Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
kossir spune:
Dianami bine ai revenit si La multi ani!
Orice probleme ai avut, bine ca au trecut cu bine si felicitari sotului pentru doctorat. Alexandru e baiet mare acum, el va deschide seria aniversarilor la noi, nu? Sper sa ramai mereu printre noi, cu posturile tale calme, calde si foooarte instructive.
Pup copiii si sanatate multa.
Rebiana
Bluekido
Noapte buna.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
'Neata gasca!
Haideti la o cafeluta calda (Diana - mi-a ramas la suflet numele acesta - special am "pregatit-o" pentru tine ; bun revenit!)
Week-end de basm, fetelor!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Diana ma bucur sa te revad. Bine ca ati depasit problemele. Sa dea Domnul sa nu mai aveti parte de altele. Sanatate puilor. Sa stii ca am emotii cand ma gandesc ca imediat e ziua lui Alexandru. Imi amintesc cat de tare m-am emotionat si cand s-a nascut. Sa ne pui ceva poze.
Freedelia te admir pt ca esti o mama super (nu ca eu nu as fii
)
Sanzi, Rebiana a mea mananca foarte bine mancarea de fructe, legume si carnita, dar papa putin lapte, iaurtul nu-i place si e o slabanoaga. Nu prea pare ca nu e nici inalta. Are cam 70 cm si 7700g la 9 luni. Dar nu are stare, toata ziua se catara undeva.
Weekend frumos!
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
andira spune:
Neatza si de la mine!
Irene, Mihaela, Delia -
Rebi - ce ma bucur ca te vad, ma gandeam la tine si ieri si alaltaieri. Mai e putin si intri in sesiune?
Diana - bine ai revenit!
Eu o sa fiu scurta pentru ca tr sa ies sa ma duc sa fac niste cumparaturi. Azi imi vin picii mari acasa, s-a terminat vacanta mea de 2 saptamani. Nati imi spunea la telefon ca abia asteapta sa vina, iar Irina n-a uitat sa-mi spuna cat de mult o iubeste pe Iris.
Din pacate vremea asta nesuferita a stat in calea fericirii mele , n-am mai putut ajunge la Carrefour sa-mi iau Haagen Dasz, ce m-am ofticat. Ca atare o sa fac eu inghetata cu Nutella, am gasit reteta pe blogul Laurei A, sunt curioasa cum e.
Miria - 'ai ma, da si tu un semn de viata, plssssssss...
Babyangel, Andra....
Va las, imi fac lista de cumparaturi si o tai, incerc sa intru mai incolo.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
buna dimineata si de la noi o
la multe lunite Irina de ami_84, Eliza Valentina de CoriMami, Asteropi Ioanna, Felix Manuel,Cristian Patrick multa sanatate si veselie...
noi am sarbatorit pe adelina,a fost frumos am lasat-o sa guste din tort,fetita mea a fost foarte fericita...am pus cateva poze la semnatura...
fetelor fetita mea daca nu ii dai un obiect tipa,urla,cred ca sunt crize de nervi,eu sunt de parere ca aceste crize sunt prea devreme...ma asteptam la asemenea crize la varsta de unu-doi anisori,dar asa devreme?...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010
si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
stefimic spune:
salutare si de la noi, multumim frumos pt urari, am sa pun si pozici, am petrecut frumos aseara cu invitatii IOANEI, ea a fost tare draguta, a dansat si a batut din palme, parca stia ca e ziua ei, si cel mai dragut a fost ca, in sfarsit, a devenit sociabila si sta si rade la toata lumea.
DIANAMI ma bucur enorm ca ai revenit, mi-ai lipsit mult si nu stiam de ce nu scrii, dar de acum incolo sper sa nu mai aveti parte de probleme.
LA MULTE LUNITE IEPURASILOR: IRINA, ELIZA, ASTEROPI,FELIX si CRISTHIAN.
LA MULTI ANI FERICITI! IOANA si IRINA.
STANUCEL referitor la "crize" si noi facem asa, dar eu cred ca este ceva trecator si atunci cand va fi suficient de mare sa pot vorbi cu ea ii voi explica si sper sa ne intelegem.
ROXI.
i-mi place de ea in fustita si sunt convinsa ca atunci cand va mai creste o vei imbraca in fustite mai des.
mie mi se pareo iubita mica si blanda, iubitoare si foarte lipicioasa, cum este?
ANDRA, GABY, RAMY, SILVIA, OANKA, JENI, ELA, ALINA, VLADI, ERINA, NIBI_NIKI, MIRIA, CASTELANA haideti mai fetelor sa stim si noi macar ca sunteti bine, mie personal mi-e dor de voi, si acum cand am inceput sa am si eu putin timp sa vorbesc cu voi, voi nu mai sunteti, haideti la un mic raport, se poate?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
Rebiana, abia acum vin la cafeluta calda, am avut treburi prin casa si, daca tot dorm piticii...iata-ma.
Kossir, Mihaela, Andira, Stefi, va multumesc. O sa fiu mai activa de acum inainte, in masura in care am ceva timp liber. Dar 5-10 min tot le gasesc daca vreau, asa-i?
Daca ati sti ce emotii am cand vad ca puiul meu va implini un anisor. Psihic mi-a fost tare greu, am reusit sa depasesc putin starea asta scriind povestea nasterii. Mie mi-a facut bine sa rememorez ce s-a intamplat atunci, insa nu cred ca o voi pune pe forum.
Cand ma uit la Alex si vad cum ne-a schimbat vietile, imi dau lacrimile si ii multumesc lui Dumnezeu ca ni l-a dat si s-a nascut cu bine.
Eu am citit din urma la gramada si nu am realizat ca ritmul postarilor e asa incet. M-am uitat la Pufuleti si vad ca ei au deja 196 de capitole, cu 100 mai mult decat noi. Si au doar 2 luni inainte. Sper ca odiseea noastra sa nu se dizolve ca multe altele. Asta e doar inceputul.
Haideti sa mai dati vesti despre iepurasi, eu as vrea sa-l aniversez pe Alex in cap. 100 .
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/atb/atb.jpg)
atb spune:
Dianami, bine ai revenit!!! E o asa mare placere sa te recitesc! Intotdeauna mesajele tale au fost calde, pline de bunatate si intelepciune! Ma bucur ca ati trecut cu bine peste toate greutatile, sa dea Domnul ca noul an sa fie unul lipsit de probleme, puiutii scumpi sa fie sanatosi si voi la fel pe langa ei, iar tu sa fi mereu prezenta aici printre noi.
Intr-adevar clubul nostru pare sa se destrame, dar cu niste resuscitari din partea ta si a Rebianei sunt sigura ca-si va reveni, si fetele care stau in umbra vor scrie din nou de dragul vostru. Asa ca ma bazez pe voi sa strigati catalogul cat mai tare si raspicat!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
Salut fetele frumoase!
Urez si eu La Multe Lunite frumoase sarbatoritilor de azi: Eliza, Irina, Asteropi, Felix si Christian!
Diana (child), imi si imaginez pe Albert cum a plans el de prietena ta ! Aah, si Dianei mele ii plac mingile de orice fel, tocmai ce i-am cumparat una recent care isi schimba culorile atunci cand o arunci sus.
Dianami, ma bucur sa te citesc din nou, sper ca aparitia ta aici sa reinvie subiectul nostru!
Felicitarile mele sotului pt doctorat!
Rebi, felicitari pt limabajul "bebeluseasca" Marei! Asa este si Diana, vorbeste toata ziua si sa stii ca produce niste sunete care sunt foarte greu de reprodus chiar si de mine! Eu zic ca amandoua vor deveni trainer de mare succes!
Kossir, am uitat sa te intreb, cum a fost le dentist?
Mihaela, eu zic ca fetita ta se dezvolta in ritmul ei! Mereu o am in minte cum danseaza ea!
Andira, ma bucur ca ai mai avut un moment de respiro, macar ai mai avut timp si pt sufletelul tau!
Stanucel, m-a bufnit rasul cand am vazut-o pe Adelina mozolita toata de tort!
Stefimic, ma bucur ca Ioana s-a distrat aseara la party! Ce mi-as dori sa ne intalnim in vara asta cand vin acasa! Si sa-ti vad puii frumosi si gingasi!
Atb, ce mai faceti?
Eu refuz s-o mai cantaresc pe Diana, nu cred ca are vreo relevanta, atata timp cat ea este sanatoase, vioaie si mananca bine!
Am uitat sa va spun ca am pus pozici noi pe picasa.
Revin mai tarziu si eu! O zi superba!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
Buna mamici, salutam si noi.
Am revenit din B. L-am gasit pe David foarte bine, mai vorbaret si cu al doile incisiv central sus iesit. Am mare noroc de mama mea care m-a ajutat si a avut grija de eie cit am fost noi plecati sa amenajam. Dumnezeu sa ii dea multa sanatate, e o bunica minunata!
Dupa ce ne instalam toti 4 revin cu mai multe.
Sa imi stati sanatoase si fericite voi si puiutii vostri.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.