Abdomen extraplat (51)
Raspunsuri - Pagina 12
dulcetica spune:
Deus,vai,dar eu ca paiul vreau sa fiu!Sa ma bata vintul de mladioasa! Tu nu intelegi exact fenomenul ,dar restul lumii vrea ceva clar.Mai exista solutia sa ma fac si eu antrenoare de fitness , bibliotecara m-ar atrage sau rentiera.
Madachan ,daca m-ar tine pe mine treaba asta 3 luni ,macar sa-mi fac o poza.... Caut acum sa vad ce inseamna Shaun (Insanity),ca nu-s la curent,evident.
Deus spune:
am revenit de la sala
am mancat orez cu legume, sos de soia si chiliiiiiii
dulcetica - cel mai bine vezi transformari daca-ti faci poze in fiecare luna. Cantarul lasa-l fara baterii ca este doar un factor de stres.
apa multa 3 l / zi
sport zilnic, minim 30 de minute
incearca o cura de detox legata de addictia ta la dulciuri! in 21 de zile scapi de ea. Te gandesti ca-i un post drastic - fara zahar si gata. Nu-i sanatos, nu-i hranitor...doar calorii goale si boala sigura.
Nu ai dvd-uri sofisticate? nu-i nimic, te folosesti de youtube si gasesti mii de exercitii pt tot corpul
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Salutare!!
Trec in fuga pe la voi pentru ca sunt moarta de somn si de oboseala ca sa dau raportul: sport la sala si mancat sanatos. Aseara am facut minunatele chiftelute de linte neprajite in ulei cu sosul salsa si ma declar indragostita de acest fel de mancare datorita faptului ca e satiosa si are un gust nemaipomenit!!!
Aici e reteta daca doriti: http://www.videojug.com/film/how-to-make-spicy-lentil-rissoles
Dulcetica in primul rand nu te stresa cu anumite termene de a slabi. Iti spun din propria experienta ca rezultatele se vad daca faci minum 3 zile pe saptamana sport si cel putin 30 de minute cum a zis si Sanda. Insa eu sunt de parere ca fiecare corp e unic si nu o sa vezi 2 femei care au inceput in acelasi timp un stil de viata sanatos si fac miscare de 3-4 ori pe saptamana slabind la fel. De exemplu azi la sala am auzit-o pe o colega ca a slabit 15 kg. fara sa faca sport. La mine nu ar functiona niciodata asa ceva!! Si un ultim sfat: lasati corpul sa se obisnuiasca cu efortul; sa nu incerci sa te duci din prima la Shaun pentru ca nu o sa ii faci fata. Mai bine gasesti pe you tube exercitii usoare, pentru incepatori si pe urma maresti ritmul.
Madachan muult succes si cat mai putine excese!
va .
Madachan spune:
Buna dimineata!
La mine nu merge cu altceva, daca fac tae bo sau yoga sau mai stiu eu ce exercitii ma plictisesc f repede.
Raportez un mic dejun aproape sanatos iar sportul urmeaza pe la ora 14. Sunt la a 8-a zi de mancat aproape ok si facut sport .
Deus, ca bine zici cu cantaritul. O sa'l las si eu deoparte pt cel putin o luna ca ma deprima rau. Mi'ar prinde bine o cura de detox la dulciuri si mie dar ce sa fac in momentul in care m'a apuca subit un tremurat ,ametesc si simt ca lesin daca nu bag ceva dulce in gura???
Ieri de ex. nu am mancat dulce dar alaltarei am mancat 2 sau 3 fructe confiate .
Cam pustiu pe aici! Cred ca toata lumea a ajuns deja la abdomenul extraplat.
Deus spune:
Madachan esti constienta ca nu mori fara dulce? ca daca maine te-as trimite in varful muntelui nu ai avea nici pe dracu:-)))
totul este in capul nostru:-)))
ne nastem fara acest gust, noi il educam si devenim in timp dependenti de el.
omul nu are nevoie de zahar!
so, daca poti sa mananci cu masura ok. daca nu atunci este bai:-)))
apropo - fructele uscate,confiate, etc...ingrasa!
mananca un mar, o banana, un grepfruit dar nu prostii cu zahar si altele pe ele.
tremurat subit zici? addictie curata la zahar(cancerul alb)
de cate ori ti-e pofta de dulce, bea un pahar mare de apa, inca unul si inca unul. iesi pe terasa/balcon/geam si trage aer in piept de 5 ori, expira lent(pe nas) pana simti cum se lipeste efectiv abdomenul de coloana si scoti toate toxinele din tine.
Dupa care, daca ti-e pofta de dulce, mananca doua patratele de ciocolata neagra!
1. daca ai in casa prostii = le mananci
2. curatenie in camara si frigider = cadou la dusmani sau la gunoi si cand mergi la magazin nu le mai cumpara
3. mananca dulciuri cum mancam si noi in copilarie - de ziua noastra si a rudelor/prietenilor. Nu zilnic, nu orice, ci prajitura de casa.
4. hai mai ca nu suntem copilasi...sa nu ne putem abtine de la ceva atata de nesanatos.
Eu raportez: 2 ore la sala, 1 ora acasa
mancat ok si bun, ma duc sa mai beau apa si sa fac un dus ca merg dupa fecior la gradinita si la plimbare
va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
pearl84 spune:
Eu numa la abdomen plat nu ma mai incadrez..dar iata-ma-s!
Mai fetelor am fost eu azi la piscina! Superb..minunat. Am tras 24 de ture de bazin, cu pauza mica intre ele, musai. Apa are 28 de grade, conditii excelente, am acces la piscina, sala, sauna uscata si umeda si jacuzii. Din pacate la mine is valabile numai primele 2. Data viitoare merg si la sala macar 30 de minute.
In afara de sportul asta, azi plimbarea zilnica pana la scoala pe jos..40 de minute. Cred ca ii suficient. Pana acum am pus 5 kg ...maine am 20 de saptamani..destul de bine.
Sanda, de bicicleta voiam sa intreb..aia nemiscata din sala...aia ajuta la oarece??
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
pearl84 spune:
Am uitat sa-i zic Dulcetzicii (ce fain suna) ca eu am facut cu succes P90X, care ii mai usurel ca Shaun...si in plus si Tony (antrenorul) e funny si arata super. Dupa prima luna deja nu mai simteam ca lesin in 20 de minute...dupa a doua luna deja se vedeau rezultate.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Madachan spune:
Deus, multumesc pt sfaturi !
Raportez si eu cardio recovery& resistance .Vroiam sa fac altceva dar am incurcat cd-urile.
O vreme urata la mine ,ploua de azi dimineata . Ma trage la somn
ane2 spune:
ufffffffff mi sa sters mesaju
Vin si eu la raport, mancat super , de dim un pahar de suc de gref dupa juma de ora o felie de paine integrala cu margarina vegetala, pranz o salata mare cu legume in abur si pe seara tot o salata uriasa cu shrimp. Intre mese mi-am facut un suc de legume (brocoli , frunze de gulie , marar si lamaie.)
Am eliminat total carnea din meniu deja am 20 de zile, am facut curat in camara si frigider si am aruncat toate porcariile
Am decis sa mancam sanatos , sa incercam mai mult sa avem grija de sanatatea noastra.Fetita mea oricum nu prea se omoara dupa carne , foarte rar mananca pui sau vita, iar sotu a inceput usor usor si el sa renunte la carne.Mai mananca pui si vita .Acum in congelator avem mult peste si un pui ratacit
Anita si Rachella -17.o1.2004
Deus spune:
foarte bine ane2! fetita o sa mananace exact ce vede in casa:-)
al meu, nu mananca carne decat f rar si aceea de peste si , si mai rar de pui. Nu-i place, la gradi mananca doar garnitura, la soacra ii spune ca el nu vrea mortaciuni:-)
eu raportez o tona de varza murata cu marar, piper si ulei de masline plus mi-a traznit o pofta prin cerebel si mi-am facut pop corn:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro