Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 3
mary_07 spune:
'neata
Diamar,uff,dragii de voi...multa sanatate puiului!
Irina,vezi mami ca m-ai incurcat cu Biaz
La voi se vede eclipsa?
Aici e innorat,pana acum nu se vad schimbari...
Sa aveti o zi minunata!
Aaa,ca mi-am adus aminte,Raluk,nu aveti ceva poze de la sanius ?
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 9+
monica_dicut spune:
Buna dimineata si La multi ani fete dragi. SA aveti un an nou plin de sanatate si impliniri.
AM reusit sa va urmaresc cat de cat de pe telefon dar cand am vrut sa trimit mesaj nu m-a lasat, nu mi-a recunoscut datele de logare. Asa ca rog sa imi primiti urarile cu intarziere.
Multa sanatate tuturor dovleceilor bolnaviori si sper ca anul acesta sa nu se mai intample.
Dragos este tot bubos. Nu ii dam de cap desi pe 31 am umblat cu el prin spitale si am facut analize. Am fost la Babes banuind ca este totusi o rubeola ceva. De cum l-a vazut dra (tare draguta) ne-a zis ca nu crede ca e de competenta lor, adica nu e infectios, mai degraba dermatologic si sa mergem la COlentina. A zis ca totusi sa ii faca niste analize ca sa fie sigura asa ca i-au luat sange. A fost puiul meu un curajos desi eu tremuram ca o budinca, si nu a plans decat putin cand i-0au introdus acul. Am semnat ca nu vrem sa ramanem in spital (nu va spun ca era epidemie de varicela ) si am plecat urmand sa ne intoarcem la 3 pt rezulktate. Ne-am dus directia Colentina dermato Acolo am dat peste alta dra tare draguta (dar care vorbea cam mult, ma intreba ceva dar nu ma lasa sa vorbesc ) care l-a controlat din cap pana in picioare si a dat verdictul dermatita alergica... Pe langa asta ne-a spus ca are clar dermatita atopica pt ca are un pliu la ochisori care este tipic pentru aceasta boala. Dar sa nu ne speriem ca nu e asa grav cum pare si ca bolile dermatologice si alergice luate din pripa se pot rezolva sau tinute f bine in frau. Mi-a dat un numar de telefon de la Malaxa sa ne programam dupa sarbatori. Ne-a dat o mixtura cu cortizon cu care sa-l tamponam o data pe zi ca sa se mai retraga bubele si olista intreaga de alimente interzise...
La 3 s-aintors sotz la Babes unde a dat peste o alta dra ciufuta care i-a dat analizele, i-a spus ca este o viroza (ceea ce ne spusese si pediatra marti) si sa-i dam in continuare Zyrtec si ca va trece in 4-5 zile. A trecut deja o saptamana si bubele tot acolo sunt. Marog parca de ieri s-au mai estompat putin dar f putin. NU i-am mai dat nici Zyrtec nici altceva pt ca el e tare vesel, mananca bine. Are in schimb probleme cu somnul, e tare agitat noaptea, se trezeste des, plange ceea ce el nu a facut ever pana acum. EU banuuiesc maselele de sus care sunt extrem de umflate. Oi vedea.
Azi ma duc iar la pediatra cica sa imi dea trimitere la dermato...
Partea cu funduletul i-a trecut. Am fost socata ce minuni face bicarbonatul. I-am dat seara cu bicarbonat si Reviken si dimineata deja era vindecat aproape. Incredibil.
Alex, tu ce ai facut cu Alessia la eco???
Bia, of, sper ca e mai bine puiul
Kawai,
Scuze ca nu scriu la fiecare cate ceva dar sunt ametita si am uitat multe din ce am citit. SUnteti minunate cu toate si va multumesc ca existati.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
neata!
Bia esti o comoara!
Diamar, multa sanatate puiului!
Iulik, cum mai e Brucu??
Lili, sper sa nu fie mai mult decat cativa mucisori...vad ca la noi asa a fost, nu s-a agravat..
Monica, lui Dragos sa treaca bubitele! dar daca era DA nu trebuia sa se manifeste si pana acum?
tuturor
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
vik-cj spune:
fete dragi!
Intru doar sa va salut si sa urez sanatate puiutilor bolnaviori! Diamar, Iulika, Monica, Biaz, Lili .
Si sa spun ca....Biaz meriti pentru consultatia data ieri on line. Chapeau...bine scris, bine punctat! Si de ajutor. Sper sa fie ok baietii tai si tu sa iei o mica vacanta din atatea probleme. Te !
Miha (kawa) te rog sa imi dai de veste daca ai primit pm.
Miha84 good to see u again! Si zici ca ai spus pas ofertei din Franta? Hmmm...si nu te incearca regrete tarzii? Ca mie imi vine sa de fiecare data cand ajung la scoala...Te !
O zi buna!
Isabela Maria
mamideandrei spune:
buna fetele!
stiu ca am incurcat-o pe Bia cu Mary, mii de scuze, ma gandeam la amandoua si am facut o gafa mare, scuze ; mi-am dat seama imediat ce am ajuns in pat si imi faceam rugaciunea, ca de obicei va includ pe toti in ea; sanatate tuturor puiutilor
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
miha74 spune:
Neatza...la pranz!
si cioco pentru a va inveseli.
eu chiar am bara de cioco langa mine
mely- ce mi-au vazut ochii bb3 este pe drum. Doamne ajuta! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara.
Biaz- -ce frumos ai spus tu acolo. multumim frumos si sanatate multa lui mosorel, iar tie...putere mami.
sanatate multa dovleceilor bolnavi!
monica- - il mananca bubitele pe Dragosel? sanatate multa
vik- am zis pas...dar doar pentru anul asta, ca vreau sa mai stau cu piticii, dar ideea de baza este sa plecam...ca ni s-a luat, si cel mai probabil se va intampla in 2012.
selen- si eu sunt astigmatica, si Laura are ochelari de la 3 ani, asa ca suntem obisnuiti, dar m-a speriat foarte tare primul diagnostic.
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 mely- ce mi-au vazut ochii bb3 este pe drum. Doamne ajuta! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara. Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Multumesc frumos!
Si acum vad ca amandoua suntem "capra cu 3 iezi"
Te !
Monica,ce-ati mai tras si voi...multa sanatate lui Dragoselu',sa scapati repede de bubite si sa aflati de la ce sunt.
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 9+
kawaichan spune:
Fetelor va multumesc pentru raspunsuri,sunteti extraordinare!
Bia,mi-am salvat si eu mesajul tau,multumesc mult mult ca ti-ai rupt din timp sa ne scrii Sanatate multa lui Mosorel,imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treaca dragul de el prin atatea.Sper din suflet sa nu-i ramana totusi semn la obrajor,dragul de el!
Vik,am primit mesaj,sarumana' !
Moni va tin pumnii sa scapati de bubite si sa se linisteasca Dragosel
Iuli cum mai e Brucu? I-a trecut febra?
As fi vrut sa va povestesc un pic si despre noi-cam care sunt pattern-urile in crize si cum reactionam amandoi insa nu ma pot aduna acum mai mult de atat,iar am avut o noapte chinuita.Momentan suntem la capitolul 'ia-ma-n brate toata ziua',in care incerc sa il obisnuiesc treptat treptat(nu stiu de ce mi-am imaginat ca merge dintr-o data,asa..pur si simplu)cu tinutul in brate in timp ce eu stau asezata.Nu va puteti imagina ce crize face,plange cu spasme,ma loveste,doar pentru ca nu stau in picioare cand il tin in brate,sa nu care cumva sa ii atinga picioarele undeva,trebuie sa stea in aer asa,altfel e jale
Gata pauza,s-a trezit.revin pe mai tarziu
Alarma falsa,mai scriu un pic.
Sa va povestesc cum e la noi,ce ma face sa-mi ies din pepeni.
O situatie ar fi atunci cand trebuie neaparat sa fac ceva la bucatarie-tr sa spal neaparat biberoanele de ex,sa tai ceva legume sau sa umblu cu kettle-ul cu apa fierbinte,in timp ce-i fac un biberon.E, exact atunci Josh vine si se impinge in mine pe la picioare,ma face sa ma impiedic etc etc
Uf,iar s-a trezit.Revin
Iulika29 spune:
Buna!
Multå sånåtate dovlecutilor bolnaviori!Le transmit cate un pupic pe frunte så le treaca repede.
Kawa din fericire azi am fost fara febra.Dar a avut o noapte grea cu muscaturi de patura , de perne, cu urlete si nedormit..Il termina caninii.Sus mi se pare ca au pocnit dar nu ma lasa så ma uit bine.
Biaz multå sånåtate Mosorelului!Sper så aveti parte de odihna in urmatoarele zile.
Monicule de aia dispårusi tu asa?Off cum va da batai de cap dermatita asta.sper så ii dati de cap så dispara o data pt totdeauna.
Diamar multå multa sånåtate!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 31+ cu cu fundita
kawaichan spune:
Reiau
Deci,noi in general avem ff multe momente in care se crizeaza,el e genul mai irascibil si asa a fost de cand s-a nascut,m-am obisnuit si fac fata ok in general,ma rog,cu episoadele de plans de rigoare,cand simteam ca nu mai pot.Insa de vreo 2 luni incoace ceva s-a schimbat,nu stiu ce,poate faptul ca a crescut si face chestii periculoase si pe mine deja ma ia gura pe dinainte,mai scot tot felul de exclamatii din alea de mama disperata pt ca e mult mai rapid decat mine si I freak out in momentele alea.
Si numai cand imi amintesc cum imi ziceam eu cand era mic,ca eu n-o sa reactionez asa niciodata,ca eu o sa ma autoeduc,yeah right,vezi sa nu.Daca nu le faci pe toate din timp te ia valul de nu te veziDe la asta si pana la a scoate mai mult decat o exclamatie nu e decat un pas,cel putin la mine asa a fost.
Zilele cu dintii,oh boy,oh boy! Sunt cu muult diferite fata de cele obisnuite,sunt presarate cu crize mari de la A la Z si cu miorlait incontinuu,chestie care e ca o picatura chinezeasca,stiti si voi .Plus ca vrea in brate mai tot timpul si eu ma straduiesc printre altele sa-i satisffac dorinta,numai ca problemele noastre incep cand eu obosesc si vreau sa-l las jos.Sau cand merg la bucatarie sa-i fac o sticla cu lapte si exact atunci vine la picioarele mele si ma impinge/musca/se urca pe picioare si suntem la un pas de accident amandoi.Mi-e frica in special cand umblu cu apa fierbinte sau cu cutitul de ex,in momentele alea cand il vad ca nu renunta nicicum mi se urca tot sangele la cap,va spun sincer.Il iau de nenumarate ori in brate si-l duc in living,el vine inapoi plangand tare,etc,eu il iau,iar il duc..de zeci de ori.Insa nu e genul de copil care sa renunte primul,pana acum nu s-a intamplat asta niciodata.
Si inca doua momente in care am urlat a fost la inceput,cand mi-am luat in timp ce dormeam o sticla si respectiv,o locomotiva de tren din lemn in capDormeam profund,eram ff obosita,asa ca prima data m-am trezit urland,impactul a fost foarte dur.A doua zi la fel,povestea s-a repetat insa am reusit cica sa ma controlez cu urlatul,am izbucnit instant in plans Nu dormisem aproape deloc vreo 4 zile la rand,Josh s-a acomodat ff greu cu fusul orar si incercam sa mai fur cateva minute,dimineata dupa ce el se trezise.Bad ideea,copilul s-a razbunat
Hai ca mai scriu daca-mi mai aduc aminte ceva.
Diamar sanatate multa,sa treaca otita
Lili iti multumesc din suflet pentru relatari,sa stii ca te citesc cu mare interes Ai mare dreptate,n-avem cum sa 'potrivim' toti copiii dupa aceeasi metoda.Ar fi cred tare plictisitor sa fie atat de usor:)) Te pup cu drag si bafta cu dintisorii,sa iasa repede si fara dureri!
Dana,te imbratisesz mami,multumesc mult pentru input si de asemeni pentru ideea cu cariocile:) Sa stii ca l-a apucat si pe Josh elanul cu desenatul,trebuie neaparat sa-i iau ceva.ieri i-am dat o foaie si-un pix dupa ce ti-am citit mesajul si minune-a stat si s-a jucat vreo 10 min!
Nela te imbratisez cu drag,multumesc de gandurile bune!
Alex,Selen
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009