Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 21
diamar78 spune:
La multi ani vik, sa ai parte numai de lucruri bune in viata! Motive de suparare din pricina varstei nu ai pt ca esti o mamica tanara si frumasa.
Moni-iulia, sanatate lui Tudorita. Ce tratament ati facut?
Azi noapte am visat cu Mada care era bine iar Irinel un copil energic. Sper sa fie bine.
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
Va multumesc, va pup si va las o aromata.
Cu tratatia serioasa gen tort, vin si alte papici si bauturi revin pe seara!
Va !
Isabela Maria
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
La multi ani, Cecilia! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune! Te imbratisez, mami!
Numai bine, dragelor!
Pentru puiul tau
mamideandrei spune:
LA MULTI ANI, CECILIA; sa fii sanatoasa, sa ai parte de impliniri atat pe plan personal cat si pe plan profesional, sa te bucuri de minunea de fetita care te asteapta acasa; te pup cu mult drag!
ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa
cristina_ana spune:
La multi ani, Cecilia!!! Esti o mamica minunata si o femeie pe care eu o admir foarte mult! Sa ai parte de toata fericirea din lume si sa te bucuri de fetita ta frumoasa!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Va dedic o melodie care mie mi-a redat energia si buna dispozitie, si o dedic in special celor care au de depasit un moment mai greu in viata:
http://www.youtube.com/watch?v=AjDU4A0HJ2c&feature=player_embedded
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Techi, sper ca puii sunt bine si va prieste la bunici! Ii pup eu pe ei de frumosi! (pe pui, nu pe bunici )
Diamar, Madalina pare sa fie foarte bine. A pus poze pe Facebook si pareau fericiti toti (3).
Mihaela, tin pumnii sa fie totul bine! Esti tare puternica, te admir foarte mult!
Irina, ce emotii trebuie sa ai ca vine tati! Va doresc sa va bucurati din plin de intalnire.
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Noi suntem f.f.f bine. Intre Craciun si Revelion Emma a stat la parintii mei si nu stiu ce i-a facut mama, dar a invatat-o o gramada de cuvinte. Si zilnic mai zice cate cavea nou. Pentru mine este un lucru formidabil, avand in vedere ca Andrei a inceput sa vorbeasca pe la 3 ani. Fetita lui mama frumoasa si desteapta, nu mai pot dupa ea!
POZE
POZE NOI
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Moni-iulia, sanatate lui Tudorita. Ce tratament ati facut? Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13) |
Multumim!
Tratament pt mucisori n-am facut.Vesnicul ser fiziologic si vibrocil.Cand a dat-o in rosu-n gat a trebuit sa-i dau antibiotic(zinnat) si antitermice ca ajunsese la 39.8.
N-are febra sau dispozitie proasta,doar muci. A furar-o intai de la varu', a dat-o in rosu-n gat,a terminat antibioticul pe 20 dec si pe 1 ian a luat de la mine si iar da-i cu muci.I-a trecut si, de ieri e iar in pioneze.A luat de la o prietena de aceasi varsta cu care s-a jucat (impreuna cu alt baietel care e si el mucios de 2 zile)fara sa stiu ca-i racita. Cred c-o sa incerc sa evit jocul cu alti copii in spatii inchise o vreme ca nu-mi place sa-l vad mucios desi, am considerat ca-i buna socializarea.Partea buna e ca a inceput sa-si sufle singur nasul(are experienta) si are un somn foarte profund si nu se trezeste peste noapte(doarme si 12 ore) si are si o mare pofta de mancare(seamana cu mine).
La multi ani,Cecilia! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de cei dragi!
Azi trebuia sa mergem la ziua unui pici de un an dar, vesnicii muci...
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
anamaria1979 spune:
La multi ani Cecilia! Sa fii fericita si sanatoasa sa petreci o zi minunata alaturi de familie!
Alex (05.09.2009)