Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Tuchi, hai sa o luam si altfel: nu mai e mult ;)!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
luny spune:
am sunat pediatra si mi-a spus sa-i dau Klacid Mufului, care e tot cu febra, noaptea are cam 39, si mucii tot galbeni si vascosi. Spuneti-mi si mie ce sa-i cumpere mama ca protectie pt stomac, in afara de Biotics, plsssss!!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny am sunat pediatra si mi-a spus sa-i dau Klacid Mufului, care e tot cu febra, noaptea are cam 39, si mucii tot galbeni si vascosi. Spuneti-mi si mie ce sa-i cumpere mama ca protectie pt stomac, in afara de Biotics, plsssss!!!Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Eu tot Biotics am folosit.
Dar parca Naty zicea de Enterol
Sanatate multa Muffului

Pentru muci grosi am experimentat in vacanta asta Colargol. Dupa 2 zile Luc n-a mai avut niciun muc. Dar cred ca stii, ca i-ai mai dat
mihatp spune:
luny
, sanatate puiului, eu nu stiu ce sa-ti zic, ca nu i-am dat niciodata nimic de protectie de stomac. mama denaturata ce sunt![]()
stim, mai tuchi, ca le stii, iti aratam numai ca-ti suntem alaturi. si ca va trece. n-ai de ce sa te simti vinovata. nu ai cum sa intervii/sa disciplinezi fara sa ranesti. asa ca atat poti sa faci, sa-ti tii "antrenati" nervii. si de fiecare data cand ajungi la o limita de suportabilitate sa-ti amintesti DE CE se comporta asa, ca e doar un copil, si ca va trece. probabil ca in timp se vor mai aseza lucrurile, se va mai maturiza si el cu trecerea timpului.
dar tu nu ai de ce sa te simti vinovata. nu ne "indragostim" si de rudele partenerului ... fie el chiar fiul.
ia de aici 
Mamica de berbecut-Luca si
39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008
zozela spune:

Am vazut pozelee!!
Toatee!!
Va rog,nora mea e doar de privit,clar?!![]()

Anca,dar un igE i-ai facut vreodata Mufului? Sanatate muulta!
In loc de Biotics..sau pe langa el,un iaurt simplu/zi e suficient.
gecko,cum fu?Gata plutirea?![]()
Cata,rabdarea fie cu tine
Eu..la capitolul asta,te inteleg perfect! Chibritul meu sta aprins mereu la buza fitilului

Cami,sper sa iasa ok rezultatul
Olga,sunteti bine?
Aliiiceeeeeeeee!?!!!
Adriuta,ca uitasem
O pozica cu blondutul vostru,ceva,hai nu te zgarci![]()
Mamica lui Mihai si a Mariei 
luny spune:
sar'na, ii zic sa ia biotics, nu mizez pe iaurt zilnic, e cam in greva foamei iar
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Zoze, Matei a vazut emoticonul tau cu cadelmita si ma intreba "Mamaa, unde-i palintele??".![]()
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
ariel_7000 spune:
Felicitari, Kitzy! 
Luny: Ecoflorina, Biotics, Enterol...
Si Teo a facut febra 38.5, e cam moale, nu papa, il tin sub supraveghere...zice ca il doare maseaua, apoi zice ca il doare in gat, ieri a tusit...sper sa ma lase sa ma uit in gatul lui. Dar cum Alex e virozata de vreo 3 zile, nu m-ar mira sa fi luat si el.
Sa va arat ce am facut eu aseara, nu radeti, ca "modelul" inca se simtea bine si era de nestapanit :))
http://www.facebook.com/album.php?aid=41856&id=100001373170817&saved#!/photo.php?fbid=144588908930214&set=a.142227669166338.41856.100001373170817
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Nicoleta spune:
Ariel, ce model frumos ai!! Si ce TUTU fain!!
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...