Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Care stie cum se traduce cuvantul "tastants" sa ma ajute si pe mine . Va rog muuuuuult!

acesta este contextul

"detection thresholds for prototypical tastants using sucrose,
caffeine, NaCl, citric acid and MSG"

este legat de gust si derivatele sale dar nu-mi vine nimic in cap acum.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Care stie cum se traduce cuvantul "tastants" sa ma ajute si pe mine . Va rog muuuuuult!

acesta este contextul

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

amelioratori de gust?

am gasit asta
"Tastants" -- are substances that can stimulate the sense of taste. In a recent study which comprised of 2,436 overweight or obese people were asked to sprinkle a variety of savory or sweet crystals on their food before eating their meals. They used the salt-free savory crystals on salty foods and used the sugar-free sweet crystals on sweet or neutral-tasting foods. The participants didn't know what the flavors of the crystals were, other than salty or sweet.

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:

acesta este contextul

amelioratori de gust?

am gasit asta
"Tastants" -- are substances that can stimulate the sense of taste. In a recent study which comprised of 2,436 overweight or obese people were asked to sprinkle a variety of savory or sweet crystals on their food before eating their meals. They used the salt-free savory crystals on salty foods and used the sugar-free sweet crystals on sweet or neutral-tasting foods. The participants didn't know what the flavors of the crystals were, other than salty or sweet.

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

esti cea mai tare
...cat mi-am stors creierii pt asta ...dar se pare ca sunt in pauza

Multumesc mult !

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:

acesta este contextul

amelioratori de gust?

am gasit asta

blog

am hainute la bazar

esti cea mai tare
...cat mi-am stors creierii pt asta ...dar se pare ca sunt in pauza

Multumesc mult !

Am avut un "lipsus"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neata burtici!

va servesc cu niste suculetz de mere si morcovi, proaspat stors, rece si bun!:)

eu sunt in medical, dorm ca ursul pana la 11-12 ziua, pentru ca nu reusesc sa dorm deloc noaptea, ma apuca toate durerile, ba ma doare burta, ba mi-e greata la 1 dimineata, ba nu stiu ce ma mai apuca...toata noaptea ma fatzai pe usi si dimineata ma ia somnul:))

la mine nu se vede inca nicio burtica?:(((
la voi la ce saptamana a inceput sa se vada?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Buna ziua,

Sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru. Sunt o mamica de baietel, Razvan Andrei nascut in februarie 2009 si acum asteptam bb2, care speram sa fie fetita.

DPN-ul oficial este 7 septembrie 2011, insa cum o sa facem cezariana, cel mai probabil data nasterii o sa fie undeva la sfarsitul lui August.

Ma bucur sa gasesc aici 2 din colegele de la cealalta odisee, Lissa si Cristina (sdcristian) .

Cristi sanatate multa, dr ce zice de tusea asta? Aaaa, by the way, ai dvd-uri cu pilates pentru gravide? Vreau si eu

O zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

neata burtici!

la mine nu se vede inca nicio burtica?:(((
la voi la ce saptamana a inceput sa se vada?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

La prima sarcina la 18 de saptamani ....pot sa zic ca atunci aveam un inceput timid de burtica.

Acum vad deocamdata ca nu se vede nika.

eu am o mica intrebare...deja de vreo 2 ore ma tin niste dureri ceva mai mari ca la menstruatie (si la mine mentruatia era chin...ma urcam pe pereti de durere)... Insa vad ca e foarte mult pe partea dreapta.
Sincer nici nu stiu ce sa fac. Doare ca naiba!
Or fi ligamentele, ce sa zic...dar mi s-a luat de atata intins ligamente ca ma doare cu picior cu tot.
ufff

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 8+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:

acesta este contextul

stimulator de gust , potentiator de arome ..ceva de genul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna dimineata fete dragi,
mihaela, fecian, dya27, luli, oanamares, amaia, anaemi, babyblue, roberta, lissa ana, mariaruxi, imibaba, fetelor sunteti foarte dragute, toti bebeii nostri sunt niste scumpi si sunt convinsa ca si ai vostri sunt la fel de nebunatici, numai ca inca nu i-ati surprins
fetelor, sunt putin speriata, de ieri dimi mam intrerupt untrogestanul si azi dimineata am simtit o secretie destul de abundenta, am fost la toaleta si era galben intens , scuzati detaliile... credeti ca ar trebui sa-mi fac probleme? voi ati avut asa ceva? azi noapte am vomtat de cateva ori foarte tare si ma gandesc ca am fortat rau burtica, sper sa se opreasca si sa nu dea in vreo hemoragie, pana acum secretia mea era alba, nu am mai avut astfel de probleme...

and the miracle happened... 13 +

http://www.youtube.com/watch?v=Nu3t1OF4RMs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Crisspy - bine ai venit
ma bucur tare mult ca ne creste grupul

Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput