Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ramo

Mamica de berbecut-Luca si 39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,va multumesc tare tare pentru sustinere..sunteti ceva...
Dar credeti-ma,inca nu vad solutia,nici pt o chirie fie cat de mica (m-ai surprins oricum cu 900 lei chiria,Olga),plus gradi care fie si de stat costa 200-400 lei si dc ne mutam cineva se impune clar gradi,oricum va veni vremea,avem salarii mici amandoi,rate in continuare,bugetul nu ajunge nici azi de la o luna la alta,de aici datoriile acumulate,barbat fara ambitii,degeaba am eu cred care treb sa fiu si mama si gospodina..e ca naiba..cert e ca ma perpelesc,e groaznic ca nu stiu ce solutie sa apuc,tocmai am discutat si cu sefu' care m-a simtit inraita pana la Dumnezeu de tot, mai ales ca ne confruntam cu o lupta cu ministerul care sustine pana si scris o idee ce combate legea,si pt incompetenta lor noi pierdem clienti...iar tot incompetentii c..i traiesc bine din banii oamenilor,iar eu,degeaba stiu legile ca nu sunt in stare sa-mi ajut cumva copilul...deci la naiba cu Romania si cu tot.
..nu vreau sa ma plang,mi-e ciuda ca cine stie cine citeste pe aici,dar dc tot v-am implicat sufleteste,macar sa stiti realitatea.

..pana una alta,soacra-mea tot nu ne raspunde la tel.
..iar in mama nu am nicio baza,in caz ca va intrebati,e si bolnava,si ff dificila,si locuieste si in provincie.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stela, socrul tau traieste?

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Apropo,Miha,de n ori mi-a spus soacra-mea cat de neastamparata si indaratnica e Tea pe langa nepotii ei mai mari,unul din ei crescand langa ea pana pe la 4 ani..apoi,macar stiu ce are cu noi:m-am lamurit ca,fara discutii,certuri,jigniri,nu ne mai suporta fiindca nu o mai luam in seama deloc.Si de ce acum,pt ca stand eu acasa 2 sapt si atragandu-i mereu atentia sa nu mai tipe la copil,sa o lase sa puna mana "acolo" ca nu e niciun pericol,ea gandindu-se doar ca murdareste,nu ca i-ar face neaparat rau,ca nu e nicio tragedie ca Tea a scris pe pereti (3 sferturi am reusit eu sa sterg),ca si nepotul-sau a scris si-mi amintesc clar ca am vazut si eu,asta cand a trebuit sa spuna "ca el nu scria pe pereti,el era cuminte",i-am atras atentia ca nu e normal sa se duca ea sa-i puna copilului suc in sticla (sirop plafar cu apa)in momentul cand eu incercam s-o culc la 22.00,in timp ce eu ii tot explicam ca nu se bea suc seara ca stricam dintii si stomacelul si mai aveam un pic si o dovedeam,pana a intervenit ea si i-a pus suc in sticla...si altele si altele...dar astea nu-s motive de om inteligent cu capul bine ancorat in umeri sa te comporti cum se comporta ea..greseala noastra sau a mea ca nu am fost mai atenta,e ca am acceptat toate din prima zi impreuna...si inca ceva,eu nu m-as fi mutat cu ea in casa ever,dc stiam ca revine "la locul ei", pe atunci ea fiind cu cineva si stand la acea persoana...e ca naiba..
..iertati-ma,puteti sa ignorati,sa nu cititi prin galben,doar parca mi-e un pic mai bine scriind aici..ca si-asa de mancat nu am mancat si nici nu pot manca.

..gata,m-am mai racorit.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Nico,si-a vandut apart. si si-a luat o casa la cucuietii din deal:Campulung de Ag,si traieste alaturi de ma-sa.Altul..

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si casa in care stati? A cui este de fapt? A soacrei si atat?

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mda... e de inteles si soacra. Pana acum a avut toate prvilegiile, s-a bucurat de controlul asupra celorlalti, si acum se vede data jos de pe tron. Nu zic ca aprob ce face, doar ca inteleg de unde vine.
Probabil ca daca tu te-ai fi impus de la inceput, s-ar fi trasat niste linii clare si fiecare si-ar fi stiut locul.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mstela ,imi pare rau de tine ,sincer..dar trebuie sa gasiti o rezolvare,asa nu poti trai.. ..tu discuta cu soacra ta si explica-i ca Tea e copilul tau,ai niste reguli si trebuie respectate..si soacra mea avea cateva ideii,m-am plans si eu la randul meu,dar i-am explicat ,i-am spus ce aveam de spus si a inteles..cand a fost vorba de Andru eu am pus piciorul in prag...trebuie sa inteleaga..doar nu-i capacaunmai calca si ea stramb ,nah ,nu le poti controla chiar fiecare gest,sunt batrani,ce sa le faci..dar macar atunci cand e vorba de mancare si somn...explica-i pana intelege cu riscul de a se supara si mai rau pe tine,subliniaza-i ca nu ai nimic cu ea dar trebuie sa inteleaga ca tu esti mama ei si vrei sa se respecte aceste reguli,voi sunteti adulti dar ea este un copil pe care vrei sa-l cresti cum vrei tu,explica-i ca aveti nevoie de ea dar trebuie sa tina cont de regulile voastre..i-ati inima in dinti si mai vorbeste inca o data cu ea,insista,stiu e greu si asta..dar lasa de la tine-nu stiu daca gandesc bine -dar mai lasa o data de la tine si daca tot nu cedeaza atunci ganditi-va la o solutie...plangi,explica-i ,spune-i oful tau,ce te doare si poate intelege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

stela si
"sabotor" de genul asta e taica-meu. dar nu cred c-o face intentionat, ci chiar cred ca el vrea sa ajute, numa' ca se inampla pe dos.

Mamica de berbecut-Luca si 39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani! Va doresc un an cu sanatate multa, restul sunt anexe!

La multi ani, Vladut, cu intarziere! Sa-ti traiasca baietii,Bubu, ca frumosi mai sunt!

Multe pentru Ramo

Tot multe Stela. Doamne ajuta-va sa luati decizia corecta!

Luny, pompierul cum sunt?

Daciana, felicitari pentru puiul mic cu nume frumos!

Am citit in diagonala, asa mai fur cateva clipe, ca a inceput nebunia, de fapt cred ca nu s-a terminat

Am vazut ca discutati despre lapte, si noi mai avem bibe, si nu vreau sa-l scot inca, e copil si e dreptul lui la bebiceala!

Fug ca mult mai e pana la 8 diseara!

Mergi la inceput