Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, oau! ce trece vremea!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La multi ani Lucushorului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Vali, oau! ce trece vremea!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Da, la asta ma gandeam si eu azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Na seara!
Am aterizat si eu de la munci, sunt dupa-amiaza saptamana asta, imi place ca nu ma scol cu noaptea-n cap si mai fac si treburi pe-acasa

Gekolina, esti mortala fata, ai un stil, te citesc cu zambetul pe buze N-am ajuns decat pe la pagina 5, nu stiu ce-ati mai scris dupa
Baietii mei sunt din aia fara chiloti pe sub pijama ca si noi suntem la fel , nu suport sa ma stranga ceva cand dorm , asa ca in casa au chilotei pe sub trening iar la nani sunt fara.
Stefu nu mai are pampers de mult timp, nici noaptea, a avut perioade, asta vara si asta toamna cand o tinea langa cate o saptamana sau doua in care facea mai tot timpul pipi pe el in somn, apoi gata, ii trecea...oricum, el se culca pe la 11 noaptea si cand ne culcam noi, astia mari, pe la 1-2 noaptea il scol si il pun pe olita, apoi dimineata face singur la baie. Daca nu-l trezesc de cele mai multe ori face pe el...

Anca, sanatate multa lui Matei si lui pompi!

Ce parere aveti de minimartienii aia pe care vi i-am aratat de la walmark? acolo zice ca au acid folic, vitamina DCE si niste B-uri. Or fi apa de ploaie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Ce parere aveti de minimartienii aia pe care vi i-am aratat de la walmark? acolo zice ca au acid folic, vitamina DCE si niste B-uri. Or fi apa de ploaie?

Ihi, raspuns corect! Mi s-au recomandat niste vitamine de la Calivita si parca Pikovit...Pana acum nu mi-am batut capul, consider ca daca mananca suficiente fructe si legume nu e nevoie de vitamine. Insa martienii aia, bla, bla de marketing.

La multe lunite si anisori, Luca!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Hai maaa..ca am luat doua cutii Pe mine m-au incantat ca au vitamina D si acid folic, ceea ce trebuie sa ia Vlad, si cum am uitat de vigantolette de vreo 2 saptamani...ia 2 martieni din aia pe zi si gata...dar io stiu...acud folic ar trebui sa ia...nu i-am mai dat de muuult timp

Ce scump e Teo, ce tutu frumos

Bitzulino, ce mai seamana Anto cu tine, e scumpa rau buburuza cu colanti

Vali, la multi ani puiului, ce mare eeee! ce-a trecut timpul

A, si noi vrem sa-l ducem pe Stef la FTK Azi mi-a zis ca vrea si la gadinitza Probabil o sa-l inscriu la doamna lui Vlad de acum, va lua grupa mica la toamna, dar mi-e groaza cand ma gandesc ca sunt 30 si ceva de copilasi in grupa

Mergi la inceput

Am pus un filmulet cu Stef pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

saluatare

fetele multumesc mult de aprecieri, si mie mi-a placut TUTU-ul ,si Antoniei si mai mult, ma punea sa o imbrac cu el pe afara...zicea sa mearga la Cora cu el imbracata

Alina am vazut pozele si cu TUTU-ul pentru Natalia, ce tare este Nick !!!!......o tine in pozitie de balerina pe pitica

sa stii ca nu am ras de Teo, ce ai ma cu el??? a vrut si el, ce numai fetele au voie???

am vazut si pozele Catalinei

Vali sa-ti traiasca bubulinul mic.....hai ca luna viitoare dai de baut zdravan

Anca, cum mai este Matei????

Si Antonia are mucisori, dar vad ca sunt limpezi.....bag influcid si oscillo...si ma innebuneste sa-i dau "patila ganbena", adica vit.c cu propolis...le ascund ca daca le vede nu ma slabeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..
calda,aromata..o astept pe Cata sa presare pe ea niste dragoste ca eu nu am

Sa aveti o zi minunata.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

neata,

Stela, multam de cafea, si zic ca daca o sa cauti bine, gasesti si dragostea!

Mergi la inceput