Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 5
diana_n spune:
Sa nu uit, multumesc mamicii care a dat explicatiile cu "cariile" . Toata copilaria am auzit-o pe mama vaitandu-se ca vai, dintii de lapte imi erau cariati, dar uite ce frumosi au iesit astia definitivi. Deci nu erau carii ?!
De la 2 luni mama m-a trecut pe lapte praf ca a convins-o asistenta ca laptele ei nu mai e bun.
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
Am intrat sa las calda pentru toata lumea...
Va doresc o zi buna!
Isabela Maria
alex25 spune:
Buna dimineata!
Dau si eu fierbinte, e necesara, la cat de frig e afara.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
buna dimineata mai la pranz si de la noi!
Alex, Vik , multumim de cafea!
Liliac ; te asteptam cu drag atunci cand poti!
ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa
crystina spune:
Bine v-am gasit in Noul An!
Multa sanatate la bolnaviori!
Kawa, mami curajoasa eu te pup si mult succes in tot ce faci!
Lili,
Am citit multe mesaje frumoase si utile. Eu, desi la al doilea copil, spre rusinea mea, nu ma consider experta deloc..invat pe zi ce trece ca fetele mele sunt atat de diferite. Ce-a mers la Lilly, la Ruby nu tine deloc. Lilly a fost o plangacioasa, Ruby e mai mellow...dar incep sa ma lovesc de multe chestii de care, nici nu visam eu, sa ma lovesc atat de curand. Ruby nu suporta, mai nou, sa o mangai, s-o iau in brate sau s-o pup pe Lilly. Fuge mancand pamantul de unde se joaca daca o vede langa noi si o trage jos sau o impinge. Nu suporta, uneori, ca Lilly sa-i atinga jucaria cu care se joace. Din fericire, am gasit o metoda care merge deocamdata. In mijlocul crizei de gelozie, iau "ingerasul" frumos si o pun in fundulet pe covor, o mangai pe capusor si ii spun cu o voce ferma, dar nu "shouting", ca nu e frumos sa se poarte asa cu sora ei. Merge. Partea frumoasa e ca Lilly intelege ca e mica si nu se poarta asa cu ea pentru ca nu o iubeste, nu se supara. Weekend-ul trecut, Ryan a auzit-o pe Lilly spunandu-i lui Ruby :"eu ar trebui sa ma supar cand te ia in brate, caci eu am fost primul copil"
Va salut pe toate!
santorini spune:
Hello fete dragi si La multi ani!
Noul an sa ne aduca multa sanatate, fericire si sa ne bucuram in liniste de minunile din viata noastra!
La noi prima zi a anului a venit cu un cadou minunat: Andrei a facut www.youtube.com/watch?v=mkk8qYEk4Zc" target="_blank">primii pasi singurel. Sper sa-si dea drumul cat mai repede la mers, desi acum parca i s-a facut frica si ne cere iar manuta!
In Ajunul Craciunului am fost la o mica petrecere cu cativa prieteni si copilasii lor, la care a venit si Mos Craciun. Andrei a fost un pic reticent la inceput si nu a vrut sa stea pe genunchii Mosului la primirea cadoului, ci la mami in brate. Pana la urma insa a prins curaj si a facut POZE. S-a simtit bine intre atatia copilasi chiar daca era cel mai mic.
Partea mai naspa a fost ca unii dintre copilasi erau raciti asa ca a luat si Andrei. Acum a mai ramas doar cu o tuse, destul de urata pe care o tratam cu Eurespal si extract de muguri de calin. De la Andrei am preluat si noi raceala....Imi pare rau ca nu pot sa-l scot afara tocmai acum cand a nins in Cta. Mai ales ca la noi zapada tine putin.
Craciunul l-am petrecut la socrii (tot in Cta) asa ca am bagat in noi ca niste porcusori, iar seara am fost intr-un bar la un concert cu Margineanu. A iesit f misto, stie sa faca spectacol, desi eu nu sunt un mare fan. Pentru iesirea asta trebuie sa-i multumesc prietenei mele Uka
Revelionul l-am facut intr-un restaurant din Cta si a fost super. Nu m-am mai distrat asa bine la un revelion demult. Muzica buna, mancare si bautura la fel, o atmosfera extraordinara. Andrei a ramas acasa cu bunicii si pt ca la noi in cartier au inceput cu petardele si pocnitorile de la ora 10, a adormit abia dupa unu noaptea, deci a petrecut si el Revelionul. Iar dimineata ne-a sorcovit pe toti.
Si inca o veste: ne-a dat si noua al treilea dintisor!!!!!!
Le si pe mamicile de dovlecei bolnaviori Diamar, Iulika, Monica si Bia. Sa se faca bine cat mai repede!
Miha imi pare bine ca v-a trecut sperietura cu Matei. Si Andrei are ochelari, si oftalmoloaga ne-a spus ca daca se pun devreme problemele se revolva mult mai rapid.
Kawa eu am ramas fara cuvinte cand am citit ca ai plecat in Canada doar cu puiul tau. Esti o mamica tare curajoasa. Multa, multa bafta! Ai propus un subiect tare interesant si mi-am salvat multe dintre raspunsurile fetelor pentru momentul cand voi avea nevoie. Deocamdata Andrei e destul de cumintel si pot sa-i distrag atentia cu cate ceva atunci cand il apuca nervisorii. Daca trebuie sa fac ceva la bucatarie (sa-i incalzesc papica de ex.) si sunt singura il pun in patutul de voiaj (la noi e pe post de tarc) care e destul de inalt si nu poate sa sara din el, dau drumul la TV pe muzica si 10 minute pot sa stau linistita. Asta pt ca si el are obiceiul ca atunci cand fac ceva la bucatarie sa vina intre picioarele mele, sa ma apuce de pantaloni si sa traga de mine sa-l iau in brate. Sper sa iti fie de folos si sfatul meu! Te si te
Pupici!
monica_dicut spune:
Santo felicitari pentru primii pasi. Ma bucur mult mult de tot. Vazut si poze, cel mai mult mi-a placut cea cu Andrei in costumasul de renisor (asa mi s-a parut ca e cel putin si nu stiu de ce iar nu pot comenta pe Picasa ) e tare dulce si mi se pare ca si el pare mai maricel decat varsta lui si foarte inaltut. Iar tu mami, arati intr-un anume fel, adica tare bine... Se vede ca v-ati distrat bine de Rev.
M-am binedispus, vesti de genul acesta mi-ar placea sa aud in fiecare zi
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
loryd spune:
bravo Andrei pentru primii pasi singurel, mi-a placut ca a inceput destul de sigur! si felicitari si pentru dintisor!! nu mai e mult pana devii iepuras ; iar voi, mami, v-ati distrat de minune! sa aveti energie pozitiva si chef de viata in noul an!
va pup!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryd bravo Andrei pentru primii pasi singurel, mi-a placut ca a inceput destul de sigur! si felicitari si pentru dintisor!! nu mai e mult pana devii iepuras ; iar voi, mami, v-ati distrat de minune! sa aveti energie pozitiva si chef de viata in noul an! va pup! Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) POZE LORY |
guess who?
ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa
monica_dicut spune:
Mai loryd, vad ca ti-e tare drag de noi, nu vrei sa te trecem la noi pe lista ?
Pup mai Irina, si pe tine si flacaul. Vazut si poze cu voi cu gasca mare la munte, tare fain cred ca a fost.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei