Mamici prin fiv(15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna mamici astazi am mers si noi prima zi la nursery,am stat cu ea azi, nu cred ca a realizat ea cum va sta treaba.Maine va sta singurica 2 ore iar de luni va intra in programul de 5 ore pe zi.
Ce sa zic am inima cat un purice si imi fac fel de fel de griji,noroc ca mi-am gasit de lucru ca sa nu gandesc prea mult..
Deci amandoua avem cate o schimbare destul de remarcabila in viata noastra,eu nu am mai lucrat de cativa anisori.
Many ti-am ramas datoare cu niste explicatii la cat a durat toata povestea cu mutatul Biancai in camera ei.Deci am inceput cu 11 treziri pe noapte,eram terminata caci nu vroia sa doarma acolo singura.Eram in and out,adica ajungeam sa ma asez in pat si ma striga mamiiiiiiiii.Toata afacerea a durat cam o luna de zile,acum se trezeste de maxim 3 ori pentru a merge la toaleta.Acum 2 saptamani mi-a facut un show de zile mari,nu mai vroia sa doarma la ea pur si simplu dar am insistat sa ramana in camera ei,nu am cedat.
Eu zic ca depinde de copil,Bianca nu mi-a dormit de mica prea bine.
Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Sofia, Raymond si Roland

Multumim la randul nostru pentru urari si pentru ca v-ati gandit la noi!
Despre noi ce sa va spun ... nu mai am timp de nimic, Raducu e un neastamparat cum nu mi-as fi imaginat, un vorbaret, cu o personalitate foarte puternica! Cu mancarea ne-a disperat, nu vrea sa pape mai nimic, cu exceptia laptelui si a fructelor! La 2 ani are abia 12 kg! Noi tocmai ne-am intors din Republica Dominicana, unde a facut amigdalita acuta si otita, asa ca am avut o excursie de cosmar! Si cu toate astea, nu era alt copil mai energic pe toata plaja! Duminica l-am sarbatorit, am avut un clovn, care i-a pictat pe fata pe copii ... el, evident ca a fost singurul care nu s-a lasat pictat, ci a preluat initiativa si l-a pictat el pe clovn!
Va pun cateva poze cu noi, nu am apucat sa incarc mai multe:
Cami Am vazut poze cu voi, aveti baiat mare si frumos!

Va imbratisez cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Frumos foc Raducu mami,ma bucur ca ne-ai mai dat de veste.Si Bia mananca tare prost,cred ca are abia vro 12,400.
Va pupam cu mare drag.

Citat:
citat din mesajul lui zisaCami

Sofia, Raymond si Roland

Multumim la randul nostru pentru urari si pentru ca v-ati gandit la noi!
Despre noi ce sa va spun ... nu mai am timp de nimic, Raducu e un neastamparat cum nu mi-as fi imaginat, un vorbaret, cu o personalitate foarte puternica! Cu mancarea ne-a disperat, nu vrea sa pape mai nimic, cu exceptia laptelui si a fructelor! La 2 ani are abia 12 kg! Noi tocmai ne-am intors din Republica Dominicana, unde a facut amigdalita acuta si otita, asa ca am avut o excursie de cosmar! Si cu toate astea, nu era alt copil mai energic pe toata plaja! Duminica l-am sarbatorit, am avut un clovn, care i-a pictat pe fata pe copii ... el, evident ca a fost singurul care nu s-a lasat pictat, ci a preluat initiativa si l-a pictat el pe clovn!
Va pun cateva poze cu noi, nu am apucat sa incarc mai multe:
Cami Am vazut poze cu voi, aveti baiat mare si frumos!

Va imbratisez cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Aurel_cris, multumesc de lamuriri cu dormitul Biancai si noi lucram acum la asta, sa vedem cat o dura sau cat ne tin pe noi nervii

zisaCami inteleg asa bine faza cu mancatul. Vlad a fost un copil care manca cu placere dar dupa un an, odata cu intreruperea alaptatului, totul s-a schimbat, este circ la noi nu masa. La un an si 2 luni avea 11 kg, dar nu se vad pe el ca este lungut avea 85 cm, mai nou i se spune Firicel.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Salutare!
Multumim inca o data pt urari si va pupam pe toate plus piticii din dotare!

Vad ca va vaitati ca nu mananca copilasii, fetelor zile in sir nu manca Sofia, nu-si bea decat laptele dimineata si seara intre nu baga nimic nimic in gura, o mamica de aici Andicu mi-a spus "stai Mada linistita ca sigur va manca", acum am ajuns la vb ei dc nu am o zi ciorbita/supita ma toaca toata ziua la cap ca de ce nu i-am facut ca ea nu poate fara, noi am avut o perioada de pe la 9-10luni pana la 2ani si 2luni cand nu manca cu saptamanile, deci aproape un an si jumatate in care simteam ca nu mai rezist, a inceput sa manance in momentul in care eu nu m-am mai stresat si nu am mai stresat-o nici pe ea, acum mai are cate o zi in care nu mananca nimic dar ziua aia e odata pe luna poate si mai rar, in rest din tot ce ii pun in fata mananca macar trei sferturi daca nu tot!

Mergi la inceput

Cris bafta luni la noul job si ma bucur ca Bia s-a acomodat la gradi destul de repede si mai ales ca vb !

Cami tare scumpic Raducu!Imi pare rau ca v-ati stricat vacanta din cazua bolii, tare pacatoase mai sunt enterovirozele astea, noroc cu copilasii care sunt mai rezistenti decat ii credem noi!

Pussi doar atat ne urezi si dipari?Tustele ce fac?Hai mai intra si povesteste-ne despre ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mada, iar am intrat in faza de raceli/febre.... in ianuarie am fost 10 zile la gradi... in februarie 1 zi. Ma impart greu intre Tuste bolnave si servici. O sa incep iar cura cu laptisorul de matca, in toamna ne-a mers tare bine cu el. In rest am fete mari, pline de initiative si de dorinte concrete si binenteles multa personalitate.
In alta ordine de idei pt. mamicile cu gemeni mai vechi, am terminat procesul cu directia muncii pt. indemnizatie si in martie imi dau banii. M-au chemat joi la ei sa le dau contul in care sa-i vireze.

aurica multa bafta si putere, e grea aceasta ruptura. dar o sa treci si peste asta, mie mi-a luat ff mult timp sa accept faptul ca nu mai sunt 24 de ore cu Tustele.

la capitolul mancare... Ana are 13 kg. , pe langa ca mananca putin mai are si arderi puternice, face kk si de 2 ori pe zi. Eni are 14 kg. dar eu nu ma mai stresez....

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor, va pup pe toate, nu am mai intrat de mult. Acum, de cand am inceput serviciul am timp mai mult pentru net.
Nici Diana mea nu mananca prea bine (cam 1/2 de castronel la masa) si are doar 11 kg si 83 cm la 2 ani si 2 luni. Si ea face kk de 2-3 ori pe zi (ca ma intreb de unde). Pussi, zici ca asta inseamna ca are arderile puternice sau n-am inteles eu bine? Ca eu chiar ma cam stresez ca face asa des. Dar e vioaie asa ca probabil n-ar trebui sa ma stresez prea mult.
In alta ordine de idei, fetelor care ati inceput serrviciul, ce solutie ati gasit pentru copilasi? Gradi sau bona (varianta cu buni e cea mai buna dar e la 300 km de noi si nu cred ca bine sa stea departe de noi)? Deocamdata a venit mama la noi dar doar pentru vreo 2-3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Eu nu ma stresez de greutatea pe care o are Raducu, ci de faptul ca la 2 ani, nu mananca mai nimic. Exact cum spunea si Madalina sau Many_bani ( Raducu avea la un an 9,400 kg ! ), papa doar laptele de dimineata si de seara, iar in rest nu mananca mai nimic, fiecare masa e o lupta. Daca pana acum manca fructele cu placere, acum ma chinui cate o ora si jumatate ca sa manance cateva lingurite! Iar la masa de pranz, daca mananca cateva lingurite pot sa spun ca a mancat; se poate si mai rau, de multe ori nu mananca nimic!
Cat am fost plecati, peste 90 % din alimentatia lui a fost laptele; nu a vrut nici macar fructe, tot ce gusta scuipa!
Nu vrea sa stea in scaunelul de masa, trebuie sa alerg prin toata casa dupa el ca sa-i dau cate o lingurita de mancare si de cele mai multe ori scuipa pe unde apuca!
Am incetat sa-i mai gatesc separat, pentru ca e inutil ... daca vrea sa manance ce mancam si noi bine, daca nu face foamea ... dar nu se plange de foame, iar daca o face cere doar "lapte, din acela bun, bun"!
Asa ca, nu cred ca se poate mai rau de atat ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zisaCami

Buna fetelor,
Eu nu ma stresez de greutatea pe care o are Raducu, ci de faptul ca la 2 ani, nu mananca mai nimic. Exact cum spunea si Madalina sau Many_bani ( Raducu avea la un an 9,400 kg ! ), papa doar laptele de dimineata si de seara, iar in rest nu mananca mai nimic, fiecare masa e o lupta. Daca pana acum manca fructele cu placere, acum ma chinui cate o ora si jumatate ca sa manance cateva lingurite! Iar la masa de pranz, daca mananca cateva lingurite pot sa spun ca a mancat; se poate si mai rau, de multe ori nu mananca nimic!
Cat am fost plecati, peste 90 % din alimentatia lui a fost laptele; nu a vrut nici macar fructe, tot ce gusta scuipa!
Nu vrea sa stea in scaunelul de masa, trebuie sa alerg prin toata casa dupa el ca sa-i dau cate o lingurita de mancare si de cele mai multe ori scuipa pe unde apuca!
Am incetat sa-i mai gatesc separat, pentru ca e inutil ... daca vrea sa manance ce mancam si noi bine, daca nu face foamea ... dar nu se plange de foame, iar daca o face cere doar "lapte, din acela bun, bun"!
Asa ca, nu cred ca se poate mai rau de atat ...

Cami cateva greseli pe care le faceam si eu
1 daca nu vrea sa manace nu ma mai rog de ea ii iau mancarea din fata si pana la masa urmatoare nu primeste nimic, nimic de rontait, nimic dulce, nici un fruct, NIMIC!
2 se mananca la masa nu in alt colt al casei, nici a mea nu vroia in scaunul ei am pus-o cu noi la masa pe scaun normal, nu se mananca in fata tv-ului, nu cu jucari nu cu pacaleli gen deschide gura ca vine avionul dc ii e foame mananca daca nu urmatoarea masa
Mai incearca sa se hraneasca singur ii pui in fata mai multe chestii sa-si aleaga singur ce-i place sa manance cu mana sa se faca purcelus, inca o chestie foarte importanta pe care eu am respectat-o cat timp mananca nu sta in aceeasi camera cu el sau daca stai prefate ca ai alta treaba ca nu te intereseaza ce face adica sa-l supraveghezi din umbra, daca nu-i place la masa voastyra poate sta la o masuta mai mica pe un scaunel mic,eu mai mancam exact in acelasi timp cu ea acelasi fel de mancare si ii faceam pofta "immmmmmm ce buna eeee" "wow e delicios acest fel" si tot felul de remarci dar fara sa insisti sa-i dai sau sa nu-i oferi deloc apoi dc devine interesat de ce ai tu in farfurie il intrebi asa intr-o doara daca ar vrea si el daca spune da pune-i in farfurie si lui dar nu fi tu lacoma pune-i foarte putin dc ii va placea sigur iti va mai cere, copii daca vad ca au putin de mancat mananca daca vad ditamai farfuria plina nu se uita la ea eu asa am experimentat cu Sofi si a mers, in felul acesta nici tu nu te mai stresezi nici pe el nu-l mai stresezi.

Mirela, eu as alege varianta gradi daca buni nu se poate, nu am incredere in bone!

Pussi, sanatate multa tustelor, da-mi si mie pe pm sau pe mail cura cu laptisor de matca.Felicitari pt castigarea procesului!

Cris cum sunteti?Cum e la job, Bia cum se descurca la gradi?

Mergi la inceput