Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 11
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Este cineva care foloseste si alta marca de scutece in afara de Pampers? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Da, noi, Happy si uneori Up& Go de la Libero
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
danasor spune:
'Neata
Sorina de cafea, sanatate sotului si nu te stresa prea tare cu greutatea, fructele i le faci la steamer? nu i le dai crude? am citit undeva ca fermenteaza mai putin daca sunt crude decat fierte, cel putin asa tin eu minte , dar cu mem de gravida care am ramas..., oricum gusta si tu mancarea ei sa vezi daca-ti place si mai pune-i ceva de gust, de ex ciorbitza acrita cu bors cu un pic de smantana ... eu ii pun si un picutz de sare daca mi se pare fada de tot... aseara i-am facut supa de pui cu galuste, i-am dat la blender carne cu legumele iar galustele le-am sfarmat doar cu furculita sa le simta la gust i-a placut la nebunie...
Eu folosesc borcanelele doar in caz de urgente, sau calatorii, pentru ca am vazut pe etichetele lor chiar si cele bio au conservani- scrie fara ADAOS de conservanti - iar mai jos specifica "cf normellor ue " , si incerc sa-i dau gatit de mine cat mai mult... Inteleg ca daca nu mananca nik altceva nu poti sa lasi copilul nemancat... sper ca nu te-am suparat mai ales ca mai ai o fata asa de mare si frumoasa
alexia28 spune:
Plateea mai scapa cateodata caca daca face o tona, nu-l gasesc in schimb ud de pipi pe parti noaptea cum il gaseam la Pampers, eu cumpar happy si datorita ofertelor pe care le gasesc cateodata la hipermarketuri cum este si acum la real
Nyny scutecele Babylove se gasesc la magazinele DM
http://dmdrogeriemarkt.ro/
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
nyny spune:
citat din mesajul lui alexia28 Plateea mai scapa cateodata caca daca face o tona, nu-l gasesc in schimb ud de pipi pe parti noaptea cum il gaseam la Pampers, eu cumpar happy si datorita ofertelor pe care le gasesc cateodata la hipermarketuri cum este si acum la real Nyny scutecele Babylove se gasesc la magazinele DM http://dmdrogeriemarkt.ro/ www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Este cineva care foloseste si alta marca de scutece in afara de Pampers? Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
Nyny..si noi folosim Babylove, de la DM.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
alexutzzza spune:
Bine v-am regasit in 2011!!!
Sa fie un an plin de bucurii pentru pufuleti si mamicile lor!!!
de ieri va tot citesc cand ma lasa Yannis dar nu va mai ajung!
Ati fost de coma de Revelion m-ati facut sa cand v-am citit mesajele DECENUELA,BEA, CRIS D , ati fost cele mai de corazon!
Yannis da semne de trezire asa ca raspund repede la sondaje pana acolo unde am citit:
CARTI: eu in ultima vreme recitesc cu placere (nu radeti!) Agatha Christie, de data asta imi iau cartile in engleza, sunt mult mai faine asa.
VACCIN: nu stiu ce o sa fac, va spun ce am facut pana acum: INFARIX si SYNFLORIX (optional, antipneumococic)
SCAUN AUTO: britax Evolva 1-2-3 plus pana la 36 de kg, sut f multumita de el! Am luat pana la 36 de kg nu neaparat ptr ca eu cred ca va fi cu adevarat un must have pana la varsta aia ci ptr ca in multe tari europene exista obligativitatea de a tine copilul in scaun pana la 12 ani si ma gandesc
1 la calatorii in afara , daca vom face sa avem scaun si
2 daca se introduce si la noi aceeasi obligativitate? avand in vedere integrarea si globalizarea anumitor norme de safety?
LAPTE: inca suntem pe Aptamil 2 (pana la 12 luni) vom schimba pe Altamil Junior si intentionez sa nu ii dau lapte de vaca pana la 2 ani nu neaparat ptr ca am citit pe net ca LV u e bun la copii (desi si asta a contribuit) ci si ptr ca mie personal nu-mi place LV defel, il beau numa cu cacao, nu-mi place gustul ala de vaca...
va pup si incerc sa va prind din urma!
de Yannis
haircut spune:
Salutam si noi frumos
Sunt nerecuperata, m-am uitat un pic pe ultimele 2 pagini...sunt pe fundul butoiului si cu vreo 3 randuri de capace deasupra...
M se pare ca are doar o viroza, usurica, nimic de speriat din punctul asta de vedere...dar analizele de alergie sunt mai proaste decat acum 6 luni cand a inceput Singulaire-ul sunt varza, imi facusem mari sperante ca va fi mai bine si-om putea si noi sa visam la menu-uri ca ale voastre....n-a fost sa fie..
Ma opresc ca stric tot cheful aici..
Stiti vreun alergolog pediatru bun?
sorina_bz spune:
Danasor..,nu-i cu suparare, doamne-fere'..
Fructele i le fac in fel si chip...doar-doar o manca...mai si mananca cateodata...i le dau si crude, si la steamer, cu branza sau fara, cu iart, cu biscuiti, cu cereale...
Si mancare ii fac...nu-i pb...numai ca ea n-o mananca..asa ca recurgem la borcanel...n-am ce face...
Am editat, ca uitasem sa spun ca si mancarea pe care o fac e cu legume, carne, oua de la super-market, n-am alta sursa, din pacate, asa sa ca nu-i chiar atat de lipsita de crocobauri...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
alexutzzza spune:
Ah! si sa nu uit! Larisel aici in Grecia majoritatea dr recomanda LV de la 1 an ptr ca ei spun ca formula de lapte are prea multe minerale si vitamine care sunt suplinite in alimentatie deja prin papa solida pe care o primesc pufii si daca am continua pe formula riscam sa producem un exces de minerale care nu-s mereu bune ptr corp sau o crestere artificiala in greutate.
In comertz aici se gasesc f multe...mmm un fel de conserve de lapte proaspat de vaca ptr copii facut special cu adaos de calciu si vit D si mai nu mai stu ce care se da copilului diluat cu putina apa. Pe rafturile supermarketurilor se gasesc f putine cutii de LP formula de continuate si f multe cutii (si o varietate de branduri si feuri) din acest LV ptr copii peste un an.
Altceva f ciudat, la ei, ca mancare ptr copii se gasesc numai borcanele Nestle (nici un alt brand!!!) cu:
- mix de legume
- pui cu vita si legume
- pui cu legume
- miel cu legume
toate varianta de la 6 luni incolo....
NIMIC ALTCEVA! nu apare nimic de la 8 luni...de la 10 luni...nici o varietate la borcanele....
mi s-a spus ca din cauza ca aici lumea nu prea cumpara borcanele, fructe si legume se gasesc proaspete pe tot timpul anului tot ce vrei si ce nu vrei si lumea gateste....
Se gasesc in schimb f multe prafuri (cereale, lapte cu biscuiti, farin lacte, cereale cu fructe, praf de supa de legume cu cereale bax-uri de prafuri).
si f multe iaurturi ptr bebei.
de Yannis
plateea spune:
alexutzzza... mi-era dor de tine. ce mai face puiul de grec? cum ii prieste vacanta in gr?
haircut... sorry de analize. poate e doar o remisie spontana inainte de vindecare... . sanatate. si lasa butoiul. suntem aici pt voi!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo