Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

LA MULTI ANI tuturor iepurasilor si mamicilor! Sa avem cu toate un nou an minunat, sa fim bucurosi in fiecare zi de viata noastra, sa fim sanatos si cele rele care trebuie sa vina (caci numai bune nu se poate, asta-i mersul lucrurilor :)) sa treaca repede si fara urmari!!

Cred sincer ca vom avea un an bun, cu conditia sa fim sanatosi. Ce e greu a trecut, iepurasii au crescut, sint mai puternici, merg, vorbesc si clantane din dintisori, rid si ne arata ce mult ne iubesc. Am scapat cam toate de nopti nedormite (eu nu inca dar anul asta scap sigur!:)), de alaptat in crucea noptii, de colici, de spaima ca ia cu 200 g mai putin decit trebuie intr-o luna, de depresii postnatale si de tot ce a fost mai greu.
Felicitari tuturor ca ne-am adus iepurasii la liman, declar ca sintem toate niste eroine - iar faptul ca toate femeile trec prin clipe grele in primele luni dupa nastere nu face deloc ca realizarile noastre sa fie mai putin eroice!!! Bravo noua, tuturor de aici!!

Dragele mele, eu sa stiti ca nu am stat in umbra sau altceva, pur si simplu mi-am facut o disciplina in legatura cu laptop-ul, il las deseori la birou ca sa nu fiu tentata sa intru pe internet caci asta consuma multe ore din viata noastra, dupa cum stiti. De data aceasta am lasat laptopul in birou inainte de Sarbatori si l-am luat acasa abia ieri. Si ce bine a fost asa! Am avut mai mult timp sa ma joc cu iepurasii mei, sa fac lucruri cu miinile mele, e scurt, sa traiesc in viata reala, nu in virtual ! Eu nu stiu cum va descurcati voi, dar banuiesc ca sinteti mai rapide ca mine pe computer, cititi mai repede sau stiti mai bine sa selectati rapid ce e important si ce nu. Eu una, cind intru pe forum sau pe un site, citesc totul pe indelete si cu atentie, asa cum citeam cartile pe vremuri :)) De exemplu, ca sa citesc ultimele 2 capitole, am stat azi-noapte pina la 4,30 dimineata, caci odata ce intru, mi-e greu sa nu duc la buns firsit ce am inceput sa fac, sint maniaca, jur ! :))

Dar sa stiti ca m-am gindit deseori la voi iar de Craciun si Anul nou v-am facut urari in gind :)

FLORICICA a avut 4 saptamini bronsiolita, am facut o lunga perioada aerosoli si alte tratamente din alea enervante, toata ziua ii faceam ceva bietului copil. Partea buna e ca nu a fost o formga grava, am tinut-o sub control de la bun inceput, inafara ca a durat f mult nu a fost cine stie ce.
La aproape 10 luni are 9 kg fix si 71 cm. Merge repede prin casa, dar tinut de ambele minute, ca e fricos ca si frate'su :)) Echilibrul e f bun, de fapt ar putea merge singur fara probleme, dar asta e.
Saptamina asta ne-a iesit primul dintisor, sus! Inca 3 stau sa sparga, iar noptile mele nu mai exista, nici nu ma mai culc pina la 3-4 dimineata, ca nu se poate dormi cu el, miriie tot timpul si mereu trebuie ori sa-l legeni, ori sa-i dai ceai, suzeta etc, caci altfel se pune pe un plins nervos cu sughituri de nu mai termina o ora... Asa macar il adorm in 2 minute inapoi, si in 15 -30 minute iar miriie, iar il alin cu ceva... Asta e, atita vreme cit dorm dimineata de la 6,30 la 12-13 e ok totusi, intr-o buna zi s-or sfirsi si noptile astea aiurite ale mele...
Pe 14 plec la Paris, citeva zile cu treaba si citeva in plus de plimbare, singura de data asta. O sa dorm noaptea!!! Dupa 11 luni in care nu am dormit nici o noapte intreaga, credeti-ma ca asta e cea mai mare bucurie pentru mine!

Va imbratisez cu drag si o sa mai intru zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare dragelor
Multumesc din suflet pt urarile de ieri...chiar daca le-am citit doar azi, m-au bucurat mult !!
Am fost tare ocupata, dar in gand v-am urat d multe ori tot binele, in special iepurasilor ce si-au aniversat prima onomastica!!!
Ieri a fost mare sarbatoare la noi,fiind trei sfinti, plus un bebel ce aniversa 10 luni !!! au venit bineinteles prietenii, mai putini ca de obicei, dar tot am fost vreo 20, si cativa copilasi care s-au distrat pe cinste. Din fericire a venit mama la noi, asa ca, avand doua bunici, m-am putut relaxa si eu, cat de cat.... Adica na,gazda fiind a trebuit sa ma ocup si de masa, si am pregatit o gramada de bunatati, pe bune, multe salate si nimic prajit...ca se cerea putina dieta

astfel s-au incheiat sarbatorile de iarna , si sincer va spun ca au fost ff obositoare, cu multa trebaluiala si musafiri, DAR, au fost CELE MAI FRUMOASE SARBATORI din viata mea !!!! imi doresc ca toate de acum inainte sa fie macar la fel !!! Si bineinteles, farmecul aparte l-au dat scumpiceii mei de copilasi, si mai ales bebelul dragalas fara de care nu-mi pot inchipui cum ar fi fost viata noastra !!! da' si istetu' si dragastosu' de frate-su !!
Ei, daca tot sunt la capitolul asta , trebuie sa subliniez si faptul ca am avut un tata si sotior de toata lauda !!! ce mai, sper sa avem un an bun, asa cum a inceput , si cum vi-l doresc din suflet si voua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

multumesc pt raspunsurile legate de scaunul de baie. sapt viitoare sigur ii voi comanda si eu unul..
Oana ce frumoase sarbatori ati avut, pozele sunt superbe !!! la fel protagonistii
nemary, Flaviu ma ajuta mai mult cu Alex, dar mi-e suficient si atat...dar sta si cu bebel daca e nevoie, dar avand-o pe soacra mea aici, de obicei el scapa Si, recunosc,pe bebei il las doar cand e ff neesar cu ei, la fel am facut cu Alex, vad ca nu m-am schimbat. Sunt dependenta de ei, dar in special de bebi, stiu ca bunicile il ingrijesc ff bine, dar degeaba, nu ma simt bine daca nu sunt eu cu el/ei..
sunt niste papusele fetele tale, cea mica e buna de papat, si ce par are !!!

mihaela bine ati revenit !!!
Ina, sincer nu stiu exact cat are Ovi, sapt asat o sa-l cantaresc, dar e ca un pietroi!!! Deci Robin se mentine, pai cum altfel, daca face miscare?? Ovi inca nici in patru labe nu merge...are un stil ciudat deocamdata, cu un picior sub el si unul pe post de vasla, dar pe parchet inainteaza Dar mai stii cand era cat pe cel sa-l pui la dieta , ca cica era prea grasut?? bietul bebel, bine c-a scapat..
Denisa, Maya e tot o strengarita dulce dar tare m-as bucura daca ar lasa-o pe mai ei sa scrie mai des pe aici, ca mie una imi lipseste..

no...imediat avem iar musafiri...si-s asa de obo...asta e...

sensibila, bumbita, vladi, eva mika, andira, stanucel, wapi, Yaia, sanzi, bluekidoo, child, kossir, Dianami, stefimic, ate, leea, freedelia, Roxi,irene, rebiana, Adriana, Erina va pup pe toate si ma bucur sa va citesc !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara fetele,
bine ai revenit vladi,multumim de urari
dinami ma bucur sa te recitesc pe forum si sa ne spui cum evolueaza iepurasii tai,felicitari sotului pentru doctorat,si bine ca au trecut greutatile si ai putut sa revii pe la noi...

adelina doarme acum,dar de doua serii avem si noi nopti sexi,vrea doar sa stau langa patutul ei,adoame si cand se trezeste si vede ca nu sunt tipa... bine zice vladi,mai bine nu mai dorm deloc decat asa,dar eu dimineata trebuie sa fiu fres...nu am cu cine o lasa sa bag o tura de somn,asa ca ma culc pe bucati,trecem si noi si de asta....

va urez o noapte buna si linistita... pe toate fetele

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Cata, Andira mai rasfoiesc pe diagonala ce se scrie si pt ca ati intrebat de noi, nu era frumu din partea mea sa raman indiferenta, cu toate ca sunt sigura ca forumul asta n-o sa ma mai scoale dimineata din pat ca sa citesc ce s-a mai scris si sa beau cafeaua cu voi, dragoste cu sila nu se poate, demult nu mai gasesc aici armonia de alta data si asta ma face sa caut starea de bine in alta parte, ca mai aveam putin si ajungeam sa ma cert cu barbatul din cauza ca imi faceam nervi pe forum

Un scurt raport, noi suntem bine, sanatosi, am fost si muciosi, dar ne-am revenit Ne apropiem cu pasi repezi de primul anisor, sunt fleasca de emotii si nu pot realiza cand s-a dus anul asta?
Deja nu mai pot descrie evolutia lui Pishti pt ca zilnic ma surpinde cu cate ceva nou, este un ghidush, un nazdravan, un poznash, un botzogash, o sfarleaza ... stiti voi

Si pt ca nu am facut-o pana acum, urez si eu acum tuturor un 2011 plin de impliniri si realizari, cu iepurasi sanatosi si voiosi!!!

Va pup pe toate si ne "auzim" pe 16 ianuarie cand ne vom sarbatori primul iepuras, sper sa nu ratez nicio aniversare, asa cum anul trecut am urat fiecarei mamici in parte "REFACERE RAPIDA!" si fiecarui bebelus "BUN VENIT PE LUME!"

Sa auzim de bine!

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi nasol cu atatea bronsiolite pt copil, si eu stiu cei are au facut de mici, au facut in mod repetat majoritatea pana pe la 12-18 luni, dar fara urmari, chiar si astmul infantil facut din asemenea motive dispare la 3 ani fara tratament special

andra hai ca ai fost tare, sa te certi cu barbatul :))) pai eu de ce sunt aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata fete dragi!

In sfarsit am un moment de respiro ca sa va scriu si eu.

Cu scuzele de rigoare, Ioanaa28 si toate celelalte mamici sau iepurici ce au serbat onomastica de Sf. Ion, va urez din suflet LA MULTI ANI , multa sanatate si bucurii cu carul!

Noi ne-am batut cu mucisorii zilele astea, inca ii mai avem dar macar ne lasa sa dormim chiar daca mai sfornaitzi asa...De aspirator s-a saturat bietul pui asa ca nu l-am mai stresat, i-am dat pe piept cu crema din aceea pe baza de plante si l-a ajutat destul de mult.

Pe urma, am reusit in sfarsit sa comandam patul, de fapt la comanda dura cam 2 luni minim sa-l avem asa ca am gasit pe plac unul chiar in magazin si il luam pe acela . a.i. in 10 zile il avem acasa. am comandat si o saltea care ar trebui sa ne indrepte cocoasa si sa ne faca somnul lin si asa am mai scapat de o grija!

Vremea e de porc vorba aia...ploua de zici ca locuiesc la Londra M-am saturat de iarna asa pishacioasa, macar vara sper ca va fi normala!

Va las si fug sa-l schimb pe musiu! revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

NEATA SI LA MULTI ANI! Desi e cam tarziu, va urez si eu un An Nou plin cu bucurii alaturi de cei dragi.

Eu de net nu prea mai am timp, imi este din ce in ce mai greu, am reinceput studiul, recitalurile, acasa fac singurica treaba, mancare, iar David este mereu plin de energie, iar noaptea la 2 ore se trezeste pt tazica si ma termina de oboseala.

Vroiam sa va zic ca mi-am pus sterilet ca sa fim mai siguri ca nu raman insarcinata in urmatorii ani, mai tarziu vom vedea. Dk si-a mai pus cineva sterilet sa-mi dea un Pm pt niste intrebari ,pls.

REALIZARILE LUI DAVID: din Ajunul Craciunului de cand s-a ridicat prima data in picioruse, face mari progrese.Acum se ridica f rpd si se sprijina de canapea si face cativa pasi, se urca singur in patul nostru, patul e destul de jos. Are 4 dinti si asteptam sa-i mai sparga inca 2 sus zilele astea si dr a zis ca ii dau si jos inca 2.
Zice MAMA f clar si ma striga cand plec, ta-su e botos ca nu zice si TATA.
LA 10 luni are 9200g si 73cm.
SENSIBILA- multumim pt urari.

Si acum sa va zic meniul preferat: ciorba, nu conteaza de care, bors sa fie, dovlecel umplut si paste cu sos de rosii si curcan. Pe astea le linge , ii mai place spanacul cu sos de rosii,supa de galuste si iaurtel cu paine integrala.

Intreba cineva de scaun de baie: noi avem din Careefour la 135 lei si suntem super multumiti de el.

Doresc si eu un PM cu parola pt pozici ca am uitat-o.

Acum dorm toti in casa si am zis sa intru si eu scurt ca imi era tare dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Gata..ne-am intors cu pampersul curat!

M-am bucurat tare mult sa citesc noutati de la mamici care nu ne-au mai dat semne de mult timp

Dianami - felicitari ptr depasirea problemelor si ptr doctoratul sotului. e o mare realizare. bravo lui! sper ca vei reusi sa ne fii alaturi mai des , chiar daca avem perioadele noastre in care devenim nesuferite si ne luam la hartza! asta e...de cand CM-ul a revenit avem fiecare zilele noastre de ciufutzenie

Andra_s - ma bucur ca sunteti bine acum , activi si ghidusi! auzi la tine, mai mai sa te certi cu sotul ptr ca te enervai pe forum! eu era sa ma cert cu el din cauza ca-mi placea prea mult aici si nu-i mai dadeam lui atentie! Avea un pic dreptate bietul de el..asa ca am gasit o cale de mijloc si intru mai des cand nu este el acasa.

Nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si iata ca f curand primii iepurasi vor implini un anisor! cand ma gandesc la asta , simt un val de emotie care-mi inunda sufletul si lacrimi de fericire in ochi! iata ca ne-am vazut ajunse cu bine la momentul acesta! (ma rog..noi mai avem 3 luni pana la 1 anishor dar ce era mai greu a trecut!)

Stanucel - imi pare rau ca ai batai de cap cu micile capricii ale printesei tale. sper sa treaca si faza asta care cred ca e normala , doar ca intensitatea sa zicem ..variaza de la copil la copil.

Si Ricky are tendinta sa transforme in tragedie momentul in care ii iau din mana cate un obiect care cu siguranta nu e de joaca ptr el dar reusesc sa-i distrag atentia rapid, dandu-i altceva care stiu ca-i place si e ok ptr el...sau il iau in brate si ne uitam pe fereastra (ca-i place tare mult) si asa uita repede. deja stie cand nu trebuie sa faca ceva ptr ca am observat ca atunci cand trage de oglinda...sau de firele de prin casa si eu ii zic Riccardo NU ...se opreste imediat! apoi ori incepe sa faca altceva, ori reincepe sa faca ceea ce i-am zis ca NU e voie, dar se uita la mine ca sa vada daca eu vad ca el nu ma asculta si vrea sa vada ce fac! asa ca , imi mentin calmul si ii repet ca NU e voie si il iau de acolo dandu-i o alta ocupatie. de obicei nu plange si nu face figuri. asa ca ma declar multumita de reactia lui

Trimit si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata,
haideti fetelor va invit la o calda

la multe lunite David de Erina

sper sa mai reinvie atmosfera aici pe forum pentru iepurasii nostri... pentru toate mamicile...

nafi exact asa face si adelina,cand vrea la un obiect la care nu are voie banuiesc ca stie pentru ca se duce spre obiect intinde manuta la el, si se uita la mine sa vada zic ceva sau nu,atunci sincer o las ca imi este draga rau,stiu ca gresesc si uite asa saracul copil nu stie ce sa mai creada,dar sunt momente cand imi este atat de draga si atunci o mai las...sa nu credeti ca o las sa isi puna viata in pericol,prize,etc doamne fereste...

azi-noapte am pacalit-o ca stau langa ea,am pus halatul meu de baie in patutul ei si un ursulet mai mare langa patut,a fost supeeer ideea,a dormit fetita mea toata noaptea crezand ca mami este acolo...

azi suntem invitati la mamaie,care isi serbeaza ziua de nastere...plec sa pregatesc bagajul adelinei...

va urez o duminica placuta...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput