Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 13
ane2 spune:
Rachellei chiar nui place carnea, insa pana acum cu Chiu cu vai ma rugam de ea sa manance macar o bucatica doua.Acum ca noi nu Mai mancam e f fericita. Pestele ai place ca si noua de altfel, totusi ma gandeam B 12 de unde il putem lua? Am inteles ca doar din carne o putem procura, am Mai auzit de drojdie de bere dar nu cred cas putea manca Asa ceva.A Energizantu Shark scrie ca , contine 100% B12 deci bun sau nu?
Anita si Rachella -17.o1.2004
iulix spune:
Salutare!
Mai dar ce v-ati pus pe mancat sanatos si facut sport!! Bravo, bravo!! Si iaca vine si oaia neagra a zilei, adica je, care a papat porcarii pe seara... nu va spun ce ca sa nu va dau idei.
Asa ca raportul pe ziua de azi e mancat urat pe seara ca pe zi am fost fata cuminte si sport ioc ca am o febra musculara de abia ma ridic de pe scaun si pat. Noroc cu sportul de maine de la sala ca poate asa imi vine mintea la cap.
Ane felicitari pentru initiativa , desi margarina aia nu stiu cat e de vegetala. Eu ma lupt cu prietenul meu sa-l conving sa renunte partial la carne. Offff ce greu e sa dezobisnuiesti omul de anumite obiceiuri!!!
ane2 spune:
Neata...Eu sunt cam zombi, nu prea am dormit bine aseara,am avut cosmarurim-am trezit de n ori , parca ar fi fost reale
Mi-am facut o cafea mareee si ma uit la razvan si dani.
Iulix pe margarina scrie clar cai vegetala si e super la gust, acum cat de vegetala o fi .....
Aseara am incercat sa fac iaurt de migdale....nu mi-a iesit...da nu-i nimic , mai incerc
Dark_sun spune:
Neata...Pearl,felicitari pt bebeu! De asemenea, pt vointa de care dai dovada facand sport si nelasandu-te pe tanjala, avand drept scuza sarcina. Bravo!
Raport...raport..:(,doar o raceala 'sanatoasa' ce m-a tinut departe de sala si m-a facut sa dau iama in dulciuri,a picat fabulos postul lui Deus pt mine, ia sa ma imaginez in varful muntelui
Madachan spune:
'neata!
Inca n-am luat micul dejun, deocamdata sunt la cafea dar revin mai tarziu cu raportul la mancat si cafea.
Anne, si Edi e foarte fericit cand nu trebuie sa manance carne. Eu ii mai dau ca lui din pacate nu'i place pestele. Eu in schimb mananc mai rar .
Iulix, super ca megi la sala. Eu n'am cu cine sa ma duc......asa de una singura nu-mi vine. Si asa rau ma oftic ca am una chiar langa mine si are si pg super de la 10-23.
Sunt foarte suparata, m'a lasat masina in mijlocul intersectiei. Se pare ca e ceva mai grav si de abia luni o s'o duc la service ,pana o s'o repare mai dureaza . Eu sunt terminata fara ea, nici supermarket n'am aproape . Noroc ca-i scoala aproape.
Deus spune:
NEATA
ane2, dilema cu B12 si eu am avut-o dar http://www.de-azi.ro/vitamina-b12/
mi-am facut analizele luni si am vit B12 arhi suficient:-)
la anu le fac din nou si compar analizele sa vad daca am vreo problema...sunt sigura ca nu o sa am
si eu am dormit nasol...am mancat tarziu si am simtit asta...mi-a fost pofta si am mancat paine neagra goala
raportez de dimineata: un fresh mare cu grepfruit, catina, afine, mere,portocala, morcovi si seminte de in
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
ane2 spune:
Gata am terminat si sala, o ora aerobic, acum iau micu dejun 2 felii de paine neagra cu un si un pahar mare cu suc de gref si portocala.
Madachean te inteleg perfect , daca mi se strica masina sunt in pom , primu supermarket e la 5 km de casa , noroc ca eu si sotu avem program total diferit asa ca in caz de ceva iau masina lui.
pearl84 spune:
Apropo de chestia cu carnea..eu mancam tare putina in Emirate. Si mai ales de pui sau peste. De cand am venit acasa..aici parca ii lege - sarmalute, ciorba cu perisoare, fripturici, snitele..si toate de porc.
Nici nu e de mirare ca dupa 1 saptamana tranzitul meu era praf, de unde inainte eram ca un ceas!
Acum manac ff putina carne, si numai de pui..nici la soacra, nici la mama nici la nimeni nu mai cedez.
Revin cu intrebarea despre bicicleta din sala (nu mai stiu termenul stiintific pt ea) : frate, e buna aia la ceva? Adica, daca fac cam 20 de minute ce se intampla?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pearl84 Apropo de chestia cu carnea..eu mancam tare putina in Emirate. Si mai ales de pui sau peste. De cand am venit acasa..aici parca ii lege - sarmalute, ciorba cu perisoare, fripturici, snitele..si toate de porc. Nici nu e de mirare ca dupa 1 saptamana tranzitul meu era praf, de unde inainte eram ca un ceas! Acum manac ff putina carne, si numai de pui..nici la soacra, nici la mama nici la nimeni nu mai cedez. Revin cu intrebarea despre bicicleta din sala (nu mai stiu termenul stiintific pt ea) : frate, e buna aia la ceva? Adica, daca fac cam 20 de minute ce se intampla? Pearl Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata. |
iti ungi bine articulatia coxo-femurala:-)))) ceva efecte are, consuma si ea ceva calorii... si pt tine este buna fiindca este mai light
orice faci sa nu fie cu impact pe sol, sa nu sari! eliptica, plimbat pe banda de alergat, bicicleta, niste brate cu gantere, etc...fara sa sari sau sa te apleci brusc/ridici brusc fiindca iti scade/creste tensiunea brusc si lesini pe acolo:-)))
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
ane2 spune:
Deus , din cate am citit pe net am inteles ca suplimentu de B12 care il avem deja in organism ne-ar ajunge cam 5 ani.In noembrie cand mi-am facut analizele mi-au iesit toate foarte bine, insa inca mancam carne.In feb am sa repet analizele sunt curiosa cum imi vor iesi
Pearl se pare ca asa suntem noi romanii, ne place sa avem pe masa carne si iar carne, apropo de tranzit, am observat o diferenta uriasa de cand nu mai mananc carne si inca o chestie tare nu mai imi cade paru asa cum imi cadea inainte.
Pentru pranz am pregatit o omleta cu ciuperci si o salata .
Fug sa iau fata de la scoala