Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Vi4i...nu stiu daca mai reusesti sa intri, dar sa stii ca m-am gandit de multe ori la tine ...sper sa iti fie ok cu tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ma bag si eu in seama cu motul. dupa cum am mai spus in Dobrogea se cheama mot si la fete si la baieti, in Buc am auzit ca la fete "se rupe turta".
Cand i-am luat motul finutului meu (au trecut vreo 5 ani si prepeliteala n-am servit deci este posibil sa omit ceva) am procedat asa:
parintii au organizat o masa, la un momemnt dat i-am legat un mot in frunte finutului cu panglica de la lumanarea de botez sau ceva de genul (oricum era ceva de pe la botez), i-am pus pe tava chestiute (printre care si banutii pe care ii da nasa copilului) si el a ales ceva. Nu-mi mai amintesc daca motul i l-am taiat inainte sa aleaga d epe tava sau dupa. Apoi am mancat si am baut.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Partea finala ti-ai aminitit-o nu? Da mai stiu eu unde este panglica de la botez? Oare unde o fi lumanarea? M-ai pus pe ganduri. Noi ne-am mutat si nu mai stiu de lucruri. Sa o intreb pe dna cu curatenia.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Alicredo, multa putere si credinta iti doresc! Sa ai curajul de a lua cea mai buna decizie pentru tine si pentru familia ta!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Gata, am intrat in posesia lui Gummy. Nu stiu daca sa astept pana la motz. Nu prea am rabdare. mi-e ca primeste multe si nici nu se uita la el. Vreau sa fiu eu prima bagata in seama

Am trecut si prin cartierul in care am locuit 10 ani! Era bine cu toate la indemana. M-am dus la tanti cu lucrusoare de copii de pe langa blocul meu. Si-am gasit ceva pentru sambata. Uf, am scapat. Lucruri clasice (nu de firma), dar ok de copilasi, numai bune de patat cu mancare si primul tort.

Cand sa ies din magazin, o olita mai ca n-a tras de mine. Era chiar cea recomandata de Ele cu scaunel. Ce bine! Nu mai trebuie sa ajung la Auchan. Sper sa incapa de data aceasta toate cele

varsta lui Tudor

Pai sa se bucure Tudorel de Gummy-ul lui si bineinteles sa ii incapa toate cele in olita, ma rog putem spune chiar tron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui alexia28
TOMACA eu stiu ca doar la fete se rupe turta inainte de 1 anisor, la baieti nu se face inainte, adica poate sa depaseasca varsta de 1 an dar nu inainte.
Eu am doi finisori si cand le-am taiat motul nu se pune decat pe tavita diverse, asa cum este traditia caiet, carte, bani,chei masina, iconita.....

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Ma bag si eu ca musca-n lapte, sper sa nu te superi pe mine. Am mai zis (n-am stiut sa explic si de ce, cum, unde ,cand ) asta cu motul nu tine de biserica, este un obicei pagan deci cred ca nu e bai daca se taie motul inainte d e 1 an. Cel putin eu daca aveam baiat nu ma agitam prea tare la faza cu varsta....

_

Nu ma supar doamne fereste, am spus doar ce stiam eu, ce am mai vazut pe la cunoscuti, eu oricum nu ma agit, Tudor al meu nu are par pt mot.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

TOMACA eu stiu ca doar la fete se rupe turta inainte de 1 anisor, la baieti nu se face inainte, adica poate sa depaseasca varsta de 1 an dar nu inainte.
Eu am doi finisori si cand le-am taiat motul nu se pune decat pe tavita diverse, asa cum este traditia caiet, carte, bani,chei masina, iconita.....

prietene DC .

De turta stiam si eu la fete, dar zic generic motz ca la baieti. Sincer de motz la baieti stiu ca se taie la 2-3 ani. Dar cine asteapta pana atunci ca face cositze la Ileana Cosanzeana.
Ne facem si noi ca avem 1 an (oricum pe aproape ca la haine ne imbracam doar de la 1 an jumate in sus), ne cheama Ioan si incepem petrecerea de maine pana duminica . Sper sa pacalim ursiotarele cu tava si sa nu bage de seama.
Acum pot sa vina si nasii (adica sora-mea care sta departe rau la Targoviste dar nu reusim sa ne combinam cu programul ).

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Si o veste buna si de la noi ...nu am mai facut kk ...yuppy ...sper sa fie ok ...am inceput sa ii dau si biotics...dupa ce am citit pe prospect oricum rau n-are ce sa-i faca, mai ales ca i-am dat AB...lillo am citit ce ai editat tu despre celalalt medicament cand m-am intors de la farmacie ...sper sa fie ok cu biotics acum ...

va multumesc inca o data pentru toate sfaturile si gandurile bune!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Vi4i...nu stiu daca mai reusesti sa intri, dar sa stii ca m-am gandit de multe ori la tine ...sper sa iti fie ok cu tratamentul

Si eu sa stii. Ca nu-i usor deloc un astfel de tratament. Sa fii tare.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Si o veste buna si de la noi ...nu am mai facut kk ...yuppy ...sper sa fie ok ...am inceput sa ii dau si biotics...dupa ce am citit pe prospect oricum rau n-are ce s-ai faca, mai ales ca i-am dat AB...lillo am citit ce ai editat tu despre celalalt medicament cand m-am intors de la farmacie ...sper sa fie ok cu biotics acum ...

va multumesc inca o data pentru toate sfaturile si gandurile bune!!!

Ce bine! Eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca Tudor n-a fost pana acum bolnav, dar m-am gandit la tine.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

M-am intors de la dentist, am plombat o masea...mi-a zis sa nu alaptez o ora. E ok asa?

_

Mergi la inceput