Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Bai..nu va luati de mine ca va virusez acush via DC! am racit cobza si cum nus tiu! cred ca am luat de la Riccardo! Numai ca el nu vine sa-mi puna picaturi sau sa ma legene sa adorm asa ca trebuie sa ma descurc singura! si cand imi faceam sperante ca vine sotzu' sa ma alinte de miercuri..numa' bine ce l-a apucat bantuiala fara papuci prin camera de la hotel si cum e el cu capu'n nori...(ca ala nu'i aterizeaza niciodata) si-a infipt degetul mic intr-un scaun si acuma cicai rupt ca s-a umflat si-l doare tare! Dar va munci asa inca 2 zile ca de..mare-i pasiunea , ar munci si bagat tot in ghips daca l-ar lasa!

Nu mai stiu exact cine ce a scris...am intrat mai mult ca sa ma plang

ah INA - cred ca Robin a inceput sa viseze! asa am citit ca unii bebelusi se trezesc din somn plangand. ca acum pe la 9-10 luni incep ei sa viseze. o fi visand vreo educatoare de la gradi sau cine stie ce nu i-a placut lui in timpul zilei!

SELINA - ce ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne mai scrii sa-ti fie de bine dusul si noaptea odihnitoare!

MIHAELAGROSAN - sa stii ca si mie parca mi se pare mai usor acum decat in primele luni.

Asta si ptr ca ne-am mutat in casa mai mare si ne-am organizat mai bine. dar si ptr ca ,in sfarsit, m-am obisnuit cu ideea ca sunt mama si chiar a inceput sa-mi placa! poate va suna ciudat ce zic dar cum ptr mine sarcina asta a venit cam pe nepusa masa...intr-un moment in care imi planuiam relansarea pe piata muncii intr-o tara noua...a fost destul de socant ptr ca ne dadea peste cap f multe planuri si noi suntem cam fixati cu planurile astea! ce sa mai zic..am fost complet bulversati si fiind si singuri , ne-a fost f f f greu in primele 6 luni. dupa aceea a inceput sa se astearna linistea si pacea in sufletele noastre , ne bucuram la maxim de Ricky si macar acum suntem pregatiti sa infruntam problemle ce vor urma.

Irene - o sa vad maine filmuletul ca acum sunt cu ochii crucis de oboseala!

Acum 2 zile...si Riccardo se distra de mama focului scotzand din geamantanul sotului tot ce baga el..ptr a-si face valiza ptr 4 zile la munca. cred ca i-a luat vreo 2 ore sa termine dar s-au distart amandoi! pana la urma l-a bagat pe Ricky intr-o valiza a mea goala si asa s-a potolit. s-a jucat acolo o groaza de timp!

va las ca nu mai pot. ma doare nasul de atata stranutat!
Noapte buna fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

La multi ani Vladi si DELIA!Sa fiti sanatoase voi si familiile voastre !

Vladi, sa inteleg ca plecarea la Paris e cadou de ziua ta?Odihna placuta!

Noi avem voi progrese adica : dam pupici la cerere, stim unde e becul, covorul ,usa, nasul si tv-ul....aaa si bradul pe care l-am strans si acum e tare confuza cand o intrebi de brad.
Avem 9,7 kg si 76 cm la aproape 10 luni.

Irene,in ce limba vorbesti cu Diana?In engleza?

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multe lunici iepurasilor : Radu Alexandru de annya9 Maria de nibi_niki , Kira Maria de iliraluca !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Selina, rabdare pentru tine si acomodare rapida pentru Stefan!
La noi azi erau 15 copii cu 4 educatoare si o asistenta-educatoare, aceasta din urma cred ca e pentru un baietel cu ceva probleme medicale, caci regula e aici o educatoare la 4 copii. Par de treaba doamnele.
Alexia merge in 4 labute foarte putin, ieri a facut 2 miscari folosind si genunchii, dar ea se misca foarte bine peste tot de-a busilea, se taraste pe coate ca soldatii in transee si se misca oriunde vrea, in special spre usa de la baie sa o inchida-deschida si sa-si prinda degetele si spre scara, sa se ridice in genunchi si in picioare, dupa care incepe sa tipe sa ii mutam mainile pe a doua treapta. noroc ca la gradinita nu au scara. Cred ca Stefan o sa vada ce fac ceilalti copii si o sa-si dea drumul repede si el, nu trebuie sa-ti faci probleme. Cand o sa vrea ceva cu adevarat, o sa gaseasca el modalitatea sa se deplaseze.
Cu mancarea sunt si eu putin...nu ingrijorata, cat curioasa cum va decurge. Alexia se trezea inainte pe la 6 sa pape tzitzi, dar acum nu se mai trezeste, primeste tzitzi la 7:30, inainte de a pleca. Asa incat acolo nu serveste micul dejun, gusta cerealele lor, dar mai mult de cateva lingurite nu ia. In schimb mananca painea cu unt la ei, ca e printre favoritele ei. Azi sta pana la 12 si va servi si pranzul acolo, tare curioasa sunt cum va decurge totul. Le-am spus sa nu insiste. De vrea, bine, de nu, asta e. Cand se va obisnui cu noul program, foamea o sa invinga refuzul. Asa cred eu. Si Stefan al tau se va acomoda, alexia nu a acceptat fructe pasate niciodata, musca bucatele si cand nu avea dinti si inghitea, nu s-a inecat niciodata. Ai incredere, va fi bine! (spusei eu si ca sa ma imbarbatez pe mine).

Tinem pumnii sa va acomodati repede!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

buna dimi
am prelungit vacanta lui Alex si a noastra cu inca o zi, si ieri, l-am lasat pe bebel cu buni si am dat o fuga la Bazna la o baioasa
E ....interesant acolo, adica nu e chiar pe gustul nostru, multa liniste si multi ...pensionari, da pana la urma ne-am obijnuit cu atmosfera si am ajuns la concluzzia ca nu strica cate o zi din asat mai ..relaxanta. Alex a fost ca rata, cum era de asteptat, abia il scoteam cate 10 min din apa. Apa calda la vreo 33 grade ff sarata plus alte proprietati de care o sa ma interesez la pensie Da' piticu s-a distrat pana la urma, si culmea, in liniste....asa ca aseara a adormit pe masina la intoarcere, nici cand am ajuns acasa nu s-a trezit, abia pe la 9,a papat si somn din nou. Adevarul e ca si eu ma simt obo, si nu m-am agitat atat ca el...
Duminca am avut intentii sa iesim si pana la Paltinis, dar cum s-a topit zapada nu mai prezenta interes...poate mai vine o tura de zapada faina si iesim....mi-am propus ca macar o data pe luna sa facem o iesire undeva, cu sau fara bebi, depinde de conditii si locatie, ca prea m-am saturat de "arest la domiciliu"..
revin...

Mergi la inceput

cu scuze pt intarziere
LA MULTI ANI, VLADI !!!!
LA MULTI ANI, DELIA 13 !!!!
SA FITI SANATOASE SI VOIOASE, FERICITE SI IUBITE !!!

ieri a fost si ziua unei ff bune prietene, careia ii sunt si nasa, si , desi m-am gandit toata ziua la ea, abia azi dimineata am sunat-o tare imprastiata mai sunt...cine a descoperit pana la urma secretul cu "organizarea"???

important e ca uite, mai sunt doua fete speciale aniversate pe 10 ian, de fapt luna asta mi se pare tare faina in privinta asat, multi oameni dragi mie sunt nascuti in ian., inclusiv parintii mei..

Mergi la inceput

Delia 13, te mai pup o data,(doar ca nu merg emoticoanele), asa, ca ma bucur ca citesc despre voi !!! fain ca ti-ai reluat activitatea, spor la toate, sa mai dai cate u semn
andira, de cand il am pe Ovi, si eu sunt convinsa ca de-as avea 7 i-as iubi pe toti !!! mult, mult !!! sincer pana-l aveam doar pe Alex avem niste dubii :))), hai sa fiu indiscreta un pic..., tu nu ti-ai fi dorit sa ai si un baiat? nu de alta, dar eu ma surprind in anumite momente nostalgica la gandul ca mi-ar fi placut sa am si o fetita...
cine stie...:)))
ate, felicitari iedutului pt tinuta si progrese..sa stii ca si Oviletz e "tatos", cum il vede cum se agita si se cere in brate :))))
sensibila, imi place mult familia voastra cu multe generatii !!! sa va tina DD sanatosi mult timp de caum inaine, sa aiba cine rasfata printesa :)))
vreu sa iau si eu scaunel de baie ca al vostru si vroiam sa te intreb, crezi ca mai incap mult timp in el? vad ca si Gia e rotunjoara, crezi ca va mai incapeain el o vreme?? adica macar vreo 2, 3 luni sa-l folosesc..
kossir, stiu cum e, si eu sunt de cele mai multe ori singura seara cu amndoi, dar am noroc ca Alex sta si singur in camera lui si se uita la desene, pana-l culc pe bebel. dar in ultima vreme ii culc deodata de cele mai multe ori asa ca, sa ma vezi ce combinatii fac,de hranit, inbaiat, imbracat...

trezit bebel...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ioanaa28 – scaunelul scrie ca e bun pt bebelusi intre 7 si 16 luni pana la 13 kg. Are loc destul in el. Defapt Gia nu e deloc plinuta mie mi se pare chiar f ok. Are 9700 g si are 76 cm. Cred ca or sa mai treaca luni bune pan asa faca Gia 13 kg.

Si mie imi place la nebunie ca Gia si-a prins strabunicii si bunicii, mai ales ca strabunicul face anul asta 90 de ani si strabunica 80 de ani. Care bineinteles ca o divinizeaza.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salutare tuturor!
Nafi, si mie imi place cantecul mult, de fapt imi plac "Queen"! Mai imi place si cantecul "Who wants to live forever"! Eu sunt sigura ca vor fi fete care nu vor lasa acest subiect sa "moara" ! Si insanatosire grabnica! Ce comic este sotul asta al tau!
Selina, acomodare rapida lui Stefan la cresa!
Mihaela, ca si tine, si mie mi se par mai usor acum decat inainte sa am grija de Diana.
Vladi, tu esti genul meu cand este vorba de zi de nastere, acasa, sau la plaja cu familia !
Evamika, felicitari Evei pt pupici si progrese ! Eu vorbesc cu Diana in engleza si traduc imediat in romana, iar sotul ii vorbeste in engleza. Ceilalti in araba. Bietul copil ! Ai vazut rezultatul la Diana: o limba care nu exista !
Ioanna, super ca te mai relaxezi, meriti din plin!
Sensibila, este extraordinar ca Gia si-a cunoscut bunicii si strsbunicii!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Multumim pentru urari si spunem si noi un calduros "La multi ani!!!" pentru Vladi si Delia 13.

Mergi la inceput