Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ma bag si eu in seama cu motul. dupa cum am mai spus in Dobrogea se cheama mot si la fete si la baieti, in Buc am auzit ca la fete "se rupe turta".
Cand i-am luat motul finutului meu (au trecut vreo 5 ani si prepeliteala n-am servit deci este posibil sa omit ceva) am procedat asa:
parintii au organizat o masa, la un momemnt dat i-am legat un mot in frunte finutului cu panglica de la lumanarea de botez sau ceva de genul (oricum era ceva de pe la botez), i-am pus pe tava chestiute (printre care si banutii pe care ii da nasa copilului) si el a ales ceva. Nu-mi mai amintesc daca motul i l-am taiat inainte sa aleaga d epe tava sau dupa. Apoi am mancat si am baut.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Alicredo multa sanatate!
Nu stiam de problema ta. Multa putere sa ai!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

multumesc

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

BF cum e cu maseaua?

Ma duc si eu la dentist ca mi-a cedat o plomba si o alta masea se dezintegreaza....sper sa existe anestezie locala pt alaptatoare ca nu vreau nici sa raman cu sechele (mie imi place la dentist ) nici sa faca Mara foamea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ma bag si eu in seama cu motul. dupa cum am mai spus in Dobrogea se cheama mot si la fete si la baieti, in Buc am auzit ca la fete "se rupe turta".
Cand i-am luat motul finutului meu (au trecut vreo 5 ani si prepeliteala n-am servit deci este posibil sa omit ceva) am procedat asa:
parintii au organizat o masa, la un momemnt dat i-am legat un mot in frunte finutului cu panglica de la lumanarea de botez sau ceva de genul (oricum era ceva de pe la botez), i-am pus pe tava chestiute (printre care si banutii pe care ii da nasa copilului) si el a ales ceva. Nu-mi mai amintesc daca motul i l-am taiat inainte sa aleaga d epe tava sau dupa. Apoi am mancat si am baut.

_

mortale explicatii...si ce memorie!!!sa va fie de bine nasitul!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
pufuletilor de azi.
Fetele care ati laut sau veti lua motul, am si eu o intrebare.
Ce trebuie sa facem at?
CAre sunt obiceiurile?
Multumesc

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

buna intrebare
ma intereseaza si pe mine ca cica sambata cand ii fac ziua de nastere ii luam si motul

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Si noi facem acelasi lucru sambata. In avans, ca domnu Tudor are deja barcutze pe la urechi. I s-a intors parul de tot si se uda rau la baie.
Eu am taiat motul numai la fete. Nu stiu cum este la baieti.

varsta lui Tudor

TOMACA eu stiu ca doar la fete se rupe turta inainte de 1 anisor, la baieti nu se face inainte, adica poate sa depaseasca varsta de 1 an dar nu inainte.
Eu am doi finisori si cand le-am taiat motul nu se pune decat pe tavita diverse, asa cum este traditia caiet, carte, bani,chei masina, iconita.....

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

miremia , nyny, danasor, alexia va multumesc mult ptr gandurile bune!

acum sunt in transa...inca nu rationez...dr a zis si el ca daca nu-s convinsa ca vreau sa ma operez sa nu o fac...Probabil tine de moralul si optimismul pacientulul,ma gandesc,ca sa mearga totul bine, sa te vindeci rpd,si altele...sunt presata de la spate de sot...ca el vrea ca sa ma operez, sa fim bine, sa nu cumva sa dau coltul, ca ma vrea langa el pe o banca,din fata unei casute la tara,unde sa ne retragem la 70 de ani,si sa ne asteptam nepotii... asa cum visam.off

te iubim puiule....!!!

sa iei cea mai buna decizie .......eu stiam de problema, dar si eu am crezut ca s-a rezolvat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

miremia, mamidepuiuti,elefantica,danasorsper ca nu am uitat pe nimeni multumim de aprecieri....cica si eu am fost asa creata...acum mai am doar putin natural in par..iasa cret cu multa spuma...dupa prima tunsoare se cam duc bucleleasa ca....mai asteptam pana il tundem ca mi-s dragi si mie....cand face pasi ii sar si buclele

ele stiam toate leacurile ptr diaree...insa nimic impotriva...imi pare rau ca nu te pot ajuta. multa sanatate!

nici eu nu am putut dormi azi-noapte.

Ne pregatim sa ne luam bilete sa-i tinem ziua lui David la bunici. mooooaaama ce se vor bucura! Problema e ca tre sa astept dupa programarea mea de aici ptr inca o operatie la nas...Daca va mai amintiti....ca in mai am avut o operatie in tara...super ok si dr, si tot, dar, dupa operatie, la analize a iesit ca inca au mai ramas celule canceroase pe marginile la bucata aia extirpata. Am fost aici la un dr si el zice ca mai bine mai taiem acum mai mult din nas si sa nu mai ramana celule, decat mai incolo.faza e ...ca mi-e bine asa...de abia am inceput sa ma vindec,mai ales ca am o piele sensibila.am fost in butoi multe luni din cauza asta.raze si chimio nu pot sa fac ptr ca mi-ar afecta si mai mult simturile...si poate sa se prabuseasca nasul(cum ?nu stiu!asa mii s-a spus)...cu grefa de piele e f greu,si complicat si urat...Asa nu m-as opera!!!!! Dar daca nu ma operez s-ar putea in 3-4 ani sa creasca dedesubt si sa taie si mai mult din nas.Si dr de aici mi-a zis ca sunt citez '' very,very unlucky'' daca am asa ceva la 25 de ani. O tanti de acolo zicea ca e f bun dr, si ca sa ma operez cu el ,ca multa lume asteapta luni de zile sa se poata opera la el.Dar e bun si dr din tara...in el am avut incredere,m-a trezit la realitate,m-am operat cu el.Amandoi sunt de accord ca ca nu pot face raze sau chimio. e grele neica! m-am descarcat! multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca

te iubim puiule....!!!

nu stiam nici eu...oricum ne pentru tine sa iei decizia cea mai buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia28
TOMACA eu stiu ca doar la fete se rupe turta inainte de 1 anisor, la baieti nu se face inainte, adica poate sa depaseasca varsta de 1 an dar nu inainte.
Eu am doi finisori si cand le-am taiat motul nu se pune decat pe tavita diverse, asa cum este traditia caiet, carte, bani,chei masina, iconita.....

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Ma bag si eu ca musca-n lapte, sper sa nu te superi pe mine. Am mai zis (n-am stiut sa explic si de ce, cum, unde ,cand ) asta cu motul nu tine de biserica, este un obicei pagan deci cred ca nu e bai daca se taie motul inainte d e 1 an. Cel putin eu daca aveam baiat nu ma agitam prea tare la faza cu varsta....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Gata, am intrat in posesia lui Gummy. Nu stiu daca sa astept pana la motz. Nu prea am rabdare. mi-e ca primeste multe si nici nu se uita la el. Vreau sa fiu eu prima bagata in seama

Am trecut si prin cartierul in care am locuit 10 ani! Era bine cu toate la indemana. M-am dus la tanti cu lucrusoare de copii de pe langa blocul meu. Si-am gasit ceva pentru sambata. Uf, am scapat. Lucruri clasice (nu de firma), dar ok de copilasi, numai bune de patat cu mancare si primul tort.

Cand sa ies din magazin, o olita mai ca n-a tras de mine. Era chiar cea recomandata de Ele cu scaunel. Ce bine! Nu mai trebuie sa ajung la Auchan. Sper sa incapa de data aceasta toate cele

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
pufuletilor de azi.
Fetele care ati laut sau veti lua motul, am si eu o intrebare.
Ce trebuie sa facem at?
CAre sunt obiceiurile?
Multumesc

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

buna intrebare
ma intereseaza si pe mine ca cica sambata cand ii fac ziua de nastere ii luam si motul

Si noi facem acelasi lucru sambata. In avans, ca domnu Tudor are deja barcutze pe la urechi. I s-a intors parul de tot si se uda rau la baie.
Eu am taiat motul numai la fete. Nu stiu cum este la baieti.

varsta lui Tudor

prietene DC .

musai inainte?????????? offfffffff eu aveam de gand sa fac si ziua si motul/turta in acelasi timp

Mergi la inceput