Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

pup Monica, a fost bine, atmosfera calda, dar asteptam sa facem si sarbatorile pe stil vechi cand vine si tati acasa!

Dragos cum mai e cu bubitzele?

ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

revin cu un update-azi noapte mi-a racnit incontinuu aproape si s-a zvarcolit prin tot patul de a si cazut de vreo 2 ori.mi-am tot stors creierii sa-mi dau seama ce-l supara,la un moment dat mi s-a parut ca inghite greu si i-am dat niste acetaminofen-la vreo 30 min s-a linistit si-a adormit in sfarsit(ora 4 aprox) pana acum dimineata la 10.
dau sa-i schimb scutecul,surpriza:e plin de bue-bubite,nici nu stiu cum sa le zic,unele mai mari,altele mai mici.nu sunt iesite in relief si in rest suntem fara febra,doar mancarimi banuiesc ca are ca se mai scarpina din cand in cand.sa fie roseola??

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Miha sa nu fie ceva alergie...roseola debuteaza cu febra mare 3 zile si apoi dupa ce scade febra apar bubite mici rosii care nu maninca. Cel putin asta a fost forma facuta de Isabela.
Eu ti-as pusne sa ii dai cu mixtura mentolata daca il maninca si sa vezi cum evolueaza...ati introdus ceva nou in meniu?

Si Isabela are nopti agitate si mai nou si zile...azi a dormit peste zi 40 minute...eu le pun pe seama eruptiei de masele.

Sper sa fie bine Joshulinul.

Isabela Maria

Mergi la inceput

Vik da,a avut febra mare 3 zile dar am pus-o pe seama dintilor..era undeva pe la 39.5,urcase chiar pana la 39.9 a doua noapte.cu acetaminofen reuseam s-o scad pana la 38.5 dar urca imediat inapoi dupa ce trecea efectul.
in meniu nu avem nimic nou in afara de pastarnac,introdus ieri in supa..bubitele i-au aparut azi noapte cred dar nu le-am observat decat acum dimineata.m-am uitat la ceva poze si in carti si pe net si cam seamana cu cele de roseola,nu-s iesite aproape deloc in relief,sunt doar pete rosii,multe si unite intre ele..

Mergi la inceput

si intre febra si bubite am avut cam 24 de ore pauza,i-a scazut de pe 3 pe la 37.8 si ieri a fost fara febra deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

ma bag si eu in vorba - Mihaela si la noi roseola a fost cu 3 zile febra si apoi jumatate de zi bube asa cum le descrii, rosii, nereliefate, insa nu pareau ca-l mananca. Pediatrul ne-a recomandat doar saprosan pudra (de care i-am dat o singura data, ca au disparut rapid). Multa sanatate si mult, mult succes si putere iti doresc pe noul drum .

Fetelor, super ultimele pagini, pline de info multumim

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

La Multi Ani in 2011!

Biaz am zis eu ca am citit aceleasi gen de carti de mai demult
Mai dau o data titlul a 2 carti The Magic Years by Selma Fraiberg and The Emotional Life of the Toddler by Alicia F. Lieberman si nu ma las pana nu citeste macar una din mamici o carte. Acolo gasiti raspunsuri la multe din situatiile cu care va confruntati acum si ajuta sa stiti ce va asteapta.
[o mica paranteza, eu si sotul citisem cu 3 zile inainte sa se intample la Peter ca e normal ca la suparare sa se dea cu capul de perete. Noi deja intorsesem problema pe toate partile, trecand peste socul initial ca e posibil sa se intample asa ceva la un baby care deabia merge. Reactia noastra total nepotrivita a fost sa izbucnim in ras, dar ne-am revenit repede si am facut ce scria in carte. Cred ca s-a dat cu capul de perete de 5 ori in 3 zile si de atunci, niciodata.]

Ce vreau sa adaug la cele scrise de Biaz e ca cea mai mare frica a lor este ca vom inceta sa-i iubim. Atunci cand ne suparam ca au spart o vaza, trebuie sa le spunem ca-i iubim, ca le intelegem supararea si intotdeauna sa exprimam prin cuvinte ceea ce simt ei. Mai ales la varsta asta cand ei nu au cuvinte, noi intrebam "te-ai speriat de zgomotul facut de vaza cand a cazut?" Ei se suparam ca ne vad suparati si in plus se sperie ca din cauza vazei n-o sa-i mai iubim.
La faza cu muscatul functioneaza de cele mai multe ori sa vorbim pe un ton calm si dragastos (in ciuda durerii) "a, tu mai iubesti si vrei sa-mi dai pupic? uite cum sa-mi faci mai-mai si uite cum sa-mi dai un pupic Muaaahh !" si apoi o gadileala de ramane fara suflare. Curand vor dezarma.
A, si faza cu iesitul din camera 5 min. , indiferent cat urla, e aur curat. Nu-i ajuta pe ei sa se calmeze, dar ne ajuta pe noi sa n-o luam razna.

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Diana .
Citesc Lieberman deocamdata pe google books, e intr-adevar o carte extraordinara si sunt multe de invatat acolo. Urmeaza Fraiberg care se gaseste si la noi si pe care am cumparat-o. E f tare ca Brazelton, de la care am am invatat multe (am ambele carti scrise de el) "gireaza" aceste 2 carti recomandate de tine iar abordarile din cartea lui sunt similare.
Once again pentru tine. Sper ca baietii sunt bine!

Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ladies....

sper in primul rand ca puiutii bolnaviori sunt mai bine....un pe frunte si de la noi ca sa ajute la vindecare!

santo e superb andrei!mi-a placut tare de el si m-a emotionat! felicitari si pentru dintisor! ama are in continuare 2 si sper sa-i iasa si ei repede ca sa poate manca cu spor....bine de parca ar fi de la dintii lipsa chefului de papa......nu am reusit sa -i mai dau nici ulei de peste ca nu vrea si nici nu am comandat...daca mai vrei da-mi un semn poate ma mobilizez!

uka.....am vazut pozele pe mail. scumpi foc tripletii la botez...sa creasca frumosi si sa fie sanatosi!fotomodela e bine?

kawa...ai toata admiratia mea in special pentru cum reusesti tu sa te descurci asa bine singura cu mozardinul! asa m-a obosit ama azi ca simteam ca nu mai am baterii acum spre seara, si inca nu a fost maraita...

liliacule eu o sa iti simt TARE lipsa, fie ea si temporara!

noapte buna!

Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Crocodana ahh, te-am gasit. Dar nu ma las, vreau mai multi acoliti
Baietii sunt bine, multumesc frumos de intrebare.
Dialog astazi intre ei, eu eram in alta camera:
-Nicholas, vrei trenul rosu?
-Daa!
-Dar ma joc eu cu el, ia-l pe asta!
-Nu!
-Dar e la fel
-NUUU!

Acum 2 zile l-am chemat sa mergem la nani :
-Nicholas, hai la nani, e ora
-Nu
-nu vrei nani?
-nu nani
-dar ce vrei?
-achic
Adica attic, mansarda unde avem jucarii interzise lui pentru ca sunt din bucati mici

Azi Nicholas a avut o zi buna, mi-a aratat o jucarie spunand "look at this" , apoi a aratat un mar de plastic si a zis "apple", iar cand l-am intrebat daca vrea sa-i citesc cartea mi-a zis "da cache".

V-am zis ca n-are nici o sansa sa nu vorbeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Va las o aburinda de la -13 grade! Atatea sunt la Cluj acum...nu vreau sa stiu cate au fost asta noapte. Asteptam sa se faca mai caldut (adica -10) sa iesim afara ca e un soare superb! Da'e gerul Bobotezei! Isabela m-a capiat asta noapte, s-a trezit din ora in ora...noroc ca azi am avut doar meetinguri si am putut motaii ca altfel o luam pe aratura.

Miha..sper ca e ok Josh..da-ne te rog vesti!

Diana...uau...ce vorbaret ai tu acolo . Isabela spune "catea" la carte...noroc ca ne arata cu degetul ce vrea ca tare greu ne descurcam cu bebelusheasca ei. Despre carti eu spun ca acum il citesc pe Jacques Salome...e super tare cartea si sper sa ma ajute (Mami, tati, ma auziti?- asta e titlul). O sa trec la carti de citit si ce ai spus tu...daca le recomanda si Crocomum inseamna ca trebuie musai!

Si...intrebare intrebatoare pentru fetele ce fac yoga...cat e de solicitanta din punct de vedere fizic? Ca tare ma bate gandul sa ma apuc...Maria...ne dai detalii te rog, sau Raluk..parca voi faceati yoga, nu?

Va pup si va doresc o zi minunata!

Isabela Maria

Mergi la inceput