Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani fericiti si impliniti VLADI si DELIA!! Sa aveti parte de tot ceea ce este frumos si bun!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

ANDIRA - bafta sa faceti vaccinul! Ai avut dreptate, curand intru in sesiune, m-am apucat deja de invatat; sper sa ma tin de treaba si sa reusesc sa invat conform "programarii"
VLADI - Paris zici? Cu riscul de a mai adauga alte nopti/zile de nesomn eu l-as strabate de la un cap la altul ca o nauca. E drept ca eu nu am mai fost acolo vreodata. In Franta am fost doar pe Coasta de Azur. Inseamna ca-n loc sa-ti zic distractie placuta, iti voi spune somn usor.
ANDRA

Mergi la inceput

MIHAELA sper sa-i iasa bine analizele Angelei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani sanatosi dragele mele Delia 13 si Vladi! Va doresc tot binele din lume si sa aveti o viata plina de liniste, bucurii si realizari alaturi de puii vostri si de cei dragi voua!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

am revenit putin cat doarme strumful
Am intrat pe contul comun sa vad pozuci ca n-am mai intrat de ceva vreme. Pacat ca nu mai pot lasa comentarii acolo..nu stiu de ce, dar pot vedea pozele doar in slideshow

am vazut-o pe adelina de stanucel cum papa ea tort. Haioasa foc!!
De sf Stefan i-am cumparat si noi un tort lui theo dar se uita foarte ciudat la el (am sa pun poze)..iar cand s-a vazut murdar de frisca pe manute a inceput sa planga si tinea manutele in sus sa-l sterg

s-a trezit!! revin......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

yaia , la un moment dat aveam 57 de kg si nu.mi doream sa mai scad nimic, mi.era indiferent, dar acum am 58 spre 59 ...si deja mi.e ca iar nu ma mai incape nimic nu de alta

Uau...stai super bine! Tinta mea e undeva intre 59 si 62...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28
... Yaia, ... va pup pe toate si ma bucur sa va citesc !!!!!!!!!

Ioana, trimitem si noi de aici si sa-ti fie anul asta asa cum a inceput! Tare ma bucur ca ai fost asa de rabdatoare cu sotul tau si ai luptat pentru familia ta. Esti un exemplu pentru mine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
andra hai ca ai fost tare, sa te certi cu barbatul :))) pai eu de ce sunt aici?

Pentru salam si carucioare. Stai, mai era ceva....uggs?!????

Mergi la inceput

Selina - astept impresii de la voi. Am inceput si noi azi gradinita, am stat cu ea de la 8 la 9:45 si apoi am lasat-o singura acolo pana la 11. Dormea afara in carut cand m-am dus sa o iau. A plans putin la imbracat, dar asta o face si acasa, asa ca totul normal la noi. Sper ca si la voi merge bine acomodarea la gradinita!

Vladi, eu ma plangeam zilele trecute unor prietene ca Alexia nu e la fel de buna ca Tudor, care doarme noaptea intreaga de cand avea 6 luni. Ea are deja 9 si jumatate si se trezeste de 1-2 ori pe noapte, depinde de noapte. De obicei adoarme repede la loc, mai sunt si nopti cand sta treaza cam 30-60 de minute pana adoarme, foarte rar sta cate 1,5 ore. Si una dintre ele mi-a spus ca e foarte bine si citind aici mi-am dat seama ca si Alexia e foarte cuminte, doar ca m-am invatat eu prost de la Tudor, asa ca nu mai indraznesc sa ma plang nimanui. O tezire pe noapte e nimic!

Mergi la inceput

La multi ani, vladimirescu! Multi si toti fericiti, bine organizati si super curati si ordonati, asa cum iti place tie!

La multi ani, delia13! Sa-ti fie viata ca si cantecul tau favorit!

Mergi la inceput