Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

LA MULTI ANI fetelor,un an mai bun decat cel care a trecut sa fim sanatoase si noi si minunile noastre.

mstela sunt in asentimentul tau,si eu stau cu ai mei in casa,si pot sa iti spun ca nu imi place deloc chiar imi displace situatia,mai este si fratele meu care si el sta cu noi.Eu m-am gandit foarte serios sa imi caut o garsoniera cu chirie sa ma mut cu sotul si copilul,nu se mai poate.Daca fetita face ceva toata lumea sare pe ea cu gura,nu pot sa o cert ca sare tatal meu cu gura ca numai certa copilul ca este mic si nu stie,nu pot sa iau copilului nimic de mancare bun ca tatal meu se considera si el copil,si exemplele pot continua.Iti urez multa bafta,capul sus si Doamne ajuta sa trecem peste toate cu bine.
Alina mamica fericita de Delia-Alexandra(03.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, ma bucur daca vorbele randunicesti te-au ajutat sau macar te-au mai usurat. Sigur ca pe termen lung mutarea voastra e solutia dar ACUM, insist sa consideri ca e un moment de criza peste care veti trece intr-un fel sau altul si continuu sa-mi fie greu sa cred ca socrella i-ar face vreun rau Teei. In rest-tu esti curajoasa si puternica, mai mult decat crezi tu insati (cine sa o stie mai bine decat mine?...ca doar ne-am cunoscut in momente de mare cumpana!) si vei gasi calea de iesire. esential e insa sa-l convingi pe G sa o faceti impreuna. Foarte probabil, departe de influenta mamei, si casnicia voastra va fi intr-o zi mult mai solida si cimentata si sigur veti imbatrani impreuna Iti reamintesc doar ceea ce ti-am mai zis odata...cred ca daca pe un barbat nu-l "cresti" de la inceput cum vrei, e greu sa te mai astepti mai tarziu sa se schimbe in directia voita de tine. Lasa-l cu muuuultele lui calitati si cu muuuultele tale defecte (daca pe lista coloana calitatilor e totusi mai lunga) si bucura-te de ceea ce ai. Ca "ceea ce nu avem" va exista mereu din prea plin, si Bill Gates sa fii...Mai departe, iti mai scriu pe PM.
Gecko mi-ai placut la disperare la faza cu chilotii. Cred ca puii la 2-3 ani sunt sau vor deveni felul de oameni care vor ei sa fie-adica, cu chiloti pe sub pijama sau fara . Eu n-am inteles care era legatura cu despemparsatul la somn...adica, daca nu-i mai pui pampers nu stii daca sa-i pui sau nu chiloti? Pai...fara sa intri in detalii, fa-i initial cum faci tu si daca i-o placea e felul tau de om, daca nu-e felul astalalt. Io ce sa zic...Iulia n-ar vrea chiloti nici pe strada daca s-ar putea, o alerg prin toata casa ca sa-i pun; iar eu in veci, nici platita in greutatea mea in aur la 47 de grade la umbra n-as iesi afara fara chiloti
Zoze, zevzeca mea prietena
Valiiiiiiii, ti-am dat un sms...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ca mi-am amintit... si sa nu uit iara... Olgule, am uitat sa.ti scriu! Incercand eu sa recuperez am gasit linkul cu pozele voastre! Mai, ce copii frumosi! Mai ales sora ce mare!! Se pare ca v-a priit vacanta!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

daciana prin cate ai trecut... trec dar tare greuaseara ma uitam pe cert de deces si nu-mi venea sa cred ca e a tatalui meu

\
ramo, te inteleg foarte bine...si din pacate iti spun ca nu trece cu timpul...doar ca viata o sa isi reia cursul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Claudia,dulce dulce micutul tau!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Claudia,mami de Daci si Dami,!! Ma bucur ca sunteti bine amandoi acum! Pai daca prima nastere fu cum fu..de ce trebuia sa fie a doua mai usoara?! Bine ca s-a terminat cu bine! Tremuriciul..nu am nicio idee de un' vine..Calciul,anemie,vreo raceala..

uite la asta nu m-am gandit...cat despre tremurici moasa, de la prima nastere spunea ca e ceva normal, in sensul in care organismul se lupta sa tina piept avalansei de hormoni si efortului depus...si da la ultimele analize a iesit lipsa de Ca...ca Damian, in comparatie cu Daci a luat de la mine fara numar, fara numar...deja anul asta trebuie sa imi refac cam toate lucrarile la dantura...plus unele in plus...din lipsa Ca.

Mergi la inceput

gecko...as vrea sa fiu eu in locul tau...numai pe plaja si in apa as sta... daca vrei cedez locul de la munte pentru tine...ce zici face schimb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am fost in parc.Cu sania.Mi-am dat drumul pe derdelus.Sania a rezistat......

Da,am vazut si eu eclipsa.Cu ochelarii 3DDragut!

Eu as vrea sa am pe oricine! 2 ore/zi,nu mai mult La noi,daca nu stau cu noi,nu comenteaza niciunul

Mami de Daria,!!!

gecko,teoretic,ar trebui sa poarte,ma gandesc..Pt.ca nu le schimbam pantalonul de pijama la fiecare somnic,precum schimbam chiloteii zilnic. Practic insa,daca noi nu purtam..=> nici el nu poarta
Felicitari pentru noul costum! Poze?!
Poate inghiti si cateva antiemetice,pe langa toate celelalte masuri de siguranta,inainte sa te sui pe

Claudia,mami de D&D,ai grija de tine! Daca zici ca deja ai descoperit carentele,mergi la dr,indoapa-te cu suplimente,nu sta asa,da?!

Alina

Maria chitaie soriceste din patut,scufundata intr-un somn adanc,pesemne..Mihai a basculat 10 migdale si vrea tzintzi miniute pana a somn,te ooog,Dan navigheaza si el de zor,iar eu vreau sa vad pozele de pe FffBbbb in astea 5 minute pana la somnul blondului

Va pupicesc!Noapte buna!

Mamica lui Mihai si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am gasit asta la buburuze de ian-febr...

"CITAT DIN MESAJUL LUI KITZY!

BB Andrei a venit pe lume cu 3200 gr si 52 cm,apgar nu stiu..dar e micut ,scump si cu o claie de par negru.Eu ma simt foarte bine.Va multumesc mult pentru galerie!"

Mamica de berbecut-Luca si 39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

felicitari Kitzy pentru puiu mic, sa fiti sanatosi, repde acasa si fericiti o viata!

Mamica de berbecut-Luca si 39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput