Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata si de la noi....

asa, ca hot news, stefan are in continuare colici mai mult sau mai putin usoare, si toate undeva intre 5 si 7 dimineata, de vreo 2 nopti nu prea mai doarme la el in patut, era sa se aseze sotu peste el, asa ca tre sa iau masuri......de la 7 jumate la 8 jumate am stat/dormit cu el pe burta mea intr-o pozitie f comoda pt el.....scaune moi face si al meu in mod obisnuit, mananca terci, face terci, nu?....mai roade cate un coltisor de paine, e f simpatic, dar nu destul cat sa-l mai stranga la burta.....ieri mi-am dat seama ca facuse kk #2 cand era aproape tot absorbit in scutec si fundu rosu de maimuta la copil....

va "laudati" cu greutati care mai de care.....al meu face acush anu si nu cred ca are 8 kile jumate.......dar are 79 de cm! si abia azi o sa-i iau scutece nr. 4...

a inceput sa-mi muste sfarcul asa, de kiki....cu intentie, ca se tot uita la mine cu ochi galeshi dup-aia, sa vada ce fata fac eu....auci!

am visat-o pe alexutza...cu tot cu yannis bineinteles care era f bronzat.....ca m-am uitat aseara peste album si mi-o fi ramas pe creier.....

altceva.....nu mai stiu......cica a inceput scoala...predari...prouecte...referate.........

ieri am desfiintat bradul...si-am spart si un glob.....

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

cu espumisan ai incercat? sau sa inghiti tu seminte de marar?

spor la scoala!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

sorina, uite aici oferta...
nu stiu sa ascund link-ul, poate nu mi-l sterg moderatorii..

http://www.hame.cz/ro/catalog-produse/?categoryId=704

I will survive...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Deci neata inca o data, sunt la zi!

Pupam dulce puiutii bolnaviori, sa le treaca cat mai repede!

Lorex, nu stiam de slujba respectiva, multumesc de informatie.

Plateea, ce bine ca ai aparut, missed you!

Raportam noapte aproape normala, nu s-a trezit decat la 3 cand l-a tratat tati cu multa apa si a dormit neintors pana la 7 ... deci se poate!

Sa aveti o zi faina, ma duc la treburi diverse

Ratusca mami de Imparat (2010)

crapa in mine ficatii...
asa nopti nu cred ca o sa am eu niciodata. poate dupa 40 de ani cand il insor, vb decenuelei...

sa va fie de bine somnicul!

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata si de la noi,

LA MULTI ANI ALEXANDRU, BB DE ROCO, sa cresti mare si sanatos!!! ....imi aduc aminte ce greu a nascut mamica Roco, cat s-a mai chinuit pana l-a adus pe lume pe micutul Alex.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

MIREMIA sa va traiasca nepotelul. Sa fie sanatos si sa aiba grija de Mara cand se face mare.

LARISEL zic si eu... nu poti sa scoti usile de la cada? Macar pana mai cresc ele.Ma gandeam ca si daca vor sta in scaunele tot incomod ar fi se le speli pe amandoua odata.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,multam sorina de cafea sa treaca mai repede inceputul asta furtunos de 2011

ele...aseara am iesit de urgenta,am trimis mesajul incomplet...incercam sa-ti spun ca 3 scaune moi nu sunt ceva sa te agiti prea tare,daca per ansamblu e bine isabela...ziceam de radu cu klebsiella lui...vreo luna si ceva m-a tinut in suspans cu kk moale alternand cu altele normale...dar si starea generala mai nashpa...agitat,dar mancat destul de bine...dar fara febra...si era vara,fimiu tot pe afara...iar cele mai bune la gust erau pietrele si frunzele de pe jos...eniuei...trecut repede cu furazolidon(conf. antibiogramei)...medicul linistit mama-loca:vor mai fi astfel de momente(din fericire nu a avut dreptate)
pupici sa fie doar de la dinti la isabela

bea ma bucur mult pt tine sa stapaneasca ivanel sanatos si cu placere scaunelul

nikole...stii cum se zice? ca ce-si face omul cu mana lui numeste lucru manual? no,asa-mi trebe m-o gadilat undeva sa vad poze ... ranza mea s-a dus pe copca......ce-ti trebuie tie ciocolata?!? sa arati ca mine?

mi-am vazut norutza mica in brate la mos craciun...si langa o papusa mai mare decat ea pupici multi de la alex
ce bine arata mara in zapada
l-am vazut pe david de alicredo...pup cretzulinul dragalash...(io zic ca seamana cu mami)
dragos de dandanag e un super serios baiat in poze
C si A de xela
de fapt,pupici tuturor pufilor si mamicilor lor ca toti imi plac taaaare mult

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

LMA alexandru de rocco

LMA nepotel de miremia

cuscra simply,multa sanatate

anag..of...pup si flori,ca alternative medicale deja au spus fetele

plateea,spor la shoping

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXANDRU LUCIAN

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata de la mare

de cofee sorina

ratusca crema e graphites salbe, nu se gaseste in romania, este produsa in germania parca, homeopata din extract de ceapa
ba nu, mint....... se gaseste in rom pe net cam cu 100 ron iar afara e 8 L

Elefantica sper sa fiti mai bine azi si sa fie doar de la dinti

reteta de mucilagiu o am de la pediatra , care spusese 5 linguri de zahar si mie mi s-a parut enorm, ma gandesc acum ca poate a vrut sa zica 5 lingurite oricum poti sa pui mai putin, cum crezi tu, ideea e sa fie putin dulceag sa il bea, eu il dadeam cu bibe

miremia da, e cheliuta l-am luat cu masina cu nr 1 ca avea trei fire valvoi

LMA Alexandru de Roco!
LMA nepot de Miremia!

mami de Dragos Andrei

Mergi la inceput

PLATEEA eu sunt total de acord cu tine in privinta mancarii. Eu am facut niste greseli la Mara cu mancarea..... si acum se vad rezultatele.

Mara si David

Mergi la inceput