Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Iulix mami,sa stii ca avem pregatite,gata incalzite,tu trebuie doar sa zici cand sa le punem la treaba,ok?
Tinem pumnii sa fie totul bine,doamne ajuta!

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Fetelor,va pup si eu,nu-s in cele mai bune ape but I keep rowing

Dupa cum va ziceam,noi cautam gradinita..oho,ce aventura,dar ce aventura...cine a auzit de celebrele 'garderie en millieu familial' din quebec cred ca stie la ce ma refer...adicatelea cautatu' diamantului intr-un munte de gunoi
Sau ca-n bancul ala-cand fu tica nu fu Tache,cand fu tache nu fu Tica..fir-ar sa fie!! Imi pusesem mari sperante in gradinita asta,sa pot sa-mi gasescv si eu de lucru..ei as,ti-ai gasit..Ori sunt exorbitant de scumpe(aporx 800-900CAD lunar) ori sunt niste jeguri,da ,jeguri-nu exagerez de gradinite particulare deschise de tot felul de persoane incompetente si cu pretentii,fara studii in domeniu evident,ca doar aici poate oricine sa-si deschida gradinita privata la ea acasa...n-ai nevoie decat de un curs de prim ajutor si off you go! Liber la facut afaceri cu copii,nu conteaza ca ii tii in bezna aproape,10 ore pe zi,nu conteaza ce le dai de mancare,nu conteaza ca plang,tanjesc dupa atentie.Banii sa mearga!!! Ori..ambele,si cu multi bani si incompetenti!

Gata,vent over,m-am racorit.Scuzati,dar am avut azi o experienta care m-a lasat pur si simplu perplexa,deh,ma cam obisnuisem cu seriozitatea

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Kawaichan imi pare rau sa aud ca ai probleme cu gradinita, eu ma gandeam ca totusi este canada nu romania si din punctul asta de vedere sa fie mai bine pentru copil.
Iulika ma bucur mult pentru tine sa fii sanatoasa si tu si fetita. Asteptam sa scoatem
Techi sanatate puilor sa scapati mai repede de pneumococ. Cu bonul ma bucur ca s-a aranjat cu cineva de incredere sa fii si tu linistita. Si noi avem o doamna tot prin recomandari adusa si trebuie sa recunosc ca e mai k asa. Alex a acceptat-o mai greu dar acum chiar se inteleg bine.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Iulika, ce repede trece timpul. O sa vezi ca nasterea a doua e mai usoara.

Kawa, sper sa gasesti ceva convenabil din toate punctele de vedere. Eu ma sochez cand aud de gradinite jegoase dincolo, adica nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva si acolo.

Va astept maine la cheful lui vik cu poezii de Eminescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fete dragi!

Gata saptamina de munca...ma apuc de smotruit si gatit ca deh...miine fac chef! Glumesc. Anul asta sunt asa intr-o pasa depresiva (cand ma gandesc cati ani implinesc ) incat nu am invitat pe nimeni...dar tot se vor gasi prieteni buni sa imi bata la usa si sa stam la un pahar de...vorba.

Oricum merci Diamar ...va astept si pe voi la chef miine! Dau un vin bun si o salata de cruditati.

Miha..am mai auzit si de la altii despre situatia creselor din canada...mie una nu imi vine sa cred ca poate fi chiar asa!

Techila baietilor si sanatate multa! Nici noi nu am facut prevenarul. Am decis ca mai asteptam pana catre 2 ani cand intra in colectivitate si o sa il facem atunci...

Iulika...te-ai apucat de cumparat trusou de fetita? Hai ca abia astept sa scoatem agitatele!

Va las o asa mai de dupa masa si va !

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna ladies,

kawa sper ca gasesti gradi! am citit aici pe forum parca despre astefel de gradi dar nu mi-as fi imaginat ca poti sa gasesti conditii urate acolo!

Intrebare intrebatoare: vreau sa i cumpar Amei www.tate.org.uk/shop/do/Children/Soap-Crayons/product/34733" target="_blank">soap crayons ...sunt o nebunie si se poate juca cu ele in baie, picta pe corp, etc..ati gasit in tara? a cumparat cineva? la tate ele sunt 4 lire si livrarea in Romania 8 si ar mai fi pe amazon....dar poate gasesc aici...

pup!

Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

seara buna ladies,

kawa sper ca gasesti gradi! am citit aici pe forum parca despre astefel de gradi dar nu mi-as fi imaginat ca poti sa gasesti conditii urate acolo!

Intrebare intrebatoare: vreau sa i cumpar Amei www.tate.org.uk/shop/do/Children/Soap-Crayons/product/34733" target="_blank">soap crayons ...sunt o nebunie si se poate juca cu ele in baie, picta pe corp, etc..ati gasit in tara? a cumparat cineva? la tate ele sunt 4 lire si livrarea in Romania 8 si ar mai fi pe amazon....dar poate gasesc aici...

pup!

Salut!

Am tot cautat si eu ceva de genul dar, prin hypermarket-uri n-am vazut. Uite www.buburuza.com/jucarii/jucarii-pentru-bebelusi/jucarii-pentru-baie/creioane-colorate-de-baie?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link" target="_blank">aici ceva

Noi suntem la a treia tura de muci intr-o luna jumate asa ca neavand o dispozitie prea buna stau pitita.Imi dati voie sa va spionez,da?!

Mamica iubitoare de Tudor Mihai www.youtube.com/watch?v=pxu_ILTuY8E" target="_blank">asteptand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

La multi ani Cecilia !!!!!!
Esti o mamica draga mie si minunata pentru fetita ta !!!!!
Sa ai o viata plina de bucurii asa cum meriti din plin!!!!

Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

seara buna ladies,

pup!

Eu am primit pt Erika.E tare funny,ne pictam la baie,ii lasam lui tati mesaje pe pereti.
Daca vrei iti trimit eu de aici,daca nu gasesti in tara.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani vik-cj!!!Fie-ti ziua frumoasa asa cum iti este sufletul.Sanatate si fericire alaturi de familie si prieteni!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput