Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Dayanara – imi inchipui cat de simpatica e Silvana mergand asa ca cetateanul turmentat! Sper sa reusesti sa-ti revii repede la greutatea dorita.

Ce sa-i faci , asa e de sarbatori! Eu fac un pic exceptie ptr ca de obicei de sarbatori slabesc ( ex. Am venit de la socri, dupa Craciun , cu 1 kg in minus si acum am 500 gr mai putin de cat aveam cand am ramas gravida! Adica sunt cu coastele la vedere!) Asta ptr ca , fiind alergica la porc, nu ma pot infrupta din mancarurile traditzionale . iar cozonacul parca nu ma mai atrage asa mult ca in anii trecuti…
Adevarul e ca am slabit f repede dupa ce am terminat de alaptat. Din noiembrie pana acum am dat jos 5 kg fara nici cel mai mic efort. Doar oboseala cotidiana cu Riccardo care se dovedeste a fi cel mai bun instructor de fitness avut vreodata!

Erina – ma bucur ca ti-ai gasit puiul bine. sa-ti traiasca mama, sa fie sanatoasa muulti ani de acum inainte. Tare mai sunt de ajutor bunicile! Eu abia astept ziua de 8 februarie cand vine mama la noi ptr 3 saptamani!

Child ce simpatic Albert care isi viziteaza prietena mai tanara! Si noi am fost in vizita la amica lui Ricky , acre e cu 2 saptamani mai mare. E o papusa de fetita. De o delicatete si frumusete deosebita! Iar Ricky s-a repezit la ea si i-a dat un pupic balos pe frunte de am murit de ras iar tatal fetitei l-a luat imediat pe sotul meu la o discutie in particular! Deja era preocupat!

E fuuny rau de tot musiu al meu caci a invatat sa ne dea pupici si ieri seara eram intr-un magazin la coada la casa ca sa platesc pijamalutzele noi ale lui Ricky , il tineam in brate , si el a inceput sa ma pupe de mama focului, da’ asa..cu sunet..tzoc tzoc ...de se uita toata lumea la noi si radea!

Mergi la inceput

Bumbitza – pup mami frumusica si pisicuta mergatoare!

Rebiana – sa mai ne zici ca ne place! Bebelusheasca e intr-adevar o limba superba! si eu , nu ma mai satur ascultandu-l pe ricky cum palavrageste el cand are chef…Si lui ii dau sa pape feliutze de mandarina, biscuite, coaja de paine sau o margine de pizza mai crocanta cu putin sos de rosii si mozzarela (ii place f mult) . sa ai o duminica placuta !

Bluekidoo – sper ca ti-ai mai revenit din momentele dificile prin care ai trecut si ma bucur ca ai gasit puterea sa ne vorbesti cu inima deschisa si fara ranchiuna. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de iepurica ta superba!

Eu una am fost suficient de norocosa incat sa nu fiu pusa in fata unei decizii de acest gen. Nu am ramas niciodata gravida inainte de a ramane cu Ricky asa ca am un trecut glorios din acest punct de vedere. Acum abia astept sa revin la pastile caci ni s-a acrit de caucioace! pe 28 am programare la ginecolog si abia astept sa vad ce-mi spune despre problema mea, care deja nu ma mai deranjeaza , cred ca a fost ceva minor care s-a ameliorat cat de cat cu exercitiile kegel .

Mihaelagrosan – multi pupici fotomodelei tale active! Lasa ca nimeni nu-i perfect, fiecare bebe are preferinte si face nazuri. Bine ca papa bine legume, fructe…

Stefimic – ma bucur ca Ioana a avut asa o petrecere reusita! E o bucurie enorma cand iti vezi puiul vesel!

Vladi – sanatate multa lui Floricica! Sa ai nopti de vis la Paris! Suna haios sa mergi la Paris si sa te gandesti doar ca in sfarsit poti dormi in pace! Dar asa e …cand nu esti odihnit…nici nu mai conteaza unde esti! Dupa vreo 3 nopti nedormite din cauza racelii lui musiu…cand ne-am dus la magazin sa comandam patul , imi venea sa ma culc acolo pe un pat dintre cele expuse! Oricum ar fi fost o reclama buna ptr magazin! Sa te intorci sanatoasa si odihnita!

Mergi la inceput

Hai ca am batut recordul la scris dar era cazul caci in ultima vreme am cam tras chiulul.

Castelana - parca citisem ceva vesti de la tine in urma cu cateva pagini. sper sa reusesti mai des sa ne mai dai cate un semn si sa vii mereu cu vesti bune despre iepuricul tau dulce si despre tine.

Ellanik - imi e dor sa-ti citesc mesajele pline de voie buna, umor si despre simpaticul Geo . sper ca sunteti bine! sa aveti un an plin de bucurii!

Mai voiam sa scriu cate ceva dar s-a trezit Riccardo si ma striga pe un ton asa de tragic...Cred ca e bun de actor musiu al meu!

Va doresc tuturor o duminica tihnita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salutare!

Fetelor noi aseara am fost in vizita la niste prieteni care au si ei 2 copii, un baietel de 3 ani jumate si o fetita de 4 luni. Fetita e o lungana si grasunica, are 7700 g cat Angela mea, hranita doar cu san. A fost frumos si relaxant, ma bucur ca am iesit, ne-am mai deconectat, tare rar iesim in ultima vreme. Nici nu prea avem prieteni aici. Noi suntem din Baia Mare si acolo ne sunt majoritatea cunostintelor.

Andira inghetata? Iar mi-ai facut pofta si eu nu prea am chef de gatit. Acum trebuie sa merg sa prepar ceva si mi-e lene.

Diana mie tare mi-ar placea sa citesc povestea nasterii lui Alex chiar daca stiu ca nu a fost una usoara.

ATB ce-ti mai fac flacaii? Le-a trecut raceala?

Oana ce face Ericutu? Cum va merge cu homeopatele?

Irene eu nu-mi doresc copil gras, doar unul sanatos. Miercuri mergem sa refacem analizele, iar daca e ok cu anemia, adica daca s-a corectat si toate celelalte sunt ok atunci eu nu ma stresez deloc ca e slabuta. Mie nici nu mi se pare slaba.

Va las ca trebuie sa ma apuc de gatit. Duminica frumoasa!

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

nafi felicitari pt coastele la vedere ! :)) Eu nu mi-am mai vazut coastele de vreo 10 ani :))
Da, si eu m-am gindit ca e funny ca am ajuns sa consider ca cea mai mare bucurie ca plec la Paris consta in niste nopti de somn neintrerupt! :)))

dianami ma bucur foarte tare sa te citesc din nou! Mi-am imaginat ca nu mai ai timp nici sa respiri, ca prea mult ai tacut aici pe forum, de aia nu te-am mai batut la cap nici eu cu crosetatul, mai ales ca nu aveam nici o urgenta. Dar daca zici ca esti mai ok cu timpul acum, te atac din nou :))
Felicitari pt doctorat! Si ma bucur mult sa aud ca ai lasat iste rele in urma deja!

ioana28 n-ai idee ce bucurie imi faci cind citesc printre rindurile tale ca e liniste in familia ta si sotul tau a pus capat definitiv crizei prin care ati trecut la un moment dat! Bravo voua!

castelana te rog fii buna si mai scrie uneori pe aici asa cum scriai pe vremuri, mai pe larg, cum e locul unde sinteti acum, cum sint zilele tale si ce ispravi mai face micul imparat! Scrierile tale cred ca faceau mult bine pe aici :)

ellanik tare mult as vrea sa mai scrii! din punctul meu de vedere, forumul fara tine e ca un scaun cu 3 picioare, asa ca te rog sa mai intri, chiar daca nu mai ai timp si o sa fie mult mai rar!

dayanara ca tu esti stilpul central de sustinere a subiectului nostru, nici macar nu te plingi ca mine ca nu ai timp desi ai grija de 2 copii si toata casa, fara nici un ajutor!
Cit despre bronsiolite: 2 a facut Floricica pina acum, sper ca nu o sa faca mereu... Dar asa e cu Vladimir care vine de la gradi cu virusi si sufla fix in nasul lui frate-su... Ma gindesc ca macar Floricica, cind o ajunge la gradi, o sa fie gata imunizat :))

freedelia esti foarte tare!! Bravo!

andra hai nu mai fi asa pesimista, ca nu se asorteaza cu firea ta faina si tonica! Eu zic sa privesti partea plina a paharului, ca mereu exista si o astfel de parte :)

Altfel, despre subiectul "se duce de ripa odiseea noastra":
m-am gindit la asta si am ajuns la concluzia ca sta in puterea fiecareia dintre noi sa nu se intimple asa ceva. Nu e chiar asa greu, pitem urma exemplul unor fete inimoase de aici care au scris posturi calde si insufletite. Daca scriem si noi asa, se schimba imediat atmosfera, am mai facut asta doar si am trecut cu bine!
Cum zicea bine odata ERINA: sintem deja o familie, si asa e in familie, ne mai paruim, dupa aia ne pupam! Bine, Erina a formulat mult mai elegant asta, ca ea e mereu o doamna dar eu asta am inregistrat :)

Va pup si o sa mai intru cred la noapte, ca sint nenumarate fete carora am vrut sa le scriu si nu am apucat aici

Mergi la inceput

Vladimirescu tu ziceai ca-i dai lui Floricica oua de prepelita. De unde le iei? Din supermarket? Sau ai o sursa mai naturala? Ma gandeam sa-i dau si eu Angelei, dar nu stiu daca alea din magazine is ok.

Am uitat sa o pup si pe ioana28. Ma bucur ca va merge bineee! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele!
Vladi, ma bucur sa te revad printre noi ! Ma bucur ca ai avut inspiratia de a petrece mai mult timp alaturi de ingerasii tai! Odihna placuta la Paris! Si multa sanatate tuturor!
Ioanna, vad ca ai intrat in 2011 cu dreptul, bravo, tine-o tot asa!
Andra, m-ai facut sa zambesc citind epitetele haioase care-l descriu pe Ianis !
Nafi, zau ca este deprimant sa vezi atata ploaie, mai trimite si aici! Aici cand ploua, toata lumea iese afara in ploaie, fiindca este un eveniment foarte important ! Daca Ricky stie sa va pupe asa de bine, inseamna ca va fi un mare pupacios! Diana inca nu stie si ce mi-as dori!
Delia 13, in sfarsit, ne mai dai stiri despre voi! Vad ca lui David ii place ciorba, a mea o uraste, nu conteaza ce fel de ciorba ii dai, pur si simplu nu-i place!
Erina, asteptam detalii despre actiunea "Bucuresti"!
Mihaela, tin pumnii sa va iasa analizele bine! Nici mie nu mi se pare slaba Angela, am vazut-o in video, arata numai bine! Pe mine ma ingrijoreaza mai mult a mea, ca-i cam grasa, dar sa speram ca va stagna cresterea in greutate, mai ales ca se misca si foarte mult acum.
Va urez o duminica linistita!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragi mamici ma bucur sa va citesc pe toate, intr-adevar nu se mai prea scrie si mi-ar parea tare rau sa se destrame odiseea noastra sau sa se scrie cateva pagini pe luna... si nici sa scriem numai politeturi ca sa nu suparam pe cineva, asta e daca venim cu un subiect ce poate isca polemici stim dinainte ca nu toata lumea are aceeasi opinie.

noi suntem binisor, Robin are o perioada tare agitata, se trezeste noaptea tipand de f multe ori, ziua e mârait, e cam greu pt moment. la cresa e mai bine, nu mai e asa plangacios de cand merge in patru labe are o anumita independenta care ii place. avem 2 incisivi de jos.

La multi ani cu intarziere celor ce si-au serbat vineri onomastica si La Multe Lunite sarbatoritilor din weekendul asta!
va pup pe toate si o seara cat mai buna!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela bafta cu analizele fetei, sa iasa bine!

vladi da , maine si ivan incepe gradinita, iar aduce cate ceva virusi:) asta e ce sa facem, macar tu pleci la paris , eu nu:))
calatorie placuta !

eu stiu copil gras, umflat cu pompa chiar, exagerat, cum vreti voi sa spuneti si anemic...

Mergi la inceput

Irene, Dayanara mersi. Sper si eu sa iasa bine. Ultima data avea ceva anemie, nu foarte rau, sper sa fie mai bine.
Dayanara si eu stiu copii grasi si anemici. In general medicii prefera copiii mai slabuti, cei mai grasuti se imbolnavesc mai usor si au tendinta de a face forme mai grave. Nu-i o regula, dar s-a observat asta.

Ina bine ca s-a adaptat Robin la cresa. Doamnele de acolo ce mai zic?

Mergi la inceput