Fluturasi de martie-aprilie2011(111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

La multi ani! si un an nou plin de bucurii si impliniri!
va pe toate de numa
tot citesc din urma dar nu stiu cand o sa reusesc sa ajung la zi,ca am pierdut atata,daca nu am mai intrat de mult...
noi suntem bine,miercuri avem intalnire cu domnul doctor si eco sa vedem ce ne zice
am fost la doctorita mea de familie sa mi fac carnetul de garvida,ca asa mi a zis toata lumea si aceasta m a pus la eco un pic sa vada exact cate saptamani am( cu toate ca eu i am spus,dar nu i ieseau ei socotelile) si mi a zis ca bebele meu e cu capul in sus si ca poate vrea cezariana,dar ultima data cand am fost la eco era deja cu capul in jos,de ce s o fi intors nu stiu,sau de cate ori se intoarce?,ca eu nu mai pricep nik,eu nu as vrea cezariana....
o sa incerc iar sa pun poze noi cu burtica mea maaaare,dar nu stiu de ce nu reusesc ca am mai incercat

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

fetele,ziceti mi ,va rog,pe ce dau ca sa adaug fotografii noi?ca ori m am tampit eu de capori nu ma lasa de acolo sa adaug...deja m am si incalzit de nervi,e a 3 a oara cand incerc si nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara !

Multumesc de intrebare fetele, ailed, simona, scrish, yasmi, stefya , sunt mai bine, am papat acum niste ciorbitza si nu a mers multa, un bol mic, dar bun ca am mancat ceva ca nu mai mancasem de dimineata ...am incercat sa dorm putin, m-am invartit si zvarcolit in pat vreo 2 ore... auzeam tot felul de zgomote si am motait mai mult decat dormit profund, asa cate 5 min si iar ma trezeam ca auzeam una alta pe afara si prin casa , Nick asta crede ca daca el doarme tun si poata sa treaca si tractorul pe langa urechile lui cand doarme si el tot doarme,crede ca si eu-s la fel, desi stia ca dorm si i-am spus sa nu mai tranteasca usile prin casa... eu spun, eu aud pe o ureche ii intra, pe ailalta ii ise next second

M-ati facut sa rad cu cupoanele voastre de reduceri si invitatii la Z in diferite zile sa nu se buluceasca lumea , asa cum o spuneti voi si va ambalati , suna de parca s-ar da oua si ulei pe vremea lui ceasca ma scuzati dar nu m-am putut abtine chiar asa tare e Z ul ala de nu mai poate lumea fara el in romania? alte magazine nu mai sunt cu hainute frumusele pentru bebei ?

Vorbiti de botez vad, cam devreme daca ma intrebati pe mine, mai intai sa trecem cu bine de nastere si sa ne tinem in brate puii sanatosi si apoi avem timp sa ne gandim si la botez. Eu una stiu ca o sa fac botezul in ro ca vreau sa o botez in biserica ortodoxa si aici in londra nu sunt biserici ortodoxe 100%, sunt cateva dar tin slujbele in biserici anglicane inchiriate sau alte religii si nu vreau asa

Vazut burtici frumoase si prichindei pupand burtica , ce frumos... la mine nici Nick nu o pupa asa cu foc A mea burtica ma doare carnea de jur imprejur, nu stiu de ce, mi se pune cate un junghi care pe unde si nu stiu de ce si de la ce ca de muncit nu am muncit nimic, am dormit ca valiza zilele astea .... si tot ma doare ...ppff
Pozici cu burtica nu cred ca mai fac sa va arat ca s-au inmultit vergeturile si s-au impanzit, pe ambele parti , inainte erau numai pe stanga , acum si pe dreapta , la fel de multe ....
Raul de azi de pe strada nu stiu de la ce a fost, mancata eram, dormita si odihnita la fel... plus ca numai mergeam pe drum, nu aveam sacose , nu greu , nu nimic... poate doar fiind neiesita din casa atatea zile , a fost cam tare aerul pentru mine

Uff iar am scris un roman , stiu ce ma fac atunci cand voi fi mare Ma duc sa imi iau o felie de cozonac sa pap cu lapte daca o merge ...sa vedem

_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole

Mergi la inceput

strumph si mie mi se mai face rau asa dintr o data,cine stie de ce,mai nou pe mine ma arde pe piept de fiecare data dupa ce mananc,dar prefer asta decat sa vomit
m am dat batuta..nu reusesc sa mi pun poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

lauriciu , ce anume nu merge cu pozele?

te duci sus acolo la Upload, apoi selectezi albumul tau , click pe el, Add photos, apoi upload si o sa le ai in albumul tau

_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole

Mergi la inceput

off strumph,nu merge,nu stiu ce are,imi apare ceva cu google.inc si numai daca l as instala m a
r lasa ,dar nu pot nici sa l instalez,e ceva tare ciudat,ca doar pana acum am putut adauga fara probleme
off si avem si eu 2 poze de pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Am revenit si eu...doar un pic, doar cu o foto al caruciorului

Am tot citit argumente pro si contra despre firma cu pricina dar imi asum alegerea facuta, ...ma declar multumita conform conditiilor de desfasurare in care ma voi invirti cu el.
strumphytza regret starea mai putin buna de care dispui
mandreeacvineri ai programare la dr? am inteles eu bine? am sunat si eu astazi, ...mi/a spus sa revin miercuri cu un tel pt vineri, sper sa am noroc.
roxyce patisi?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ma declar multumita am vrut sa spun...

Astept joi contractul ptr celule stem, m/am hotarit...colaborez cu cei de la cord blood center.

Vb de botez...eu musai la curte, in livada de meri infloriti cu cei dragi mie, nu foarte multi la numar...cei f apropiati

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+

Mergi la inceput

gata ,am reusit ,am adaugat niste pozici cu burticuta,un mare strumph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

off strumph,nu merge,nu stiu ce are,imi apare ceva cu google.inc si numai daca l as instala m a
r lasa ,dar nu pot nici sa l instalez,e ceva tare ciudat,ca doar pana acum am putut adauga fara probleme
off si avem si eu 2 poze de pus

Nu instalezi, vezi jos in dreapta casetei scrie parca ceva de genul basic uploader...sper ca-mi amintesc bine. Dai pe el si te accepta.

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput