Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
'neata!
Hai Stela, ca am venit!
ia la mama niste dragoste, ca ai nevoie!muah!
S-au mai linistit apele pe-aici...
un concediu de kko...la munte n-am mai plecat, Teo e racit, azi s-a trezit si M nasol, il dor toti muschii...eu si copiii suntem bine( na, soiul rau!).
Ii dau mai incolo afara in curte sa se joace cu zapada.
eu n-am lenevit atat de nu mai imi amintesc!
tuchita spune:
Bubulina gospodina e un dulce Stef!
il dai pe Vlad la scoala ai zis. Eu greu m-am hotarat sa o mai tin pe Ilinca un an, dar absolut toata lumea asta m-a sfatuit. Bine, Vlad e si cu juma' de an mai mare!
I se misca vreun dinte? Ilincai i se clatina usor doi....m-a busit plansul cand am descoperit, mi s-a parut asa mare dintr-o data!
luny spune:
salutari... din butoiul meu fara fund...
Matele e tot nasol, cu muci si a facut febra 38,5 azi noapte, ieri pe zi, deloc.. a luat azi dimi a dooa doza de Klacid, sper sa-i fie bun.. a si vomat muci d-aia, tot azi noapte... mi-e atat de mila de el, si eu nu am fost acolo, imi vine sa mor

azi mi-l aduc ai mei, maine e iub singur cu el, sper sa fie toate ok... simt cu ma iau caldurile de grija lui... macar e mai bine Liviu, poate sa mearga, mai tapan asa, cu spatele drept, dar e pe picioare...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Neata din campul muncii
, nici cafea n-am baut! Mi-e somn de mor, desi am dormit azi noapte.
Luny, sanatate Mufului, bine ca e Liviu pe picioare.

Tuchi, e bine la leneveala?
Cand incepi treaba? Imi aduc aminte ca si eu am avut o parere de rau la primul dintisor cazut la Razvanici, era in clasa intai cand s-a intamplat. Si-acum este deja in clasa a treia, habar n-am cand s-a intamplat asta!
Rebi in continuare face pipi in pampers la somnul de dupa-amiaza! Desi face pipi la toaleta exact inainte de culcare, tot mai baga unul, doi in pampers in 2 ore de somn....
luny spune:
ca mi-am amintit....
zoze nu i-am facut Ig inca, nu mai stiu ce e, stiu ca am auzit, dar am uitat ce si cum...
tuchi si mama ii pune Colargol alternat ce Rino-ceva T, nu mai stiu cum ii spune.. asa mi-a spus pediatra sa fac... dar uite ca-s 3 zile si mare lucru nu a mers, sper cu antibioticul sase opreasca productia..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Neata.
eu ma simt cam rau... ma doare coloana... dar mai putin parca... trebuie sa ma duc si eu sa ma caut. Deh, varsta de mamaie...
Sanatate tuturor bolnavilor.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
A, Matei de ceva vreme si-a descoperit... limba si gura, sa zic asa. A inceput sa scuipe destul de des. Scuipa de placere, de nervi, de frica, de incantare. Scuipa oameni, lucruri, idei... Si inca ceva: linge. Sta langa tine si te trezesti ca spune repede: Te ling! si te-a si lins! Nu stiu de unde toate astea ca parol daca facem asa!!! O face parte din achizitiile lui?? 

--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
bubu05 spune:
'Neata pe la pranz si de la noi! Peste o ora plec la serviciu pana la 10 seara...am bagat aspiratorul in viteza, am facut curat ca lumea la baieti in camera, am pus o budinca la cuptor..pfiu...ma duc sa-mi fac dus si sa ma pregatesc de plecare...
Tuchi, pai Vlad o sa aiba 6,8 ani la toamna, deci peste un an ar fi prea mult...i se misca si lui usor de tot un singur dinte de jos, dar are prieteni de varsta lui cu dinti deja crescuti, cei definitivi...prietena lui, Alexia, ii are deja pe cei doi de jos crescuti la loc si acum i se misca de sus 
Luny, sanatate multa puilor tai, sa se faca repede bine 
Gata, va pupic, am plecat