Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 10
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG ratusca crema e graphites salbe, nu se gaseste in romania, este produsa in germania parca, homeopata din extract de ceapa ba nu, mint....... se gaseste in rom pe net cam cu 100 ron iar afara e 8 L |
Eu am incercat sa gasesc pe net si nu am reusit. Unde ai gasit?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui plateea sorina, uite aici oferta... nu stiu sa ascund link-ul, poate nu mi-l sterg moderatorii.. http://www.hame.cz/ro/catalog-produse/?categoryId=704 |
Plateea, sarumana de link si de incurajari!
Tot de anorexie nervoasa ma tem si eu, mai ales ca e bazdacoasa rau si la lapte, desi il bea pana la urma...in fine...multumesc inca o data, !
Nyny..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
tomaca spune:
La multi ani Alexandru Lucian de Roco! Ne-ai cam tinut in suspans anul trecut Speram ca acum esti bine, voinicel si sanatos.
La multi ani Nepotel de Miremia! . Dar ce faceati si tu si sora ta in primavara lui 2009 cam in acelasi timp?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
nyny spune:
Este cineva care foloseste si alta marca de scutece in afara de Pampers?
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
alexia28 spune:
citat din mesajul lui nyny Este cineva care foloseste si alta marca de scutece in afara de Pampers? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Da, noi, Happy si cateodata Babylove de la DM.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
plateea spune:
citat din mesajul lui nyny Este cineva care foloseste si alta marca de scutece in afara de Pampers? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
ihi...pufies si cand are timp ingerul nostru pazitor, babylove de la dm, de care ne-am indragostit iremediabil...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexia28
Da, noi, Happy si cateodata Babylove de la DM. www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
alexia, cum sunt happy? nu am incercat si nu stiu de ei nimic...
scapa ceva pe langa?
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
ihi...pufies si cand are timp ingerul nostru pazitor, babylove de la dm, de care ne-am indragostit iremediabil... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
scuze.. sunt pe dinafara. Unde gasesc Babylove?
Mara si David
nyny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui plateea
alexia, cum sunt happy? nu am incercat si nu stiu de ei nimic... scapa ceva pe langa? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Eu am folosi Happy si nu prea imi plac. Cateodata da pe afara si sunt f goaaaaase.
Mara si David
ale1212xa spune:
noi baby love de la DM
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric