Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 19
danasor spune:
Miremia la multi ani pentru nepotelul tau, sora ta nu ne citeste?
Imi pare rau de bolnaviori, Maia, Isa, Andreea si care mai sunteti necajiti sa va faceti repede sanatosi
Alexutza te invidiez ca esti la caldurica, aici cred ca sunt cam tot atatea grade numai cu un minus in fata
Lucia nu stiu nici eu prea multe, dar cand am fost la taiat motul finutului meu i-am taiat o suvita legata cu pamblicuta s-o poata pastra si a fost chestia cu alesul de pe tava, vad ca fiecare pune cam ce-i vine.
vroiam sa-ti spun si de scaun de masina ca eu am un chicco pt 9-18 kg si e destul de ok, chiar doarme si 2 ore in el.
ale1212xa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexia28
Nu ma supar doamne fereste, am spus doar ce stiam eu, ce am mai vazut pe la cunoscuti, eu oricum nu ma agit, Tudor al meu nu are par pt mot. www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
ee..nici al meu nu are par de mot, dar am zis sa le cuplam...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Gata, am intrat in posesia lui Gummy. Nu stiu daca sa astept pana la motz. Nu prea am rabdare. mi-e ca primeste multe si nici nu se uita la el. Vreau sa fiu eu prima bagata in seama Am trecut si prin cartierul in care am locuit 10 ani! Era bine cu toate la indemana. M-am dus la tanti cu lucrusoare de copii de pe langa blocul meu. Si-am gasit ceva pentru sambata. Uf, am scapat. Lucruri clasice (nu de firma), dar ok de copilasi, numai bune de patat cu mancare si primul tort. Cand sa ies din magazin, o olita mai ca n-a tras de mine. Era chiar cea recomandata de Ele cu scaunel. Ce bine! Nu mai trebuie sa ajung la Auchan. Sper sa incapa de data aceasta toate cele varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
sa va fie de bine achizitiile
danasor spune:
citat din mesajul lui elefantica Si o veste buna si de la noi ...nu am mai facut kk ...yuppy ...sper sa fie ok ...am inceput sa ii dau si biotics...dupa ce am citit pe prospect oricum rau n-are ce sa-i faca, mai ales ca i-am dat AB...lillo am citit ce ai editat tu despre celalalt medicament cand m-am intors de la farmacie ...sper sa fie ok cu biotics acum ... va multumesc inca o data pentru toate sfaturile si gandurile bune!!! |
miremia spune:
citat din mesajul lui danasor Miremia la multi ani pentru nepotelul tau, sora ta nu ne citeste? Imi pare rau de bolnaviori, Maia, Isa, Andreea si care mai sunteti necajiti sa va faceti repede sanatosi Alexutza te invidiez ca esti la caldurica, aici cred ca sunt cam tot atatea grade numai cu un minus in fata Lucia nu stiu nici eu prea multe, dar cand am fost la taiat motul finutului meu i-am taiat o suvita legata cu pamblicuta s-o poata pastra si a fost chestia cu alesul de pe tava, vad ca fiecare pune cam ce-i vine. vroiam sa-ti spun si de scaun de masina ca eu am un chicco pt 9-18 kg si e destul de ok, chiar doarme si 2 ore in el. pui mic |
Nu ne citeste...dar ii mai impartasesc eu lucruri invatate de la voi.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
Mocutzei mele i-au iesit 2 dintisori de jospe la 7-8 luni si de atunci tot astept sa-i iasa si restul si nik...toata ziua roade cate ceav dar degeaba, numai ca azi a fost foarte nervoasa, sper sa fie dintii de vina si nu mucisorii, care nu mai pleaca
lucia2000 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexia28
TOMACA eu stiu ca doar la fete se rupe turta inainte de 1 anisor, la baieti nu se face inainte, adica poate sa depaseasca varsta de 1 an dar nu inainte. Eu am doi finisori si cand le-am taiat motul nu se pune decat pe tavita diverse, asa cum este traditia caiet, carte, bani,chei masina, iconita..... www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
Bunica mea zicea ca trebuie luat inainte sa faca un an ca daca depaseste un an trebuie sa asteptam pana la 3 ani.
decenuela spune:
citat din mesajul lui elefantica Si o veste buna si de la noi ...nu am mai facut kk ...yuppy ...sper sa fie ok ...am inceput sa ii dau si biotics...dupa ce am citit pe prospect oricum rau n-are ce sa-i faca, mai ales ca i-am dat AB...lillo am citit ce ai editat tu despre celalalt medicament cand m-am intors de la farmacie ...sper sa fie ok cu biotics acum ... va multumesc inca o data pentru toate sfaturile si gandurile bune!!! |
eu am lipsit de la eveniment insa... inteleg ca aveai diaree? trece cu ceai din scoartza de stejar...da de unde scoartza in buc...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
eu sunt mai nonconformista dar...
la motzul lui jiji...a venit nasha...eu l-am tinut in bratze....i-a legat un motz...cu o pnglica rosie...nu cred ca era de la botez....parca era albastra..ma rog....oricum lumanarea de la botez a fost dusa la biserica....i-a taiat motul apoi inca niste fire in semnul crucii. am pus copilul pe jos...sa se simta confortabil cu tava...in care din pct meu de vedere fiecare pune ce-i trece prin cap....eu nefiind pe terenul meu...am zis sa fac cum e pe acolo( nu c-as fi stiut cum e pe aici)...si gata..jiji si-a fc datoria...dupa care a urmat chefuiala...dupa care tentativa aia de tort...in care a suflat ma-sa...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...