Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)
Raspunsuri - Pagina 20
anaemi spune:
mamutz, multumesc si tie pt raspuns
Cristy si eu am asa secretii mai galbene; cantitatea lor creste destul de mult cand fac efort putin mai mare....cand ma obosesc mai mult (stat mult in picioare,...) sau cand sunt stresata .Daca stau linistita nu am nicio problema.
acum...vezi si tu cum mai este si intrebi si medicul.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
sdcristian spune:
crisspy bine ca ai venit am un dvd descarcat cu pilates de gravide, mori cand o vezi pe aia in 36 de saptamani cum se misca... sunt 5 programe de 10 minute. daca vrei ti le dau prin mess, nu stiu altfel cum, doar ca probabil dureazaceva
la carol la 17 saptamani aveam ceva burtica, asa ca de balonare. auma am mai mare caatunci, desi e balonare clar, jos unde e bebe e putin umflat (na, am uter foarte retrovers si nu ar trebui sa se vada tare) dar in jurul taliei sunt ca la 6 luni.
io nu am curaj sa mananc branza de la tarani, oricat de pofta mi-ar fi, si cand ma gandesc ca urmeaza casul de oaie... dar nu sunt pasteurizate asa ca pas.
fecian poti lua no spa.
tusea mea- am fost la pneumolog, am luat 5 zile amoxaciclina, bioparox, vit c. dar cum la lucru e mai frig s-a inrautatit, maine imi face test pt secretia asta din gat. acuma sunt in medical acasa, imi fac umiditate cum pot, ca mi s-a stricat umidificatorul, si beau ceaiuri peste ceaiuri, ca cica ajuta sa se fluidizeze. doar ca astazi cand am vazut sange (bine, doar 4 picaturi mici in secretia aia de la tuse) m-am cam speriat. si pneumologul e in concediu, radiografie nu pot face... merg diseara la gine, sper sa nu ma si interneze
mama de Carol (29.12.2008) si 12+
babyblue spune:
wow...pana la 18 saptamani, nicio burtica?
inseamna ca trebuie sa mai astept ceva pana sa se vada. eu care ma gandeam ca o sa apara mai repede:)))
sdcristian- mie nu mi suna bine tusea aia cu sange. eu zic sa mergi la dr sa vezi ce poti face, ca rx de plamani nu ai voie.
crispy, bine ai venit prin noi!
cristy, eu zic ca pentru linistea ta, poti face o recoltare de secretie vaginala cu cultura din ea, sa vezi dc e vreun germene sau e pur si simplu secretie normala de sarcina.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
sdcristian spune:
am vorbit cu dr, a zis sa ii duc secretia aia pt analize. ca de ascultat m-a ascultat de vreo 3 ori.
alinafilip spune:
Buna fetelor, La Multi Ani si un an nou plin de bucurii, sa ne-a dea Dumnezeu copii sanatosi si la termen. Am revenit si eu dupa foarte multa vreme de absenta si constat ca grupul nostru creste...creste si ma bucur foarte mult.
Cum sunteti?
Eu, intre Craciun si Anul Nou am tras o raceala greu de imaginat. Am fost la medic si mi-a prescris ampicilina, vit.C si ceaiuri. La inceput nu am luat antibiotic dar am observat ca boala se agrava din ce in ce si a fost musai sa iau, dar nu l-am luat strict...am luat din cand in cand, iar acum ma simpt mai bine. Initial am incercat cu ceaiuri si vit.c dar nu a mers, am avut o infectie urata in gat si nas si nu mergea numai cu antib. Acum, am niste emotii pana merg la ecograf de nu mai pot. Ma tem sa nu-mi fi afectat bebele, desi doctorul a zis ca antib. asta este sigur in sarcina si pot lua si o galeata ca nu are nimic. Dar, numai eu stiu cum stau pana ajung la eco., sa vad ca bebe misca. Am tusit si foarte rau...
Am incredere in Dumnezeu ca va fi bine.
Va pup si va doresc sanatate multa, pentru ca asta este cea mai importanta. Aveti grija de voi. Doamne Ajuta!
sdcristian spune:
alina, sunt de evitat medicamentele in priciupiu in sarcina, dar uneori e mai bine sa iei chiar si antibiotic (evident la sfatul doctorului) decat sa stai bolnava, ca mai rau faci daca stai asa.
luli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristy1977 buna dimineata fete dragi, mihaela, fecian, dya27, luli, oanamares, amaia, anaemi, babyblue, roberta, lissa ana, mariaruxi, imibaba, fetelor sunteti foarte dragute, toti bebeii nostri sunt niste scumpi si sunt convinsa ca si ai vostri sunt la fel de nebunatici, numai ca inca nu i-ati surprins fetelor, sunt putin speriata, de ieri dimi mam intrerupt untrogestanul si azi dimineata am simtit o secretie destul de abundenta, am fost la toaleta si era galben intens , scuzati detaliile... credeti ca ar trebui sa-mi fac probleme? voi ati avut asa ceva? azi noapte am vomtat de cateva ori foarte tare si ma gandesc ca am fortat rau burtica, sper sa se opreasca si sa nu dea in vreo hemoragie, pana acum secretia mea era alba, nu am mai avut astfel de probleme... and the miracle happened... 13 + http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs |
Poate fi o urma de la utrogestan nu stiu ce sa zic.. atat timp cat nu are alta coloratie ingrijoratoare si nu ai lte simptome stai linistita. Daca continua poti sa faci o analiza de secretie.
Dr ti-a spus sa-l intrerupi brusc?
Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
luli spune:
Felicia - poate ai facut efort fara sa-ti dai seama. Ia un no-spa si stai cumintica
Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
mariaruxi spune:
Cristy1977 si eu am scurgeri mai galbui aproape de la inceput si asa am avut si in sarcina precedenta, sunt normale, importante e sa nu se schimbe in maro spre rosu. Sau poate or fi si de la urina pentru ca nu beau nici macar un litru de apa pe zi,ceea ce nu e bine deloc. Mie mi-e sete doar seara, atunci ma apuca ca sa ma plimb la baie mai des
Adra, ce ma bucur ca totul e bine, super. La faza cu medicul, ce sa zic, si eu am patit la fel pentru ca nu mai e angajat intr-un spital de stat, ci la privat. Nu stiu daca mai asista la nasteri in spital, dar eu m-am decis sa nu il schimb pentru ca el imi stie istoria si mi-a placut cel mai mult decat ceilalti la care m-am tot perindat de-a lungul timpului. Si nu cred ca ma va lasa chiar pe mana oricui. Oricum, daca as fi ales sa-l schimb, nu as alege femeie in ruptul capului, aste e sigur. Nu imi plac, probabil din cauza faptului ca sunt mai dure.
Vis-a-vis de maica-mea pot sa spun ca nu suntem cele mai bune prietene, chiar deloc. Nu mi-a placut deloc modul dur in care m-a crescut, faptul ca nu a avut o vorba buna pentru mine, nu m-a incurajat in nimic, din contra m-a umilit nonstop. Si pentru asta nu am iertare. Nu mi-as lasa copiii pe mana ei nici moarta. Am suferit foarte mult in copilarie si adolescenta si toate astea au lasat sechele. E groaznic sa iti pierzi increderea in tine sau sa ajungi sa copii comportamentul fara sa vrei.
Maria (27 nov. 2007) si 12+