Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)
Raspunsuri - Pagina 21
crisspy spune:
Multumesc frumos tuturor pentru primire.
Cristi mersi . Cand ai timp poate le uploadezi pe http://www.filesharing.ro. Merge mai usor decat pe mess.
Dar niste aerosoli nu poti face pt tusea aia? Sa intrebi medicul daca ai voie si cu ce substanta.
Azi am facut si eu analizele, saptamana viitoare am rezultatele. Sper sa mearga totul bine ca la Razvi.
Inca ma gandesc daca sa mai fac bitestul, triplu-testul si cvadruplu-testul sau fac direct amniocenteza. Trebuie sa discut serios cu sotul desi inclin catre amnio direct.
Sper ca nu va suparati pe mine ca nu va raspund inca la fiecare in parte, trebuie sa ma obisnuisc cu voi
Aaaa, si mai am o intrebare: avem voie sa ne vopsim? Ca de la Razvi si pana acum am uitat cum era
Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt
luli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinafilip Buna fetelor, La Multi Ani si un an nou plin de bucurii, sa ne-a dea Dumnezeu copii sanatosi si la termen. Am revenit si eu dupa foarte multa vreme de absenta si constat ca grupul nostru creste...creste si ma bucur foarte mult. Cum sunteti? Eu, intre Craciun si Anul Nou am tras o raceala greu de imaginat. Am fost la medic si mi-a prescris ampicilina, vit.C si ceaiuri. La inceput nu am luat antibiotic dar am observat ca boala se agrava din ce in ce si a fost musai sa iau, dar nu l-am luat strict...am luat din cand in cand, iar acum ma simpt mai bine. Initial am incercat cu ceaiuri si vit.c dar nu a mers, am avut o infectie urata in gat si nas si nu mergea numai cu antib. Acum, am niste emotii pana merg la ecograf de nu mai pot. Ma tem sa nu-mi fi afectat bebele, desi doctorul a zis ca antib. asta este sigur in sarcina si pot lua si o galeata ca nu are nimic. Dar, numai eu stiu cum stau pana ajung la eco., sa vad ca bebe misca. Am tusit si foarte rau... Am incredere in Dumnezeu ca va fi bine. Va pup si va doresc sanatate multa, pentru ca asta este cea mai importanta. Aveti grija de voi. Doamne Ajuta! |
Sanatate multa si ai grija de tine si bb. Ampicilina intradevar, am citit si eu e unul din medicamentele safe. Pentru tuse ai incercat si cu tratament homeopat? sunt f bune si nu au contraindicatii.
Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
mariaruxi spune:
Babyblue la mine s-a vazut burtica pe la 12 saptamani, poate mai devreme, nu mai stiu exact (prima sarcina). Bine, am fost si balonata la greu.
Maria (27 nov. 2007) si 12+
sdcristian spune:
dr meu mi-a dat voie cu vopseafara amoniac, asa ca am renuntat momentan la blond. de acuma o sa imi fac doar suvite, ca nu ating pielea, si sa fie usor de refacut blondul la final
mama de Carol (29.12.2008) si 12+
luli spune:
daaaa buna intrebare cu vopsitul si mie mi se vad ghioceii la radacina dar astept sa treaca trim 1 si apoi caut ceva soft fara amoniac. Parca loreal-ul avea ceva desi e scumput. Mai siti voi alte variante?
mariaruxi spune:
Crisspy, eu din momentul in care am hotarat ca vreau sa am un copil (acum vreo 5 ani) nu m-am mai vopsit pentru ca am auzit ca dauneaza copilului. Poate ca acum tehnologia a avansat si poti sa o faci fara riscuri, dar chiar si asa, eu tot nu as face-o. E strict parerea mea, nu o lua in seama. Am uitat sa-ti urez: bine ai venit!
Maria (27 nov. 2007) si 12+
luli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaruxi Babyblue la mine s-a vazut burtica pe la 12 saptamani, poate mai devreme, nu mai stiu exact (prima sarcina). Bine, am fost si balonata la greu. Maria (27 nov. 2007) si 12+ |
Maria e curios lucru, la mine parca era nitel mai mare burtica la inceputul sarcinii, unde eram si balonata tare. Oare asta sa fie explicatia?
crisspy spune:
Luli habar n-am daca are Lorealul, eu sper sa aiba ca cu asta ma faceam. Poate diseara ajung intr-un supermarket si ma uit si iti zic.
Cristi si eu tot blonda si parca nu-mi vine sa ma schimb, prea multe schimbari deodata, dar de vopsit trebuie musai ca sunt plina de fire albe si se vaaaaaad .
Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt
sdcristian spune:
eu m-am facut cu blond inchis de la l'oreal casting, iese un maro deschis care nu imi place, da acuma s-a dus mult din vopsea si e nuanta buna, si o sa incep suvitele. ca sa para cat de cat blond
eu nu pot sa ma fac blond fara decolorant, si mi-a fost frica ca e prea tare pt sarcina. depinde cum ai si naturalul
mama de Carol (29.12.2008) si 12+
Amaia spune:
Fetelor, tocmai ce m-am intors de la ultrasunete. Ala cu NT...stiti voi, cu sindromul Down...sunt usor bulversata, nu stiu adac e de bine sau de rau dar rezultatele sunt cam asa: NT: 2,3 mm, BPD: 21 mm, CRL: 63 mm. Asta, pentru mamicile care sunt la a doua sarcina, care au facut asa ceva si care isi mai amintesc ce si cum. Sincer, cica exista un risc, probabil si varsta mea- 35 de ani. Habar nu am cum ar trebui sa arate sa-mi zica cineva "e perfect!! n=ai de ce sa-ti faci probleme!!". Daca aveti vreo idee, va amintiti ceva sau...nu stiu, daca simtiti nevoia sa comentati asupra rezultatelor, va astept. Eu personal sunt usor bulversata si am chef sa bocesc un pic, Asta nu ma impiedica cu nimic sa va pup cu drag pe toate...
P.S. Vestea cu certitudine buna e ca nu a vazut pic de sange inauntru si ca placenta arata bine. Aaaa..si ca bebe are un profil chiar frumos..
11+