Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Dece...uelcam back! sa-ti fie de bine cafelutza! Bravo lui Jiji ca a fost baiat cuminte la drum !
Simply......cu greutatea...nu stam chiar rau, iris nu-i chiar la categoria "pana"...avea 9.150g aseara...dar avea 8.200g la 7 luni...nu prea a mai luat cum trebuie ...si daca continua asa...nu prea e placut...Ufff, daca nici azi nu-i iese dintele ala...cred ca ma sui pe pereti.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

la mine e 5,am adormit pe la 2,toti dorm si eu nu pot,ma dor picioarele ingrozitor de tare se anunta o zi superba

dar de ce te dor picioarele, frumoaso? nu voie la tineeee... dam na-na...

deceeeeeee... wb... missed you much! veri muci... spor la shopping. merg si eu in real azi ca au oferte la astea de bb... pampersi, borcane, cereale milupa 10 lei, treburi, masline!

zi frumoasa fetele...
merg sa indop pastaia!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea
sorina, borcanul e de la Hame. Eu in sv l-am gasit doar la un singur supermarket, dar imi aduce pe comanda oriunde au produse de la Hame. tot de la firma asta au bun bun si cu branza, cu prune yam yam, iar pe ala de pere il papa pe nerasuflate. unele sunt bio, altele nu. daca ajungi in real sau car4 sigur vezi borcanele. alt borcan pe care il papa cu placere e de la nestle multe fructe cu orez. si ii plac si cele de la dm care au fructe de padure sau cele cu musli ( andre_linei)

Plateea......o sa incerc musai merele cu smantana...fructele de padure si cele cu musli, de la Babylove...nu-i plac maimutzicii..i-au placut destul de tare de la ei borcanele cu paste..au de mai multe feluri..si borcanele de seara cu gris, sau cu biscuiti.
Fructele nu prea i-au placut deloc de la borcanele...o perioada le-a refuzat si pe cele ce i le faceam eu...apoi le-a mancat binishor, facute la steamer...acum le refuza in orice fel...
Cred ca ar fi mai usor sa spun ce anume mananca, decat ce nu...: vreo 2-3 tipuri de borcanele cu carne de la nestle, vreo 2-3 de la hipp si babylove(dm) si...cam atat. Nu iaurt, nu orez sau paste sau grish cu lapte, nu budinci, nu cereale, nu fructe, nu mancare gatita...."nada"!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata si de la noi....

asa, ca hot news, stefan are in continuare colici mai mult sau mai putin usoare, si toate undeva intre 5 si 7 dimineata, de vreo 2 nopti nu prea mai doarme la el in patut, era sa se aseze sotu peste el, asa ca tre sa iau masuri......de la 7 jumate la 8 jumate am stat/dormit cu el pe burta mea intr-o pozitie f comoda pt el.....scaune moi face si al meu in mod obisnuit, mananca terci, face terci, nu?....mai roade cate un coltisor de paine, e f simpatic, dar nu destul cat sa-l mai stranga la burta.....ieri mi-am dat seama ca facuse kk #2 cand era aproape tot absorbit in scutec si fundu rosu de maimuta la copil....

va "laudati" cu greutati care mai de care.....al meu face acush anu si nu cred ca are 8 kile jumate.......dar are 79 de cm! si abia azi o sa-i iau scutece nr. 4...

a inceput sa-mi muste sfarcul asa, de kiki....cu intentie, ca se tot uita la mine cu ochi galeshi dup-aia, sa vada ce fata fac eu....auci!

am visat-o pe alexutza...cu tot cu yannis bineinteles care era f bronzat.....ca m-am uitat aseara peste album si mi-o fi ramas pe creier.....

altceva.....nu mai stiu......cica a inceput scoala...predari...prouecte...referate.........

ieri am desfiintat bradul...si-am spart si un glob.....

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

hop si eu

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

LA MULTI ANI !!!
LA MULTI ANI ! Pufilor care au implinit 1 anisor
sper sa avem un an cel putin la fel de frumos cum a fost 2010 dar mai usor si cu mai multe nopti dormite

Va multumim din suflet pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat

toti pufosii care fac din ce in ce mai multe progrese se pare

am vazut poze superbe si cu pufi si cu mamici

vroiam sa respund mai din urma, tomaca si Micky_mica parca ma intrebau de crema ptr putza, noi o folosim cam de o luna si sunt imbunatatiri serioase, cam de la 2 sapt s-au vazut razultate, eu chiar sunt f f multumita
daca nu ar fi fost f f strans acolo nu mi-as fi facut probleme, dar la noi chiar exista pericolul unui blocaj, acum se decaloteaza putin, aproape jumate, dar restul se rezolva si pe parcurs, important e sa scapam de operatie

larisel gasesti sigurante pentru sertare vis-a-vis de spital, pe tomis , la set de 6 buc 6 ron, noi am montat la o parte din sertare, chiar isi fac treaba ca nu se mai putea

sunt sisteme de siguranta si pentru usi si pentru frigider dar la noi nu s-a pus problema inca

mami de Dragos Andrei

Neata!

Mai spune-mi te rog o data cum se numeste crema pt putulica si de unde o comand? Saru'mana!

Mergi la inceput

Ana_g...imi pare rau de colicii lui Stefan...ma bag si eu...ca musca..
Cand avea iris colici ne-a ajutat Colief si/sau Debridat...zic si eu... da' pentru asta(ca si doze, zic), poate sa intrebi un medic...nush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui plateea
sorina, borcanul e de la Hame. Eu in sv l-am gasit doar la un singur supermarket, dar imi aduce pe comanda oriunde au produse de la Hame. tot de la firma asta au bun bun si cu branza, cu prune yam yam, iar pe ala de pere il papa pe nerasuflate. unele sunt bio, altele nu. daca ajungi in real sau car4 sigur vezi borcanele. alt borcan pe care il papa cu placere e de la nestle multe fructe cu orez. si ii plac si cele de la dm care au fructe de padure sau cele cu musli ( andre_linei)

Plateea......o sa incerc musai merele cu smantana...fructele de padure si cele cu musli, de la Babylove...nu-i plac maimutzicii..i-au placut destul de tare de la ei borcanele cu paste..au de mai multe feluri..si borcanele de seara cu gris, sau cu biscuiti.
Fructele nu prea i-au placut deloc de la borcanele...o perioada le-a refuzat si pe cele ce i le faceam eu...apoi le-a mancat binishor, facute la steamer...acum le refuza in orice fel...
Cred ca ar fi mai usor sa spun ce anume mananca, decat ce nu...: vreo 2-3 tipuri de borcanele cu carne de la nestle, vreo 2-3 de la hipp si babylove(dm) si...cam atat. Nu iaurt, nu orez sau paste sau grish cu lapte, nu budinci, nu cereale, nu fructe, nu mancare gatita...."nada"!

din pacate te inteleg foarte bine. eu eram disperata la un moment dat, ajunsesem la spital cu el la dr mea de pediatrie, imi era frica ca face anorexie nervoasa. pe naiba. era doar incapatanat si nu voia sa manance. l-am luat usurel cu toate prostiile din lume. am invatat de la andre_lina despre budinca cu cacao, il mi pcaleam 2-3 lingurite. apoi a papat putin pilaf de la mine. mai rodea cu placere in perioada aia halca de gratar de pui. o lua in mana si molfaia de acolo pana ii oboseau falcile. si filul de peste la gratar, la fel. i-au placut mereu cerealele cu fructe, ineluse Fruity Ozz. cand nu manca nimic altceva, o manuta din astea sigur molfaia. apoi le combina cu fulgii mei de porumb. i-am mai facut clatite umplute cu branzica si date la cuptorul cu microunde 2 minute acoperite cu smantana. plus ca a scapat o data la cartofii de la kfc ai nasului si a bagat 3 in gura pana sa apuc eu sa reactionez. de disperare, eu care ziceam fara zahar si sare pana la 18 ani, am ajuns sa ii dau si pufuleti. ii caut pe cei mai nesarati si baga uneori cand are chef si cate 20 de grame...

am avut o stare vecina cu depresia cand vedem ca nu mananca nimic, scade in greutate si nu am ce-i face. asa ca acum... i dau orice, numai sa pape. e drept, nu ia in greutate bine. a luat 400 g in 2 luni. dar decat deloc sau in minus... eu sunt multumita.
indicele ponderal a crescut de la 0,91 la 0,93, deci fac in continuare ce fac, ca fac bine.

mancaciosii si le urez sa nu isi piarda niciodata pofta de mancare. dar le ofer un buchet mare de mamicilor de modele nemancacioase ca stiu in ce stare te aduce asa un copil...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Deci neata inca o data, sunt la zi!

Pupam dulce puiutii bolnaviori, sa le treaca cat mai repede!

Lorex, nu stiam de slujba respectiva, multumesc de informatie.

Plateea, ce bine ca ai aparut, missed you!

Raportam noapte aproape normala, nu s-a trezit decat la 3 cand l-a tratat tati cu multa apa si a dormit neintors pana la 7 ... deci se poate!

Sa aveti o zi faina, ma duc la treburi diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza. Bag si eu o cafea ... de la servici

SORINA imi pare rau pt spatele sotului. Si al meu se intepeneste frevent si il bag pe masaje, reflexoterapie, injectii si alte alea.... . Nu iti mai face griji in privinta greutatii. Cred ca asa sunt fetele. Si Mara mea este f scarnava la mancare si am observat ca este si un pic mai micuta fata de alti copii de varsta ei. Ziceai la un moment dat ca si tu ai fost la fel (daca nu ma insel) asa ca...

ELE ce mai face Isabela?

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput