Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Dragelor, eu voi lua o pauza mai lunga, nu intru in detalii, nu are legatura cu forumul, dar asta trebuie sa fac.

Va doresc multa sanatate si zile minunate.

Va pup.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Dragelor, eu voi lua o pauza mai lunga, nu intru in detalii, nu are legatura cu forumul, dar asta trebuie sa fac.

Va doresc multa sanatate si zile minunate.

Va pup.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Toate ne-am luat o pauza mai mult sau mai putin lunga.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Selen, multumesc . Majoritatea fructelor uscate sunt tratate cu dioxid de sulf. Si ca sa le conserve bine, sa nu se mucegaiasca, si ca sa le pastreze culoarea. O caisa normala uscata va fi portocalie, pe cand o caisa uscata bio e aproape neagra :D. Se gasesc multe fructe uscate bio in plafaruri si la DM. Eu chiar azi am luat niste stafide la juma de pret de la DM, 6 ron doua pungi marisoare.

Pe langa dioxidul de sulf, multe fructe uscate contin margarina, adica uleiuri hidrogenate. Ca sa arate bine si sa straluceasca frumos . Poate chiar ai observat cum unele stafide sunt uleioase. Si mai sunt fructele confiate, care sunt conservate cu apa si zahar de fapt. La unele fructe confiate e trecut zaharul, dar la majoritatea nu, trebuie sa-ti dai seama doar din faptul ca se numesc "confiate". Partea proasta e ca nici unul din ingredientele astea nu sunt trecute la ingrediente, pentru ca ei daca scriu "caise uscate" la ingrediente, tu ar trebui sa stii cum au fost uscate si cum au fost tratate...

http://en.wikipedia.org/wiki/Dried_fruit#Food_Safety linkul te duce direct la paragraful cu food safety.

Si tot despre sulfitii astia:

http://www.fedupwithfoodadditives.info/factsheets/Factdriedfruit.htm

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Salutare!

Sper ca toata lumea este bine.
Hepi, asa mult a crescut Maia, e asa draguta cu parul ei cretulin.

Techila, au fost bolnaviori puii? Sanatate multa!

Iulika, asa m-a chinuit si pe mine tusea dar eram in primul trimestru de sarcina si nu-mi trecea cu nimic. Sper sa-ti treaca cat mai repede.

Andra, ai o adevarata domnisoara si e tare eleganta.

Irina, a venit sotul?

Uka, bun venit in familie nepoatei tale. Sa cresca frumos si sa fie sanatoasa. Carina e la fel de geloasa cum a fost cu tripletii?

Alex, nu ne-ai spus cum a iesit mancarica de linte.
Am facut si eu orez cu linte la cuptor. E bunicica mancarea dar cu un gratar ar fi fost si mai buna. Pe David nu reusesc sa-l fac sa guste din mancarurile mele vegetariene.

Eu m-am uitat la niste filmulete si am facut o comparatie intre copii. E mare diferenta.

Somn usor!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

Diamar, pai e bine ca e mare diferenta, sa nu te plictisesti

Raluk, mii de ! multumesc frumos, uite ca la DM nu m-am uitat, data viitoare stiu...vroiam doar sa-i mai diversific paleta de fructe, ca in ultima vreme numai banane, mere si pere papa...si cate un avocado din cand in cand, cand gasesc bun...

Iulik, ma bucur ca esti mai bine din pacate tusea trece cel mai greu, si mie mi-a ramas tusea, iar raceala mi=a trecut de ceva zile.....

Alex, Lili, we'll miss you! speram sa nu fie pauza chiar asa lunga

Techila, cum fu la doc??
(PS#350; sa nu cumva sa incercati pe Mihaita sa satisfaceti curiozitatea puilor, da??! )

o zi frumoasa!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Las o aromata si calda pentru doritoare...

Ma bucur ca bolnaviorii si-au revenit si ca Iulika e ok...sper sa nu mai ai probleme Iulika!

Vad ca doua fete dragi isi iau pauze mai lungi...eu cred ca toate ne-am luat voit sau nu pauze...ne solicita din ce in ce mai mult dovleceii iar cele care mai merg si la munca cred ca nu mai au timp de nimic...la mine situatia e aiurea rau. Oricum ma organizez nu imi ajung cele 24 de ore ale unei zile. Si devin frustrata si ma supar si....mda...hai ca m-am plans si nu asta era intentia.

Uka...sa iti traiasca nepotica!

Andra e tare dulce Sophie! Iar tie iti sta bine cu noua culoare.

Nu stiu daca am comentat sau nu poze de Maia...Hepi ce a crescut! Si ce buclisoare are! E tare dulce.

Raluk ce mai faci? Ce mai afce Alex?

Selen, Diamar .

Va , o zi minunata!

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

neata tuturor! las fierbinte pentru toata lumea si pe toate gusturile!!!!

Alex
Diamar, inca nu a venit, asteptam vestea ce mare, inca nu stim data de debarcare! multumim ca te-ai gandit la noi!

cat despre pauza de forum, cred ca fiecare dovlecel, pe zi ce trece are nevoie tot mai mult de maxima noastra atentie si tot timpul cat sunt trezi ne solicita , vor din ce in ce mai mult joaca interactiva, cel putin asa e Andrei, deci ramane foarte putin timp liber, dar poate totusi nu vom abandona acest forum si vom gasi un picut de timp sa mai bagam capul si pe aici! va salut cu drag!

oare Nela cu Anuska noastra ce mai fac? de Mada mai stie cineva ceva? sper ca e pe culmile fericirii

ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13)

asa am zis si eu in seara asta! fetelor, dar ce-i de capul vostru? pe unde umblati? si nici macar nu e weekend!!1 hai va rog eu, cine v-a suparat!!!

ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata poftiti la
Iulika ma bucur ca ati trecut cu bine peste virus acum pentru raceala ta cred ca poti lua ceva homeopat gen oscilococcinum. Pupam burticuta dansatoare.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput