Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 17
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila ola dragelor, azi mergem la dr sa vedem daca s-au reparat puii...sper sa fie ok... o veste grozava pentru mine am primit acum doua zile: am bona...din aprilie vine, adica ma rog...bon. abia astept, nu neaparat ca sa fie bona la pui, ci ca sa am si eu companie va pup andrei si stefi intreaba: daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra? |
ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa |
Ai vrut sa zici ceva?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Ai vrut sa zici ceva? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Da Doamne sa fim sanatoase! |
Ce ar mai fi de zis?
teki, in cazurile astea eu il astept pe tati sa vina acasa, cu creierii ..
Happiness is like TV
ON or OFF, it's up to me !
mamideandrei spune:
hai ma nu radeti de mine, am gresit si eu, ce vreti , cred ca am vrut sa scriu, s-a trezit Andrei si am dat repede "send" ; ma doare capul de numa, si Andrei tocmai azi si-a gasit sa doarma jum ora; si pana deseara e o cale asa lunga... hai va v-ati mai distrat si voi putin
cat despre mesaj, ziceam ca asteptam vesti bune de la dr, apoi legat de dilema techilosilor, e grele azi
v-am pupat
carinablanca spune:
Buna fetelor,
AM intrat sa va spun ca Maria e mai bine si sa va multumesc tare mult de sfaturi si de gandurile bune pe care le-ati avut pentru noi. Bine ar fi sa nu trebuiasca sa trece prin asa ceva niciodata cu copilasii nostri, dar din pacate nu se poate.
Temperatura a cedat duminica si de ieri a inceput asa timid sa manance si azi a fost chiar mai bine (sper sa si ramana asa). De tusit tuseste si are muci dar oricum starea per ansamblu e mult mai buna.
Am reusit sa ma uit si la niste poze cu dovlecei foarte frumosi.
Ma intreb cum e Iulika si puii de Techila ca ei mergeau azi la medic?
Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun
anamaria1979 spune:
Carina ma bucur ca fetita este mai bine. Sanatate tuturor puisorilor bolnavi.
Alex (05.09.2009)
Iulika29 spune:
Bunå fetelor! Vå multumesc din suflet pt gandurile bune.eu sunt mai bine.am råmas cu o tuse uråtå care imi da ceva contractii si mult pipi in pampers cand tusesc
Bruce e bine.A inceput gradi de ieri si e tare fericit.Eu numår zilele pånå vine mami meu.(mai sunt 7 zile)
vå pup si vå multumesc pt cå vå ganditi la noi
multå sånåtatate dovlecutilor bolnåviori.
U
carina må bucur mult ca Maria e bine.stiu cat e de greu så ai copilul bolnavior.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 32+ cu cu fundita
andraiulia spune:
Fete dragi,
Ne bucuram ca va plac pozele noastre. Multumim si pt comentarii.
Toata ziua s-a chinuit Stela sa o determine pe Sophie sa faca cakis, a tot pus-o pe olita. Ciu-ciu. Si fix acum cand a coborat sa plece, pac am un mirositor pe langa mine. Ma duc s-o schimb.
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Bunå fetelor! Vå multumesc din suflet pt gandurile bune.eu sunt mai bine.am råmas cu o tuse uråtå care imi da ceva contractii si mult pipi in pampers cand tusesc Bruce e bine.A inceput gradi de ieri si e tare fericit.Eu numår zilele pånå vine mami meu.(mai sunt 7 zile) vå pup si vå multumesc pt cå vå ganditi la noi multå sånåtatate dovlecutilor bolnåviori. U carina må bucur mult ca Maria e bine.stiu cat e de greu så ai copilul bolnavior. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 32+ cu cu fundita |
seara buna!
ma bucur tare pentru voi ca va reveniti, la fel si pentru Maria Carinei sa nu mai treceti prin asa ceva!!! Iulika , de tuse nu iei nik? pupam burticutza sa fie linistita ca mai e tare putin....