Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Iulik ce bine c-a trecut,ma bucur tare ! Cati dinti are Brucu acum?

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

12

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 31+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

12

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 31+ cu cu fundita

noi avem 10 iesiti de tot si un canin si o masea care abia se vad
omule era sa cad de pe scaun cand ti-am vazut semnatura,31 de sapt??? mai avem un pic si sarbatorim cum te mai simti? ai inceput faimosul masaj?:)))

e 9:47 si Josh doarmeeee,tananananaaaam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Biaz, draga de tie prin ce ati trecut voi de sarbatori. Eu ma gandeam ca sunteti ocupati cu colindatul si din cauza aia nu ai mai intrat. Sper ca acum e totul bine.

Iulika, si noi pe Bruce sa nu-l mai chinuie caninii.

Monica, sper sa le dati de cap bubitelor.

Luto, ii introduce un futunas in ureche si ii aspira secretiile. Astazi i-a dat si niste picaturi cu antibiotic saa-i pun in ureche. Nu am stiut ca la David i-a recidivat asa repede.

Eu de 2 zile stau cu urechile ciulite ca trebuie sa vina preotul cu boboteaza si numai clopotei aud.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Uau, kawai, zau ca te admir din suflet. EU nu stiu cum poti sa rezisti. Iti doresc din tot sufletul sa se aseze lucrurile asa cum trebuie.

SI le admir pe toate mamicile care stau departe de bunici sau alte rude. EU cred ca as face rau cu nervii daca as sta non stop non stop cu el fara posibiliatte de lasat macar cateva ore/o zi undeva. Zilele astea am profitat din plin de injineru. L-am exploatat la maxim iar eu m-am desfatat pe la shopping si alte cele.

Inchei aici transmisia de printre cracile de brad si ma bag la tv langa sotz ca am copil in deplasare.

V-am pupacit

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ati vazut ce ghetus e pe strazi si eu de joi incep scoala de soferi. Nu am niciun chef sa o mai fac, nu din cauza conditiilor ci din cauza taxei de inmatriculare care s-a marit.

Lull, tu ne mai citesti ca-mi este dor sa ne mai spui de Alex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna sa va fie seara!

scriu fugitiv, sa ma scuzati...

Mai intai de toate pup frunticele puiutilor bolnaviori si imbratisez mamicile Bia, Iulika, Diamar, Moni
Doamne ajuta sa treaca toate relele!

Ralu, Alex citisem pe un forum in franceza, despre faptul ca laptele sterilizat UHT ar putea fi incriminat pentru petele negricioase de pe dintii copilasilor...dar era doar o supozitie, nimic documentat; iar eu nu am mai avut timp sa cercetez de atunci.
Oricum, mi se pare ciudat ca unii copii fac treaba aceasta si altii nu...ce ii diferentiaza?

Eu nu-i dau Anei lapte UHT, ci un soi de lapte de vaca proaspat, microfiltrat; si nu bea cu cana, ci doar in orez, la 2-3 zile.

Ralu nu stiu ce sa zic, daca am avut sau nu succes cu schimbarea rutinei; mai astept sa treaca cateva zile; am impresia ca Ana are nevoie de un anumit numar de ore si nu conteaza prea mult pentru ea daca doarme mai mult dimineata sau se culca mai repede seara; faza este ca in ultima vreme si eu eram mare somnoroasa dimineata ...ea, mititica, s-ar fi trezit mai devreme, dar eu o tot amageam cu sanul si reuseam sa mai fur 10-20 minute.

noapte buna, dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele dragi...va anunt ca o perioada mai luuunga voi lua o pauza de "dovlecei". Nu va ingrijorati si nu ma intrebati de ce.
Voiam doar sa stiti ca nu dispar de-aiurea si nu s-a intamplat nimic grav.

Va si pe cuvant ca va admir pe fiecare-n parte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uau, Diamar, Moni, multa sanatate puilor dragi! Sa le dati de capat!

Iulika sper ca Bruculinul e ok acum!

Dana, Lili va pup cu drag!

Diamar nu te stresa, si eu am facut scoala iarna si eu zic ca e super, ca inveti sa conduci in conditii grele, asa ca vara ti se va parea super simplu!

Si eu azi m-am dat cu sania (cu Alex, sa nu credeti ca am iesit singura la sanius ) pe o zapada batatorita si inghetata complet! Am alunecat super fain si am prins o viteza incredibila! Mi-am stricat bocancii punand frana . Era luciu de gheata, in panta . Azi la noi a fost mai cald, erau -8 grade la amiaza. Ieri am iesit la -12 brrrr...

Meli nu apuc sa descarc pozele, sunt o mare lenesa. Vin ele in cele din urma!

Noapte buna, fete dragi!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani in 2011!

Biaz am zis eu ca am citit aceleasi gen de carti de mai demult
Mai dau o data titlul a 2 carti The Magic Years by Selma Fraiberg and The Emotional Life of the Toddler by Alicia F. Lieberman si nu ma las pana nu citeste macar una din mamici o carte. Acolo gasiti raspunsuri la multe din situatiile cu care va confruntati acum si ajuta sa stiti ce va asteapta.
[o mica paranteza, eu si sotul citisem cu 3 zile inainte sa se intample la Peter ca e normal ca la suparare sa se dea cu capul de perete. Noi deja intorsesem problema pe toate partile, trecand peste socul initial ca e posibil sa se intample asa ceva la un baby care deabia merge. Reactia noastra total nepotrivita a fost sa izbucnim in ras, dar ne-am revenit repede si am facut ce scria in carte. Cred ca s-a dat cu capul de perete de 5 ori in 3 zile si de atunci, niciodata.]

Ce vreau sa adaug la cele scrise de Biaz e ca cea mai mare frica a lor este ca vom inceta sa-i iubim. Atunci cand ne suparam ca au spart o vaza, trebuie sa le spunem ca-i iubim, ca le intelegem supararea si intotdeauna sa exprimam prin cuvinte ceea ce simt ei. Mai ales la varsta asta cand ei nu au cuvinte, noi intrebam "te-ai speriat de zgomotul facut de vaza cand a cazut?" Ei se suparam ca ne vad suparati si in plus se sperie ca din cauza vazei n-o sa-i mai iubim.
La faza cu muscatul functioneaza de cele mai multe ori sa vorbim pe un ton calm si dragastos (in ciuda durerii) "a, tu mai iubesti si vrei sa-mi dai pupic? uite cum sa-mi faci mai-mai si uite cum sa-mi dai un pupic Muaaahh !" si apoi o gadileala de ramane fara suflare. Curand vor dezarma.
A, si faza cu iesitul din camera 5 min. , indiferent cat urla, e aur curat. Nu-i ajuta pe ei sa se calmeze, dar ne ajuta pe noi sa n-o luam razna.

Mergi la inceput