Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13)

asa am zis si eu in seara asta! fetelor, dar ce-i de capul vostru? pe unde umblati? si nici macar nu e weekend!!1 hai va rog eu, cine v-a suparat!!!

ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa

Mai multe mamici de aici (inclusiv eu) trec printr-o perioada mai grea si/sau mai aglomerata cu probleme personale, de familie, de serviciu si altele. Singurul lucru pe care il putem face este sa pastram forumul un loc cald si prietenos, care sa le astepte cu drag si rabdare pana cand vor fi gata sa scrie din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Va las si va pe toate!

Biaz...mi-a fost dor de tine...sper sa te vad mai des pe forum odata ce vine sesiunea..!

O zi buna!

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola,

noi suntem pe atibiotice, avem pneumococ

suntem izolati, dar macar nu mai avem nici muci, nici altele de gen..
sper sa scapam...

anamaria, bonul este un prieten vechi de-al nostru care e plecat acum in anglia, nu i-au iesit pasentele prea grozav, eu i-am propus sa stea la noi sa fie bon, iar el a acceptat. il stiti din poze ca am fost impreuna in concediul din norvegia (pe care sper eu sa il repetam si anul asta)

maine plec la soacra asa ca acum incerc si eu sa fac cate ceva prin casa, vreau la las ordine

andrei si stefi intreaba: daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ola,

sper sa scapam...

anamaria, bonul este un prieten vechi de-al nostru care e plecat acum in anglia, nu i-au iesit pasentele prea grozav, eu i-am propus sa stea la noi sa fie bon, iar el a acceptat. il stiti din poze ca am fost impreuna in concediul din norvegia (pe care sper eu sa il repetam si anul asta)

maine plec la soacra asa ca acum incerc si eu sa fac cate ceva prin casa, vreau la las ordine

andrei si stefi intreaba: daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra?

Salutare!

Asta e, lasa ca o sa dispara crocobaurul dupa antibiotic.Nu ati facut prevenarul?

Biaz, sper sa va fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13)

asa am zis si eu in seara asta! fetelor, dar ce-i de capul vostru? pe unde umblati? si nici macar nu e weekend!!1 hai va rog eu, cine v-a suparat!!!

Mai multe mamici de aici (inclusiv eu) trec printr-o perioada mai grea si/sau mai aglomerata cu probleme personale, de familie, de serviciu si altele. Singurul lucru pe care il putem face este sa pastram forumul un loc cald si prietenos, care sa le astepte cu drag si rabdare pana cand vor fi gata sa scrie din nou.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

"... ce nebunie e sa judeci pe altii dupa tine insuti..." (Goethe)

asa vom face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ola,

sper sa scapam...

Eu cunosc pe domnul bon.Si eu mi-as dori un bon asa pt Bruce.E super de treaba si mai e si aducator de buna dispozitie.

Multå sånåtate la puiuti!Pneumococul asta e tare raspåndit se pare.Bubu tocmai ce a terminat un tratament pt asa asa ceva.

Pup mult si doamne ajuta cu repetitia concediului anul asta.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 31+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Fetele va salut cu drag!

Eu sunt mult mai bine si deja vad totul cu alti ochi.[:)

Multå sånåtate va doresc

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 31+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura ca eram in urmå.Acusi suntem chiar in 33 de såpt.Se apropie, se apropie momentul si eu nu mai pot de emotii.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 32+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulika sa stii ca sutem cu gandul la tine, si avem si noi emotii alaturi de tine! Doamne ajuta sa fie bine.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Am schimbat si semnatura ca eram in urmå.Acusi suntem chiar in 33 de såpt.Se apropie, se apropie momentul si eu nu mai pot de emotii.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 32+ cu cu fundita

pupam burticutza de 33 saptamani si Brucul din dotare!

Mergi la inceput