Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 7
diamar78 spune:
Buna dimi!
Ce fac fetele?
Am vazut poze cu David, Matei si Andrei de la botez. Sa creasca mari, sanatosi si frumosi la suflet.
Kawa, cum mai sunt bubitele lui Joshua?
Am vazut poze si cu domnisorica Ama si renul Andrei. Tare draguti amndoi, de altfel ca toti copiii. Un bravo pt Andrei care a facut primii pasi.
Irina, vine tati acasa? Ce bucurie pe voi.
Aseara am urcat pt prima data la volan. Asa la primul contact mi s-a parut greu, prea multe manevre dar abia astept sa mai merg sa invat. Eu as fi vrut sa le invat pe toate intr-o ora de condus dar cum nu sunt un geniu poate ca o sa invat totusi in cele 30 de ore cate se fac.
Matei e bine, nu-i mai curge urechiusa, deja de ieri nu a mai fost necesar sa-l aspire.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
suede spune:
Buna fetele,
Ne-am intors si noi aseara,asa frumos a fost ca ne venea sa nu mai plecam.
In primul rand va doresc un an minunat,plin de bucurii si multa sanatate!
Noi suntem bine,ceea ce va dorim si voua!
Mami si puiul asteapta
santorini spune:
Hello fete dragi!
Monica, Loryd, Croco, Diamar, Iulika.
Multumesc mult pentru aprecierile la adresa lui Andrei! Ideea cu renul mi-a venit dupa ce am vazut pozele Carinutei in costum de Mos Craciun. Costumasul de ren il cumparasem la Craciunul trecut si acum ii era cam stramtut dar am vrut sa fac o comparatie...nu am stiut insa cum sa tai poza in doua ca sa o pun si pe cea veche!
Vik multumim de cafea! Sper ca noaptea viitoare sa fie mai linistita!
Diamar bafta multa cu scoala! La inceput pare mai greu, dar o sa vezi ca nu e chiar asa. Eu la inceput chiar ma gandeam ca nu o sa reusesc niciodata sa conduc, am dat si ceva apa la soricei...dar acum mi se pare super usor (in afara de parcari ). Ce bine ca Matei e mai bine cu urechiusa!
Kawa cum mai e Joshulin-ul? Sper ca mai bine!
Diana ce super vorbaret e Nicholas!
Restul dovleceilor cam la ce stadiu sunt cu vorbitul, pt ca Andrei in afara de mama si tata nu prea mai spune altceva clar!
Am vazut ca mai vorbeati si de mancare. Eu deocamdata ii dau tot pasat pt ca la cei trei muguri de dintisori pe care ii are ma gandesc ca i-ar fi greu sa manance bucatele. Ii place sa molfaie paine, biscuiti si prajiturele din orez, dar am incercat cu bucatele mici de cartof fiert si le-a refuzat.
Si inca o dilema. La ce stadiu sunteti cu olita?
Pupici!
mamideandrei spune:
salutare, salutare!
ce fac fetele? vrea cineva o ciocolata calda?
Diamar, da il asteptam pe tati acasa, inca nu stim data exacta, dar intr-o sapt max 2 e acasa; abia astept si eu sa fim din nou toi 3 la noi acasa!!!
Santo, eu eram cu Loryd ; e sora mea si mai uit sa o deloghez; sa-ti rasp la temele tale: Andrei nu spune nimik in afara de mama, tata si da; nu are nici cea mai mica intentie de a repeta dupa noi cuvinte, nu denumeste nimic in nici un fel, nu face ca nici un animal ; dar eu tot ii vorbesc mereu, trebuie sa se prinda si de el ceva; in ceea ce priveste olita, noi suntem prieteni cu ea de la 9 luni, nu se cere el, nici nu o aduce, dar mai fac economie la pampersi cu pipi, iar inca un avantaj e ca nu s-a mai iritat niciodata la fundik de cand facem kk numai la olita; eu il pun la olita dupa fiecare masa!
cat despre mancare, nici eu nu ii dau mancare bucatele mari, ii pasez inclusiv din ciorbica cu furculita, dar noi cum abia avem 2 colturi la 2 masele ; dar e timp, nici o graba! au toata viata la dispozitie sa pape bucatele si sa mestece!
hai ca m-am intins ca o placinta! va pup pe toate!
ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa
santorini spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei Santo, eu eram cu Loryd ; e sora mea si mai uit sa o deloghez; |
Mi s-a parut mie ceva ciudat la mesaj, pt ca dupa intrai tu cu un semn de intrebare sau ceva....
Multumesc pt raspunsuri. Am incercat si eu sa il pun la olita dupa masa, dar sta un pic si pe urma se da jos fara sa faca nimic....Mai incercam... Andrei nici pasat cu furculita nu prea vrea...Bine aici si eu am fost comoda, trebuie sa recunosc pt ca daca am vazut ca mananca mai mult daca ii fac la blender am cam lasat-o asa...
diana_n spune:
Andrei felicitari si go, Andrei , go !
Fetele, inainte sa sa incepeti sa va ingrijorati degeaba, la varsta aceasta ei au 3-5 cuvinte si nici acelea nu le trebuie daca par sa inteleaga ce le spui.
Din pacate stiu multe pe tema acesta, asa ca nu conteaza daca au 3 ani si nu fac decat sa zambeasca (ca nepoata mea) , ci e important ca inteleg pe ce lume se afla.
diamar78 spune:
Santo, nici Matei nu e vorbaret si despre mancat ce sa spun ca la noi papa inseamna mult titi iar pe olita nu sta. L-am pus o singura data pe colacelul lui David ca i se parea interesant si a reusit un pisu dar de atunci nu mai vrea sa stea nici pe colac. Ma bucuram ca trece direct la colac si sare peste olita dar m-am inselat.
Adevarul este ca eram tare mandra de David cand se mirau mamicile ce multe vorbeste la varsta lui.
Diana, e tare vorbaret puiul tau. Peter a fost la fel de precoce? Oare Nicholas era fascinat pe la 5 luni de jetul apei de la robinet?
Suede, bine v-ati intors. Poate vedem si noi poze de la sarbatori. Cum ti se pare tratamentul?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
selen80 spune:
ziua buna
Santo, felicitari pt primii pasi!!! Andrei e un scump!
si ca sa-ti raspund: noi cu olita suntem la stadiul...0..am avut ceva icnercari mai demult, o puneam imbracata, dar am renuntat dupa ce am mai vorbti cu mamici...eu voi incepe la vara, cand o voi putea lasa doar in pampers prin casa si sper ca pana ma intorc la munca sa termin procesul...
iar cu vorbitul....doar cuvinte usoare si scurte, gen baba, mamma, beby (noi ii vorbim in turceste...), zice babo la bravo, das la dans si mai incearca unele....de ex, i-a zis o data soacra-mea, cand facea o boacana, "papucii tai de fata" si de atunci repeta dupa noi "papusii"! deci nu suntem nici noi prea evoluati, dar avem incercari...si nici nu-mi bat capul
Diana tare dulci conversatiile lor!
Diamar, ma bucur ca Matei e mai bine cu urechiusa!succes la condus, eu te inteleg perfect...
fug sa fac o ciorbita...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
diana_n spune:
Diamar Peter a avut nevoie de ajutor ca sa-si dea drumul la vorbire, Da, Nicholas se juca cu apa la 4 luni jumate. E la fel de incantat de apa si acum, cand il spal pe maini striga apa! si o loveste cu mainile, iar din cand in cand vine la mine si-mi arata semnul de "baie", poate-poate ma indupleca si-i fac o baie in mijlocul zilei