Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 12
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Salutam si noi frumos Sunt nerecuperata, m-am uitat un pic pe ultimele 2 pagini...sunt pe fundul butoiului si cu vreo 3 randuri de capace deasupra... M se pare ca are doar o viroza, usurica, nimic de speriat din punctul asta de vedere...dar analizele de alergie sunt mai proaste decat acum 6 luni cand a inceput Singulaire-ul sunt varza, imi facusem mari sperante ca va fi mai bine si-om putea si noi sa visam la menu-uri ca ale voastre....n-a fost sa fie.. Ma opresc ca stric tot cheful aici.. Stiti vreun alergolog pediatru bun? mami de fetita finuta |
O finutza de-a mea este tot asa cu fond alergic si cu regim. Stiu ca are un medic la Gr Alexandrescu si a fost si la o alergoloaga. Daca vrei intreb.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui haircut Stiti vreun alergolog pediatru bun? |
Haircut...sorry pt analize..voi mergeati la Stanciu, sau ma insel?
Te intreb, pt ca si noi am fost cu iris de mai multe ori,si prima data a suspicionat alergie la LV, la simptomele ei..Long story-short, el spunea ca nu prea sunt alergologi pediatri...(sau poate n-am inteles eu bine)...poate n-ar strica sa-l intrebati pe el, daca este medicul vostru...poate va poate sfatui...
N-am vrut sa te supar mai mult, poate nu mi-ai luat-o in nume de rau..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
miremia spune:
Neatza!
Multumim de urari fetelor, sunteti f dragute.
Alex wb! Ce face Yannis? Va simtiti bine in vacanta?
Haircut mami, stai afara din butoi. Tinem pumnii sa rezolvati problema alergiilor cat mai repede.
Ele cum sunteti?
Am vazut poze cu cretulinul David si o poza de familie f f frumoasa. Pe Iuria cu papusa Cleo si cu mami ei sub brad.
Ana imi pare rau ca va supara burtica. Spor la predat proiecte!
Simply sper sa rezolvi cu durerea, ai idee de la ce e?
Mara si cu Patrick (nepotelul) se inteleg destul de bine. Doar ca lui nu ii place cand este tinuta si ea in brate de catre bunici si face scandal, cateodata o mai impinge si o trage de par, alte dati o pupa, el merge in picioare si o mai calca pe manute, ea ii pune piedica.......sunt haiosi impreuna.
Bea pt scaunel.
Dece wb! Ce noapte ai avut si tu.....
Lorex parca tu tineai legatura cu Roco...mai citeste macar forumul?
Zic si eu ca Sorina, daca nu-i iese dintele curand nu stiu ce ma fac. Am avut o noapte f sexi.....
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Zic si eu ca Sorina, daca nu-i iese dintele curand nu stiu ce ma fac. Am avut o noapte f sexi..... |
Mire...succes la iesitul dintelui, cat mai fara durere daca se poate!...S
e pare ca la noi s-a rezolvat...am dat-o cu gel dimineata si...tananana!!!...avem dintele nr.4!
Dar scartzaita este in continuare....o fi de la eclipsa de soare de azi?
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
plateea spune:
miremia, ce misto trebuie sa fie cei 2...
nu ai filmulete sa ne incantam si noi privirea?
mie mi-s dragi de numa cum trag astia mici unii la altii.
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
miremia spune:
citat din mesajul lui plateea miremia, ce misto trebuie sa fie cei 2... nu ai filmulete sa ne incantam si noi privirea? mie mi-s dragi de numa cum trag astia mici unii la altii. I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
Acum ca ai zis tu mi-am dat seama ca nu prea i-am filmat impreuna dar o sa remediez.
Sorina am verificat si eu..nici un dinte.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui plateea
alexia, cum sunt happy? nu am incercat si nu stiu de ei nimic... scapa ceva pe langa? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
am olosit io demult un pachet...mi se par incomozi..parerile sunt impartite..
je..love.....babylove
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
noi am fost la cump...am fc shmotru...
am luat din real un covor antiderapant...e cu ventuze, de pus in cada 30 ron...am de gand sa-l pun in cada si sa incerc sa-i fac asa baie-dush lui jiji...sa vad ce iese...
mire...daca stiam ca si tu siecsi...dadeam un buzz:D...am visat-o pe mara...ca a dormit la noi..era f inalta..si mergea...
eu ma chinui de-o ora sa-l culc...ma escaladeaza din orice pozitie..ia o tt...o ia pe cealalta...pleaca..iar vine...si tot asa....
harnicutz...imi pare tare rau de fetitza finutza....of..mare belea ai si tu cu papa...
alex ...kalimera...pana cand stati?
si pe yannis l-am visat..si el mergea...pupam greculetzul nostru preferat
tomaca..daca iti este mai usor iti pot pune gumatul la posta sau curier, daca mai vrei
ma duc pe laptopul lu jiji mare ...sa pun si io niste poze sper sa reusec...jiji mic..sta in fund si bate din picioarelel alea de o sa faca bataturi la calcaie
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...