Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanaa28 spune:
seara buna fete dragi
da, mai, sa stiti ca asa simt si eu ca am un inceput e an tare bun...cea mai importanta e atmosfera din familie, Doamne ajuta sa ne tina Dar, parca vad ca in curand vin iar cu plansete si nervisori pe aici, da' important e sa nu fie chestii grave Adevarul e ca am inceput, mai bine zis reinceput sa comunic bine cu Flaviu si sa fim mai toleranti.Insa scantei vor exista tot timul ca asa ne e firea combinatie de berbec si sagetator, nu ca as pune mare pret eu pe zodii da' cica sunt ambele de foc
Vladi, si eu am zambit la gandul unei nopti dormite, de fapt asa am inceput anul, cu dreptul, am dormit dupa revelion 6 ore neintrerupt
mihaela, eu stiam ca la bebelusi valorile pot fi mai mici de 12, anemie se considera abia sub 8. Ovi a avut pe la 3, 4 luni, 10 iar la 6 11,8...si nu i-am dat nimic in plus.
sa fiti sanatoase !!!
Nafi, tare-mi place firea ta ghidusa sotul tau e un baftos, ca sa nu mai zic de musiu
Aseara au fost la noi niste prieteni cu un baietel mai mare decat Ovi cu trei saptamani, dar mai slabut cu vreo 2 kg...si...ff activ !!! mama-sa era stresata ca e prea slab, da mie mi s-a parut super ok...nu cred zau ca are vreo importanta, mai ales ca au stadii diferite de dezvoltare. Ovi avea azi de 10.5 kg, si 76 cm. In sfarsit a crescut si in lungime, ca mie mi se parea tot scurtut. Alex a fost la fel ca bebel, grasunel, iar acum i se vad coastele, are abia 18 kg, si nici ff inalt nu-i...in schimb e sanatos, si nici macar un virus nbu mi-a adus de cand cu bebel si gradi da vine primavara, mai avem sanse
of, tot glumesc dar sincer stiu cum e mai ales la primul copil sa se imbolnaveasca, da mie mi-a intrat in cap ce zicea vladi important e sa nu fie forme grave.
Andra te-am lasat la urma sa te pot pupa mai bine mi-ai lipsit !!!
mie-mi vine uneori sa fac cate o strigare, da, ma gandesc sa nu fortez nota... da sper sa revad nume dragi pe aici cat de curand....
au mai venit niste prieteni... va pup
Delia13 spune:
AM vizionat o parte din pozicile cu bebei, sunt atat de dragalasi! Am lasat comentarii, nu nominalizez ca la ora asta.... deja mi se inchid ochii. Am pus cateva pozici noi si eu. VA pup, noapte buna!
VLADI! LA MULTI ANI! Iti doresc ca ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi si sa te bucuri de cei 2 flacai ai tai!
carmickey spune:
vladi la multi ani
multa sanatate tie si familiei tale,sa fi fericita,sa te bucuri de comorile tale,si sa ai putere sa treci de toate obstacolele vieti...iti urez un calduros la multi ani
eu voi absenta o perioada.... toate mamicile...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
bluekidoo spune:
Vladi, Delia la multi ani, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
andira spune:
Neatza!
In primul rand, Vladi si Delia - La Multi Ani, sa fiti fericite si sa va bucurati de cei dragi!
In al 2-lea rand, pt ca ramasesem datoare, multumim Irene, Rox, Rebi, ATB pentru comentariile la poze, mi-a crescut inima citindu-le. Ina - multumim si tie!
Babyangel - tie cred ca n-am apucat sa-ti multumesc data trecuta, o fac acum, si poate treci pe aici cu cafeaua . Io nu beau, dar te insotesc cu laptele cu cereale.
Andra - ma bucur ca ai scris, mi-era dor de veselia si buna ta dispozitie, mereu am zis ca esti un izvor de zambete - ca si Roxana, de altfel. Iar imi aduc aminte de faza cu "poti sa-i spui si Scaparici, daca vrei!", iar ma buseste rasul.
Apropo, mi-era cunoscut numele , dar nu stiam de unde sa-l "apuc". M-am uitat ieri cu fetele la Tinkerbell si mi-am adus aminte...
Irene - , da, am avut timp si pentru mine, insa cand mi-au intrat fetele pe usa si a inceput balamucul, cu casa explodata in 10 min de la sosirea lor, mi-am dat seama ce mult mi-au lipsit. Am reintrat in normal, le-am dus la gradinita, si parca nici n-au fost plecate.... sunt sufletul meu, parca nu-mi vine sa cred ca sunt toate 3 ale mele...
Vladi - mama, ce bine te inteleg cu dormitul noaptea... Iris ma trezeste cam de 5-6-7 ori pe noapte sa se mufeze, si am zis de cateva ori ca o tai de la portie. Insa nu ma indur, nici nu stiu unde e singurul biberon din casa, probabil ascuns prin vreun sertar...
Asa ca enjoy dormitul toata noaptea, sa vii sa-mi povestesti cum e, ca nu imi mai aduc aminte...
Nafi - am zambit cand am citit partea cu "ce-a fost mai greu a trecut". Asta a fost cea mai usoara, pe bune. Greul de acum incepe, iar perioada 1-2 ani e criminala .
E perioada in care ei inteleg perfect ce le spui, dar fac numai cum vor ei. Nu mai zic de cocosat si tinut de manute - desi eu abia o astept, ma uit acum la pozele cu Nati cand invata sa mearga si ma topesc toata.
Or sa vrea sa manance singuri, incepe partea cu zburatul linguritelor si mancarii prin bucatarie, trasul de farfurie.... sa-ti mai zic?
Rox - exact la asta ma gandeam si eu, incep fetele azi gradinita, iar imi vin cu virusi si alte alea. Maine ma duc si eu sa-i fac vaccinul de 6 luni lui Iris, e a 3-a oara cand incer, sper de data asta sa ne iasa .
Am sa va pun niste poze mai tarziu cu ce am mai facut eu cat am mai lipsit de aici.
Va las, ma duc sa-i fac mancare piciului, am zis ca nu stau mai mult de 10 min si na ca m-am intins 20.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
ate_09 spune:
buna dimineata!!
haideti la cafeluta fetelor!!
LA MULTI ANI Vladi!!! LA MULTI ANI Delia13!!! Sa fiti sanatoase in noul an si sa va bucurati de copilasii vostri dragi!!!
Dianami ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui vesti despre voi!
Andra_s pupici lui Ianis!! Ce mai face carliontatul?
Sa spun si eu cateva cuvinte despre iedul meu. La 10 luni are aprox. 10 kilograme si 73 cm.
Merge in picioruse pe marginea patutului si topaie tinandu-se cu manutele de gratar . Zice "ma-ma, ta-ta, gaeee, caeee, beaaa" si cateodata mai scapa si cate un "da!" raspicat .
Am incercat sa-l pun la olita dar nu reusesc cand ma apropii de el cu olita o ia de-abusilea si se tot uita in urma sa vada daca vine si olita dupa el. Iar daca incerc sa-l asez se arcuieste si face " aaahhh..ahhh" de parca l-ar frige. Oricum nu ne grabim, incet incet poate vom reusi.
Aaaa..si e innebunit dupa tati . Cand vine seara de la serviciu nu stie cum sa ajunga mai repede la el, daca e in pat o ia de-abusilea si scoate fel de fel de chiote de bucurie sa-l ia mai repede in brate. Il ia de gat, il trage de nas, ii baga degetele in in urechi
Merg sa-i dau sa pape si revin!
sanzi spune:
'Neata!
LA MULTI ANI, VLADI!!!
LA MULTI ANI, DELIA!!!
, SA FITI SANATOASE, IUBITE, IMPLINITE, SA AVETI COPIII SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE FAMILIILE VOASTRE!
child spune:
LA MULTI ANI VLADI!!!
LA MULTI ANI DELIA!!!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
sensibila spune:
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor .
Am fost IERI IN CISMIGIU cu bunicii si a fost tare bine . A fost foarte cald si placut.
Gia spune mai noi mai-mai si incearca sa si faca mai mai dar nu controleaza si iti mai scapa cate una peste fata :))))))))))) pa-pa, da-da, di-di, bate din palme cu zgomot, incepe sa mearga incet incet, e vesela ca intotdeauna si cuminte.
La multi ani vladimirescu ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !
La multi ani delia13 ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !
La multe lunici iepurasilor : Deyan de Anca_iary, Sasha Yan de bebesasha, George Vlad de camilecu, Gia Darria a mea !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
kossir spune:
Buna dimineata,
Uite cu ceva fursecuri.
Vladi LA MULTI ANI!! . Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai mari si mici. Sejur fructuos si placut la Paris.
Delia LA MULTI ANI . Multe bucurii si sanatate sa dea Domnul anul asta. Si cat mai multe cantari si mai reusite .
Noi am avut un weekend linistit, cu facut lectii si plimbarelile de rigoare. Doar ca am ramas de ieri doar cu copiii. Tati a plecat in Franta, Vladi ia vezi nu va vedeti pe acolo? E greu seara, ca ziua nu-i bai, oricum nu era cu noi si e femeia de servici. Dar seara, cu amandoi, in conditiile in care Mihai nu sta deloc singur, e greu. O saptamana nu-i capat de lume. Doar ca va fi in fiecare luna cate o saptamana. Asta e.
Ma bucur ca s-a mai animat putin forumul, revin mai incolo cu raspunsuri pentru fiecare.