Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

tomaca..daca iti este mai usor iti pot pune gumatul la posta sau curier, daca mai vrei

Eu lucrez la Unirii. Pot sa dau o fuga. Spune-mi cand poti (cand te lasa jiji).

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

de aseara ma tot chinui sa va scriu si nu m-a lasat neam pitica ......a vrut numai la mine in brate ...plibata ...ea arata cu degetul si eu trebuia sa o duc ...ma rog ...acum doarme de vre-o juma de ora ...i-am pus la facut un orez cu morcov si nishte ardei ..sper sa fie ok ...

Din ce am apucat sa citesc inca de pe aseara ...nyny a mea nu mananca de fel ...dar acum parca mai rau ca inainte...azi o sa o mai scot 10 min pe afara si o sa dau o raita si pe la farmacie sa iau biotics...vorba ta, rau n-are ce s-ai faca...pe ziua de ieri au fost 5 scaune moi ...dar nu numarul lor m-a speriat...ci faptul ca erau "apa chioara" ...se absorbeau complet in pampers...de dimineata a facut iar ...cu sunete d-ala de om mare cand e deranjat la stomac ...dar macar n-a mai fost "apa chioara"...tot moale...poate de la mucilagiu s-a mai strans putin ...dar oricum abia mi-a luat 100 ml

Bea felicitari pentru scaun! ...are DD grija de toate

Nikole !..n-am apucat sa intru pe mail inca ...

Plateea esti o comoara la casa omului (sau ca sa adaptam ..la forumul omului )

Larisel si eu zic sa faci proba ...nici isabela nu a vrut sa stea neam in el ...nici 5 secunde ...noroc ca era de imprumutat si nu am dat bani pe el ca tare m-as fi ofticat

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!!!

LA MULTI ANI, nepot de MIREMIA!!!

sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

plateea....pupam pastaia....jiji incepe sa rada daca il legan fie k pe picioare sau in bratze...crede k ma joc k el..

mire ..lma..pt patrik....m-a distrat cum ai povestit k umblai prin mag sa-i faci bag de spital:))

roco....sa-ti traiasca minunea...hm...va mai amintiti cat au chinuit-o pe fata asta?

atletul meu se cam lasa dovedit de tt

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui plateea

sorina, uite aici oferta...
nu stiu sa ascund link-ul, poate nu mi-l sterg moderatorii..

http://www.hame.cz/ro/catalog-produse/?categoryId=704

Plateea, sarumana de link si de incurajari!
Tot de anorexie nervoasa ma tem si eu, mai ales ca e bazdacoasa rau si la lapte, desi il bea pana la urma...in fine...multumesc inca o data, !

Nyny..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

anaorexie nervoasa ...OMG!!!..nici nu stiam ca exista ...si ca pot suferi si bb-ii de ea ...off..cu cat ma gandesc mai bine cred ca isabela mea se prea poate incadra ...tre sa studiez problema..sau poate ma duc sa iau si eu budinca cu cacao ...plateea tu de care i-ai dat ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

plateea....pupam pastaia....jiji incepe sa rada daca il legan fie k pe picioare sau in bratze...crede k ma joc k el..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

singura mea consolare e ca o sa vada si altii prin ce trec eu de aproape anul incoace. ca din gura e asa usor sa cresti o pastaie atomicaaaa...
vedem noi cine supravietuieste practicii si cine mi-l face pachet si mi-l trimite cu flori...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dece vazut pozele. Este fenomenal Luca ce privire are in cada.
Copilul meu este dalmatian....are 2 vanatai mici in frunte autoprovocate. O vanataie mare in obraz dupa ce a fost trasa de nepotelul cel mare de body, s-a dezechilibrat si a dat cu obrazul de un colt. Pe antebrat 2 vanatai....habar n-am de unde, plus vanataile obisnuite din genunchi......

Una peste alta, asa frumos s-a distrat cu nepotelul cel mare aseara (are 4 ani jumate). Se jucau de-a prinselea prin casa si Mara radea in hohote.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Este cineva care foloseste si alta marca de scutece in afara de Pampers?

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Noi...suntem chiar multumiti de babylove de la DM..( Dece)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sper ca nu va stresez dar...aruncati un ochi pe mail va rog.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ele... sunt de la humana pachetele cu 4 cutiute de 100g cu: vanilie, cioco, gris cu biscuiti, etc.
al meu papa cioco si vanile, grisul e cah... in schimb le-am ras noi in 3 secunde pana sa se dumireasca dumnealui ca nu mai e...
au multe chestii aia de la humana.
e drept, vreo 12 lei 4 dintr-alea, dar cum ii dau unul la 3-4-7 zile... imi ajunge pe o luna.

mai zicea cineva de lapte, ca nu prea il papa puii...
cand imi refuza pastaia laptele am gasit la car4 ceva laptic cu biscuiti in cutie din aia cu pai. nu mai stiu ce firma era, cert e ca l-a papat pe ala vreo 2-3 zile pana si-a revenit la sentimente mai bune pana a luat iar LP...

aaa... LV nu ii place... i-am dat sa guste de la mine intro dimineata. s-a uitat la mine de ziceai ca vreau sa il insult...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput