1 pe "to do list" si toate actiunile voastre (servici, cariera) asa sa le intreprindeti ca la un moment dat sa va puteti apropia de tel. E greu dar eu am convingerea ca puteti, sunteti tineri, destepti, aveti resurse.
Si acum oare sa te intreb? Cum merge dezpampersirea? Sper ca bine si se intrevede luminita...sau cel putin olita
la capatul tunelului.
Si ca mi-am adus aminte de pampers, suntem si noi pe cale sa scoatem pampersul de la somn
, caci de saptamani bune il gasim dimineata uscat. Dar vine problema
. Exista pe lumea asta oamnei care dorm cu chiloti pe sub pantalonii de pijama
si oameni care nu dorm cu chiloti pe sub pantaloni
...copiii de 2 ani de care oameni sunt![]()
si care ar fi explicatia logica? nu ma intrebati eu de care oama sunt si ce explicatie logica am ca nu am decat pasarele![]()
scurta pauza...
gecko spune:
si ca sa intaresc si eu cat suntem de diferiti si cat de diferiti sunt copiii...
Multe (dar multe rau) trasnai facem noi si purandelul incriminat, dar laptopurile sunt un mare NO pt el, doar piese de mobilier pe langa care trece si constata "that's mami's"/"that's daddy's". Nu butoneaza la ele, nu se uita la filme pe ele si cu siguranta nu scobeste dupa taste. Si in bunu'mi stil caracteristic, de pe la 1 decembrie "s-a stricat" si DVD playerul si am mai eliminat din casa inca un motiv de crize. Cele mai tari faze sunt cand vine nepoata pe la noi si il ghionteste pe Patrick sa ceara sa le pun un film (crezand ca asa are sansa de reusita) si Patrick senin si cretin ii explica ca nu functioneaza, ca e stricat
. Iar intr-o zi cand stateam noi la o taina pe canapea si Patrick imi explica oftand cum e stricat DVD playerul imi zice triumfator "Handy Manny could fix it!!!"
Nicoleta spune:
Ca sa fie clar, Matei are inca scutec :D. Am incercat in prima zi de vacanta. A facut caca pe el, si pishu de 5 ori, si cum trebuia sa mergem la munte am zis gata. Stop joc. Om mai incerca mai la vara :)). DESI se abtine, stie cand vine pishu... si cu caca la fel. Dar nu vrea inca. Asta e. Asta e mai incapatanat. :)
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
zozela spune:
Claudia,mami de Daci si Dami,
!! Ma bucur ca sunteti bine amandoi acum! Pai daca prima nastere fu cum fu..de ce trebuia sa fie a doua mai usoara?!
Bine ca s-a terminat cu bine!
Tremuriciul..nu am nicio idee de un' vine..Calciul,anemie,vreo raceala..
Ce-o fi facand kitzy? O fi sosit gandacelul?!
Anca ce faceti?Cum e Muff,Liviu?
Miha,ma bag la un pariu-Ilinca vine cu gerul bobotezei
Cine se mai baga?
Nicoleta,bine ati revenit!
Miha,of,FB-ul asta!-Ma omoara! Nu-mi place deloc si nu ma intreba de ce
Mi-am facut cont ca sa va vad pozele,ca altfel..
Ari,am vazut ca ai remarcat costumasul![]()

Imi vine s-o mananc cand ii vad "hohoho-ul" pe fundic!
Faine rau tu-tu-urile!
I-am luat si Mariei o chestie asemanatoare de la Fox si am pus-o pe socrela sa ne mai confectioneze cateva.
gecko,tot pe asta ma bazez si eu,atunci cand ii smulg sanul Mariei si fug la Mihai
Sigur nu-si va aminti!![]()
Despre sosirea Mariei,eu i-am vorbit mereu lui Mihai,insa fara sa-l stresez.Nici dupa ce a venit nu i-am bagat-o pe gat,numai ca asta-i curios si iubaret din cale-afara si se baga singur in seama. V-am mai zis,i-a facut si-i face singur inventarul mereu,fara sa-i sugereze nimeni nimic:ale maini miiici,ale picioare miici,ale dedzetzele miici,ale nas miic,ale gula miic.
Le-am spus tuturor alor nostri sa nu-l streseze cu intrebari despre Maria,cand vin/mergem in vizita,sa vorbeasca prima data cu el.. Eu il ador cand il vad asa dragastos si detasat si sper,in inocenta mea si idealismul meu matern,sa nu-i vad crizati de gelozie,niciodata![]()
E interesanta si abordarea voastra.Cred ca tine de stilul fiecarei familii si-atat timp cat treaba merge,toti sunt multumiti si fericiti-e mai mult decat ok
Stela,nu pot decat sa te
,pentru ca eu sunt mai zevzeca din fire(vezi observatia lui Mimu
) si nu prea stau la discutii lungi![]()
![]()
Of! N-am terminat,dar s-a trezit capucina![]()
Mamica lui Mihai si a Mariei 
gecko spune:
si inca o zvacnire si ma duc la culcare
Luny, sper ca popierul e mai bine si v-ati lamurit in ce directie trebuie sa o luati
Si sa nu uit...
Dudule, bine ai venit in lumea copiilor normali
ca prea le-ai sforait tu cumintel 3 ani de zile. Era vremea sa o faci si pe coana mare sa simta ca are purandel in casa
, cam bad timing-ul tau dar sunt convinsa ca mama va aprecia peste ani aceste momente de tandrete
. Apropo, cu blenderul cum mai stai
.
gecko spune:
am mintit...asta e ultima zvacnire![]()
azi mi-am luat costum de baie
, in sfarsit mi-am luat costum de baie
dupa 3 ani de locuit la 10 min de ocean
si 10 min de rau
si 10 min in toate cele 4 puncte cardinale de piscine super extra aranjate
si asta pentru ca sambata am fost invitati la iesit cu barca'n larg
. Eu una costumul mi l-am luat, ca sa nu zica lumea ca nu vin pregatita dar...cel mai probabil voi fi imbracata din cap pana'n calcaie, cu vreo 3 veste de salvare pe mine, doi colaci in jurul meu si legata cu funia de chestia asta ce-o invarte marinarul
. Sa-mi tineti pumnii sa ma intorc intreaga acasa
, urasc sa fac plaja
, urasc sa stau expusa in costum de baie
, urasc sa fac baie in orice altceva decat cada mea
.
si cu asta plec...o seara linistita sa aveti
luny spune:
va multumesc ca v-ati gandit la noi azi
, a avut efect: nu e de operat, e lumbago acut, sta in medical o saptamana cu tratamentul de rigoare si repaos, desi pe RMN scrie 'debut hernie T12'... in fine, ni s-a explicat ca e doar formularea diagnosticului, ca T12 e vertebra toracica si nu e hernie,nu e vertebra direct afectata (sper ca am inteles bine, sau macar p-acolo...) iar in rest, coloana arata ca a unui om normal, sanatos!
problema e cervicala, care cica nu se opereaza in general(mai ales in Ro, riscurile sunt f mari), ci se duce pe picioare... am scapat de o buba, dar a fost cat pe ce!
in schimb, Matele e cu muci galbeni, de care scapase de cateva zile, si a facut ceva febra, 38,4 azi noapte, am sunat pediatra si i-am dus doftoricelile la mama
... ma lasa nerviiiiiiiiii!!!!! si eu nu-l pot lua acasa, sa am grija de el, maine muncesc, il las singur si pe Liviu, offfffff
joi il programasem la FTK, cred ca aman daca pana maine nu e ok...
stela e scump vaccinul, 280 lei, cel mai ieftin, de la sensiblu
bine ai venit, bb Damian!! sa fiti sanatosi si fericti toti 4!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salutare.
Imi place de Gecko cum tot zvacneste ea, pentru ultima si ultima... Sa folosesti relaxata costumul de baie!!
Stela, nu comentez nimic despre socrul tau. Ca asa a facut si tata, doar ca el nu a vandut nimic, nu au decat un apt.
Cu soacra ta... poate este doar o faza si ii trece... uf, usor nu e sa zici: "Hai sa ne mutam cu chirie si sa strangem in acest timp si bani de un avans pentru un apt micut..." Insa tu esti o persoana echilibrata si usurel iti vei da seama incotro sa te indrepti. 
Eu una l-am "introdus" pe Matei inca de cand era II pe un test. Dupa Adrian, Stefan a aflat primul. Si i-am tot vorbit despre el, cand parea interesat sa ma asculte. Insa Stefan era mare. Alta mancare de peste...
Ma intorc la ale mele. Sunt prin zona.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
mstela spune:
Din nou pentru voi toate

.Sunteti nemaipomenite..toate..fiecare cu parerea si ecsperienta ei
..si m-au ajutat ENORM parerile voastre
.. m-au ajutat sa vb cu mine muult,sa fac pace cu mine (cum frumos zicea cineva drag
) si sa stabilesc deja niste repere.Nu mai astept la G ca destul am asteptat,voi face cum voi considera eu ca-i mai bine pt noi,iar el,care are muulte lipsuri pe langa muulte calitati,dc ma va asculta bine,dc nu,iarasi bine...si dc vom imbatrani impreuna,bine,daca nu,Dumnezeu stie..
..poate asta a fost un pas bun sa-mi pun ordine in ganduri,si da,sa-mi stabilesc prioritati CLARE.Dumnezeu sa-mi ajute sa reusesc.
Cuvintele galbejite ale Mimonei imi rasuna in minte clar si concis si pt asta numai 

.
Iar acum sa zic: am luptat cateva zile bune cu chiloteii,am spalat pishati de pe haine si covoare si chiar kk de simteam ca o iau razna si ma imbarbatam ca vom reusi noi
,si la un moment dat m-a strigat sa-mi spuna ca a facut la olita (cu pantaloni si chiloti cu tot)
,a doua zi ca face pipi,am dezbracat-o si a facut la olita
,am felicitat-o bine,am recompensat-o,a prins ideea,dar acum,cin s-o mai aseze?
ii mai spun eu seara sa punem chilotel si sa facem la olita,dar nu mai vrea
.Trebuie clar perseverat si reusim.Asta e..mai asteptam..asta e a n a prioritate..![]()

Ank,credeam ca tu ai gasit mai ieftin decat 250 lei cum e la farmacia ieftina de langa gima noastra.![]()
Mi-a zis dr ca gasesc la pret de producator la spit colentina.Sunt curioasa dc o fi mai ieftin de atat.![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.