Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)
Raspunsuri - Pagina 18
Amaia spune:
Buna dimineata! Gata, cafeaua e gata! Se pare ca sunt prima care semnez condica dimineata astfel incat preiau sarcina de a pazi ibricul aromat si va astept! pupici pe burtici
11+
sdcristian spune:
neatza
astazi nu merg la lucru, ca am inceput sa tusesc cu un pic de sange. nu am patit asa ceva in viata mea
v-am zis eu ca munca dauneaza sanatatii
mama de Carol (29.12.2008) si 11+
anaemi spune:
neata !
sdcristian ai grija de tine si multa sanatate
eu azi noapte am dormit f prost. De fept am dormit bine de pe la 23 si ceva pana la 12.30, cand idiotul nostru de vecin, a venit acasa si a inceput sa vb asa cum stie el ca se vorbeste la tara,cand vecinul e in fundul curtii.
Asta n-ar fi fost o problema,daca scenariul nu se repeta in fiecare noapte de cateva luni incoace.Noi dormim in sufragerie (copiii in dormitor) si el are bucataria lipita de sufrageria noastra.Si sta in bucatarie si vb (mai vine si cu prietenii dupa el,dar culmea ca numai el rage...scuze dar sunt nervoasa) ca sa nu-si deranjeze parintii.
Asa ca azi noapte la 12.30 eram la usa vecinului incercand sa-l convingem sa vb mai incet. Pe deasupra mai este si un mare nesimtit...un idiot. Hai ca m-am enervat iar
Si dupa asta bineinteles ca m-a luat somnul fff greu si ala cu ghionturi;asa ca acum mi-e tare somn dar nu o sa pot dormi pt ca am niste prezentari de facut pt scoala si in momentul asta nu am chef de nici o scoala, nici o sesiune...de nimic.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
omibaba spune:
La multi ani! asa mai cu intarziere.
Va doresc un an cat mai frumos, cu multa sanatate si liniste sufleteasca.
Vad ca aici se scrie serios, parca am concura la un maraton. Da, imi place mult.
Ma simt bine alaturi de voi si ma bucur ca m-ati primit si pe mine in randul celor cu viitori raci sau lei.
Imi pare nespus de rau pentru fetele care in aceste momente sufera din cauza . Nebunica....n-am cuvinte, doar imi pot inchipui cam prin ce treci. DD sa iti fie alaturi in aceste momente. Ingerasul tau a ajuns acum intr-un loc special, alaturi de DD.
Referitor la alimentatie, fratilor, eu infulec orice imi pica bine: salata de boeuf cu maioneza, piftie, zeama de varza acra, mere la greu, branzica as manca dar inca n-am avut ocazia la o portie. Atata timp cat eu nu am reactii adverse fata de mancare pot sa mananc orice. Sunt foarte gingasa cu mancarea, nu pot manca ce nu imi place sau nu imi pica bine. Kilogramele tot ca la inceput, 51. Intr-un fel ma bucur ca nu ma ingras de pe acum, ca mai am vreme pana la final, dar pe de alta parte e mandria de a avea burtica la purtator.
Am vazut filmuletul cu caratistii, sunt mortali, tot am revazut si revazut filmuletu. Felicitari pentru . Si noi ne-am asteptat la dublu ca avem in familie destui. Mult noroc la ei.
Tot mai mult sotul meu insista ca sa ii atragem atentia la dr sa nu ne zica ce vom avea, el vrea surpiza la nastere. Zice ca e mai fain misterul pana la final.
A, faza cu zodiacul, as vrea si eu o interpretare daca se poate, dar nu mai retin persoana care le face, ca am citit pe nerasuflate paginile restante.
Referitor la RH negativ (Rhesus) m-am linistit putin. Era si cazul, nu? Oricum nu sunt singura, dar stiti voi, parca nu imi vine sa cred ca si eu sunt printre. Acum si taticul va trebui sa fie intepat , sa vedem el ce RH are. Maica-mea, saraca, (care n-a fost niciodata de acord cu mariajul nostru) zice ca bistos am luat Rh asta negativ de la el - sotul meu. Saraca mama. Cateodata ma face sa ma simt prost, ma supara si ma jicneste, dar tot o iubesc. "Pe vremea mea..." a cam trecut, acum e "vremea mea" si nu a ei.
Dupa voi, cum poate o mama sa devina rea cu propriul copil? Stiti ceva despre acest lucru? Ca tare sunt in dilema.
DD sa ne pazeasca surpiza din oul kinder.
11 +
pufi79 spune:
Buna dimineata burtici, ne-am intors si noi la munca si marturisesc ca mi-ati lipsit (asta pentru ca mi s-a busit calculatorul de acasa), dar am recuperat acum tot, nu de alta dar sa nu obosesc muncind prea mult din prima zi .
A fost asa bine acasica, m-am odihnit, m-am plimbarit....bebitu meu sper din suflet ca e bine, maine ridicam rezultatele de la dublu test.
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc o saptamana minunata.
.....viata este acolo unde te regasesti.......
13+ Doamne ai grija de noi
adra_bell spune:
Carmen, am fost la doctor, sunt foarte pleostita, medicul meu nu mai e la Giulesti ci la Regina Maria. El cica nu-i nicio problema daca nu-mi permit sa nasc la privat ca o sa-mi urmareasca in continuare sarcina si la la nastere ma recomanda unui coleg de la o maternitate pe care o aleg eu, ca asa procedeaza cu majoritatea pacientelor. Mie mi se pare aiurea asa ca imi caut alt medic.
In fine, l-am vazut pe bebe, l-a vazut si sora-sa mai mare, careia nu i-am spus nimic pana acum, i-am zis si medicului sa vorbeasca mai codificat, dar zgatia cand a vazut pe ecranul ecografului a sarit imediat: "asa eram si eu la mami in burtica"
Saptamana viitoare imi fac un IGg si IGm pentru rubeola si titrarea de anti-D.
Acum ma intorc in butoiul meu
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
luli spune:
Olaaa am venit si eu la
Ce fac fetele? Bine ati revenit Omibaba, Pufi pentru toate fetele
Anaemi - trebuie sa-i gassti punctul slab vecinului sa-l lecuiesti
Andra ma uimeste ce spui..la ce dr erai? si de cand s-a intamplat schimbarea?
Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui omibaba Referitor la RH negativ (Rhesus) m-am linistit putin. Era si cazul, nu? Oricum nu sunt singura, dar stiti voi, parca nu imi vine sa cred ca si eu sunt printre. Acum si taticul va trebui sa fie intepat , sa vedem el ce RH are. Maica-mea, saraca, (care n-a fost niciodata de acord cu mariajul nostru) zice ca bistos am luat Rh asta negativ de la el - sotul meu. Saraca mama. Cateodata ma face sa ma simt prost, ma supara si ma jicneste, dar tot o iubesc. "Pe vremea mea..." a cam trecut, acum e "vremea mea" si nu a ei. Dupa voi, cum poate o mama sa devina rea cu propriul copil? Stiti ceva despre acest lucru? Ca tare sunt in dilema. DD sa ne pazeasca surpiza din oul kinder. 11 + |
Ai facut vreo titrare pana acum? din cate imi amintesc se faceau numai in anumite zile, pana la anumite ore, sau imi amintesc gresit?
Pentru varstnici cred ca este destul de greu sa se adapteze la aceste vremuri, chiar sunt bulversante, ma uit si la tatal meu, la socrii mei, parca s-au izolat, s-au retras intr-o lume a lor.
Cu mama ta, relatia se poate schimba radical dupa nasterea copilului. Abia dupa ce am avut-o pe Eva am putut aprecia eforturile si dragostea unei mame. Pacat ca nu mai aveam cum sa-i impartasesc.
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
dya27 spune:
Buna dimineata burtici! Ce active si harnicute sunteti!
Eu ma simt putin 'vinovata' caci in loc sa beau apa plata ,dupa care mi-e greata, beau apa minerala si din cand in cand cate un paharel de suc cu acid. As bea sucuri naturale...dar la fel, atat cele acrute de portocale cat si cele dulci imi provoaca greata. E asa bine cand simt acidul cum imi sfaraie in gat oare o fi de rau? Am inteles ca in afara de balonari nu are ce rau sa faca apa minerala.
In legatura cu pozicile, vreau si eu parola la mailul comun
O dimineata superba va doresc!
Pupicei
13+
adra_bell spune:
Luli, eu m-am dus la acelasi doctor cu care am nascut primul copil, dar asta-i prima revedere dupa 3 ani.
Acum astept un tel de la o doctorita, prietena unei prietene, (parca suntem in lantul slabiciunilor) care sa ma recomande la o doctorita de la Polizu.
Dar....eu il vroiam p-asta, e calm, amabil, il sunam la orice ora vroiam, ba chiar s-a intamplat sa ma sune el de cateva ori, e f bun psiholog, altfel m-as fi urcat pe pereti cu grijile mele (Rh negativ, lipsa imunitate la rubeola, placenta previa, fat pozitie transversa, circulara de cordon, lol, cred ca mai imi amintesc cateva)
blog
am hainute la bazar