Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
Claudia,dulce dulce micutul tau!

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Nicoleta spune:
Uf, Stela, dificila situatie... cumva trebuie sa o scoateti la capat. Mai ales ca este vorba despre Tea... Sper sa ajungeti la o intelegere, daca nu... sa gasiti un loc la o gradi ok si pe cai!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Kya spune:
Stela cu toata sinceritatea din lume iti zic - daca nu va mutati de acolo, nu va vad bine
Soacra ta imbatrineste, si va fi din ce in ce mai rau.
Solutia cea mai sanatoasa este sa va separati de ea, sa aveti 2 camine separate unde fiecare e sef in casa lui. Convietuirea asta impreuna nu o sa duca la nimic bun. Vor fi doar certuri peste certuri tu cu ea, tu cu G si toate se vor rasfrange asupra copilului, din pacate. Cel care trebuie sa creasca si sa iasa din rolul de baiatul mamei este G, care vad ca nu poate sau nu vrea. Nu are rol de sot al tau si de cap de familie, ci de baietel al mamicii lui.
Gradinita e o solutie de moment (e adevarat ca ideala pentru Tea), un petic pentru o haina care tot rupta va ramane. Cand se va intoarce acasa, tot in aceeasi tensiune intra.
Stiu ca o sa-mi spui ca e imposbil, dar mai gandeste-te... Uite Mimo ti-a dat niste solutii matematice.
Nu uita ca eu stiu al naibii de bine ce inseamna traiul la comun si la ce conflicte duce. Desi in cazul meu sunt multe circumstante atenuante. Eu am versiunea demo, tu esti deja la 3.0!
Te
si
. Stii ca suntem mereu aici pentru tine!
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Adevarul-adevarat este ca eu nu as putea in veci sa locuiesc in aceeasi casa cu parintii sau cu socrii mei. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca am fi fost fortati de imprejurari sa locuim la unii sau la altii... Nu stiu daca exista parintele care, locuind in aceeasi casa (casa parintelui) cu copilul major si cu familia lui, sa poata sa pastreze echilibrul... Nu stiu daca exista copilul care, locuind in aceeasi casa (casa copilului) cu parintele/parintii sa poata pastra echilibrul... cert este ca toti avem nevoie de intimitatea familiei "mici". Stela, poate gasiti totusi o solutia "radicala", a mutarii. Insa aici trebuie sa fiti la unison, tu si sotul tau. 
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
mstela spune:
Vecinik,dur dar adevarat ce ai spus
.Din pacate,ca sa ne putem muta curand undeva,ar insemna doar in strada.
Si da, G e cum e,din pacate pt toti
...Si da,prioritatile sunt bine instalate in cap,dar ma confrunt cu realitatea,care e cum e
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
Stela
ma bucur ca nu te superi pe mine. Nimic din ce spun nu e cu rea intentie! Cred doar ca la un moment dat toti avem nevoie sa ni se spuna adevarul in fata intr-o forma mai dura. E ca o zguduire prieteneasca care ne trezeste un pic.
Stiu ca pe termen scurt nu aveti ce sa faceti, si mutarea, vorba ta, ar fi acum doar in strada. Dar macar sa aveti un plan pe termen mediu/lung. Asa cum zicea si Gecko, un plan de rezerva, pe care sa incepeti incet incet sa-l puneti in aplicare.
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Bine ai venit, Damian! Felicitari, Claudia, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de minunile voastre!
pentru Kitzy!!!
Nico, superbe pozele voastre!!! De vis, ce pot sa zic? Sa va fie de bine, sa repetati cat de des iesirea asta si felicitari lui Stefan, e un campion!
Bubulino, dor mi-a fost de pustii tai
!
Si am vazut-o si pe Tuchi cu trupa ei, nah
. Ilinca e o printesa, am zis ![]()
Luny, sanatate multa lui Liviu!
Stela,
. Imi imaginez cum va reactiona cand va afla de inscrierea Teei la gradi, cred ca va lesina...in rest, s-a spus ce era de spus.Chiriile sunt mici acum, de doua saptamani s-a mutat prietena mea in Doamna Ghica cu 900 de lei pe luna apartament mobilat cu patru camere!!! Daca te uiti, poate gasesti ceva...stiu ca e usor de zis si greu de facut...Si in locul lui Geo si eu as proceda la fel, cand nu te "aude" nimeni, ce sens are sa vorbesti? Daca tot incerci sa ii intri in voie, va intelege ca reteta ei, asta cu imbufnarea, functioneaza si o va aplica ori de cate ori va crede de cuviinta, pentru ca doar asa va ingenuncheaza, nu? Nici eu nu cred ca ii va face deliberat rau Teodorei! Eu maine as duce-o la gradi, cu tot frigul, e spre binele ei. Nu puteti lasa doar voi de la voi tot timpul! Putere si nervi tari 
Ati vazut eclipsa
?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
clauclau spune:
Neata,
Daciana, felicitari pentru puiul Dacian, e frumos foc!
Povestea putin infioratoare, dar cum ai zis si tu, totul e bine cand se termina cu bine.
Nico, sa va fie de bine vacanta, pozele sunt superbe!

Stela, fetele au spus ce era de spus, iar ideea Olgutzei este foarte buna, pentru moment, puteti inchiria un apartament cu 2 camere , micut , numai pentru voi, preturile sunt mai bune acum. Iar viata vi se va imbunatati considerabil, o sa vezi ce liniste o sa te cuprinda cand ai un locsor numai al tau. Realitatea este ca nu se poate convietui nici cu parintii nici cu socrii . Eu am stat un an la socrii mei cand strangeam bani pentru prima garsoniera pe care ne-am cumparat-o si spun cu mana pe inima ca a fost cel mai ingrozitor an din viata mea. Iar socrii mei sunt niste oameni minunati ....dar nu sa locuim impreuna. La fel cu mama mea care sta 2 saptamani pe luna la mine....noroc ca noi venim seara tarziu de la servici caci de foarte multe ori ma deranjeaza o gramada de lucruri si probabil si pe ea...dar asta e...anul asta mandra o sa mearga la gradinita si nu mai este nevoie de ajutor de acest gen..
Deci, cred ca pe partea asta trebuie sa lucrati, sa aveti un locsor numai al vostru! Chiar daca la inceput doar o sa inchiriati, in timp va luati casa voastra.
In rest, suntem langa tine cu sufletul si o sa te sustinem cu tot ce putem.
mihatp spune:
salutari randunici!
stela, crede-ma ca te inteleg FOARTE bine. e greu sa traiesti cu o alta generatie. noi locuim cu ai mei. cred ca daca stateam cu soacra-mea aceam c capu'. ai mei l-au integrat foarte bine pe Dan, iar dupa experienta cu maica-sa ai mei i se ar parfum. si eu sunt cea care fac cu capu' de obicei. Dan, desi un coleric, rezista mult mai bine.
mai zilele trecute, pentru ca Luca nu voia sa faca baie m-a luat taica-meu la "sfat". ca trebuie facut ceva cu el, ca nu asculta. l-am intrebat ce asteptari are de la un copil sub 3 ani si mi-a dat exemplu 2 veri ai lui Luca mai mici, pe care ii vede rar si putin timp, si care i se pareau foarte cuminti. cel putin unul dintre ei o "capata" peste scutec, deja "stie de frica", de bataie. l-am intrebat daca ii place asta si mi-a raspuns ca un copil "trebuie sa stie de frica", in conditiile in care PE MINE nu m-a lovit niciodata. e adevarat ca pana la 6 ani am crescut la bunica-mea si nu cred ca stie cum e sa ai in casa un copil de 3 ani.
am fost socata, "l-am spus" si la mainca-mea, apoi s-a rusinat, ca e un tip tare cumsecade asa de felul lui, si a intre in caera la el si nu a mai iesit in seara aia. la el a fost de rusine/jena, nu ca razbunare.
soacra-mea e oarecum oscilanta, pe de-o parte se mira de cat de destept e (ete na!), pe de alta parte cand i se pare ca face vreo prostie reactioneaza cel putin ciudat. cu ea aveam mare bataie de ap daca ar fi trebuit sa locuim.
toate astea nu fac altceva decat sa ma ambitioneze si mai tare sa avem loc'sorul nostru.
am povestit asa cate putin, sa vezi ca in orice situatie in care exista 2 generatii de adulti sunt probleme in caz ca se locuieste impreuna.
inclusiv ca maica-mea am avut vara trecuta o perioada in care ii raspundeam cu da sau nu dupa o faza ce m-a deranjat(eram si in primul trimestru de sarcina, cu hormonii valuri). ca in casa asta toti suntem caposi!
Mamica de berbecut-Luca si
39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008
ramo_cata spune:
mstela te inteleg perfect...si soacra mea e incapatanata dar doar cand e vorba de sanatatea ei desi dupa cate a patit vad ca a lasat-o mai usor si ne asculta...cu Tea ti-am zis si ieri,sa o duci la gradi asa vei fi si tu linistita si ea..ti-o spun din propria experienta,soacra mea e o persoana mai comoda cu tabieturile ei,am vazut ,am analizat si am spus :Andrei o sa mearga la gradi!!! pentru linistea mea,pentru linistea noastra ,daca n-as fi ales varianta asta sigur as fi fost nemultumita,tot timpul cu reprosuri etc..bine la mine a fost si faptul ca ea inca merge la serviciu dar daca ar fi fost la pensie tot gradi as fi ales...G ar trebui sa discute cu ea,e mama lui,sa-i explice ca nu o izolati,indepartati dar voi sunteti o familie si trebuie sa se tina cont si de parerea voastra,ideile si conceptiile voastre...soacra mea a fost "sefa" toata viata,si acasa si la munca ,are in sange acest lucru dar eu am stat de vorba cu C si am linistit spiritele...nu vreau sa vb cu pacat si am noroc ca nu se baga peste noi..am noroc cu C ca se impune atunci cand este cazul si spune lucrurilor pe nume...cred ca si G ar trebui sa faca la fel...si eu zic la fel,daca credeti ca nu se poate ajunge la o solutie cautati-va cu chirie...stiu ca-i greu,sora mea sta cu chirie din '97,au stat la garsoniera,si abia anul trecut au reusit sa se mute intr-un apartament cu 2 camere...nepotelul meu are acum 6 ani deci 5 ani au stat toti 3 intr-o singura camera...ei sunt amandoi bugetari..inca fac fata,cu greu dar fac fata!..ganditi-va bine!!!gradi nu trebuie sa fie neaparat particulara ,pentru inceput poti opta si pentru o gradi de stat cu program prelungit...
edit: am noroc ca soacra'mi ii este rusine de mine,asta mi-a confirmat-o si cumnata mea si am vazut si eu...daca ea zice ceva si eu altceva ,desi in sinea ei crede ca nu-i bine si nu-i convine zice,parca o si aud:eii ,cum vrei tu
imi vine sa rad..cumnata mea mai tot timpul imi zice sa pun piciorul in prag si sa o dirijez ca mie nu o sa-mi zica nimic niciodata ..dar imi pare rau de ea ,cu toate ca uneori mi-a venit sa o zgaltai...
naty
stiu ca v-ati gandit la mine,asta a contat si conteaza f mult...eu va iubesc pe toate cu sau fara sms

olgu eu am vazut eclipsa...
daciana
prin cate ai trecut...
trec dar tare greu
aseara ma uitam pe cert de deces si nu-mi venea sa cred ca e a tatalui meu
bitza sa-ti traiasca nepotica...